1 Mart 2017 Çarşamba

The Balm Meet Matte Trimony Far Paleti

 Bugün The Balm markasının en sevdiğim far paletinden bahsedeceğim.Paletin tamamı mat yapıdaki farlardan oluşuyor.İçersinde 9 adet devasa büyüklükte far var.


 Farların yapısı klasik The Balm far yapısında;yani pigmentasyonu yüksek fakat biraz fazla tozutan farlar.Paletin tek eksisi tozutması.


 İçersinde bulunan farların renk kombinasyonları çok başarılı.Ağırlıklı olarak sıcak tonlardan oluşuyor.Katlanma bölgesine uygulayabileceğiniz,geçiş rengi olarak kullanabileceğiniz bir sürü far seçeneği var.Bunun yanı sıra baz far olarak kullanılabilecek ten rengi bir far da mevcut.Yine kirpik diplerini belirginleştirmek,eyeliner gibi de kullanabilmek için siyah far olması çok iyi düşünülmüş.


 Palette en sevdiğim renkler:Matt Lopez&Matt Kumar.<3


 İçerik olarak;farlar paraben ve talc içermiyor.The Balm markası cruelty free;yani hayvanlar üzerinde deney yapmıyor.Palet 21.6 gr.Ambalajı her zamanki gibi karton ve oldukça esprili.

 Renkleri tek tek inceleyecek olursak:


Matt Lin:Göz kapağındaki renk eşitsizliklerini gidermek,far bazını sabitlemek amacıyla kullanılabilecek oldukça joker bir far.Ten renginde,klasik bir baz far.
Matt Thomas:Hafif pembe bir far.Aslında ilk bakışta çiğ dursa da göz kapağında öyle durmuyor.Alt sıradaki bordo ve mor far ile çok uyumlu makyajlar çıkarabilirsiniz;cut crease denemeleri için de güzel bir far.
Matt Rossi:Gri-kahve tonlarda bir far.Soğuk makyajlarda katlanma bölgesine uygulayabileceğiniz gibi bütün göz kapağına da uygulayabilirsiniz.


Matt Lopez:Oldukça sıcaklık içeren bu kahve tonlu farın rengi gerçekten çok güzel.Katlanma bölgesi için oldukça başarılı bir ton.
Matt Kumar:Palette kiremit dursa da gözde ne yazık ki tam olarak böyle durmuyor;daha çok bordo gibi duruyor ama yine de çok güzel bir far.
Matt Moskowitz:Mor tonlarda bu far palette en az elimin gittiği far.Genellikle mürdüm tonlarda makyaj yaptığımda dış köşelere uygulayıp makyaja hafif derinlik verip,koyulaştırıyorum.


Matt Evans:Bu far Matt Lopez'den sonra katlanma bölgesine en çok uygulamayı sevdiğim far.Rengi tanımlamak biraz zor;camel gibi.
Matt Redd:Palette pek ilgi çekici olmasa da gözde çok güzel duran bir far.Hem kirpik diplerinde,hem de dış köşelere uygulamak için çok güzel bir ton.Acı kahve ama içersinde hafif morluk var;Mac-Embark'a benzetiyorum ben.
Matt Ahmed:Kömür karası diyebileceğimiz oldukça pigmentli bir siyah far.The Balm'ın siyah farları,Urban Decay'den bile daha başarılı pigmentasyon açısından.Kirpik diplerime eyeliner gibi siyah far sürmeyi çok seviyorum,oldukça da pratik oluyor.


 The Balm markası Gratis'te satılıyor.Paletin indirimsiz fiyatı 100 tl civarı,ben indirimde 60 tl'ye satın aldım.Bence markanın şimdiye kadar çıkardığı en güzel far paleti;almak isteyenlere şiddetle tavsiye ederim.

                                       Instagram&Snapchat:oznurozdemirrrr

4 yorum:

  1. Mükemmel bir palet. Tam sevdiğim tonlar. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. Renklerine bayılıyorum ama indirimde bir türlü bulup alamadım :(

    YanıtlaSil