26 Mart 2017 Pazar

Sleek Face Contour Kit - Light

 Merhaba.Bugün Sleek markasının ikili kontür kitinden bahseceğim.Bendeki rengi light.Ürünün bir de allık içeren üçlü versiyonu var.


 Sleek'in bu kontür kiti mat kontür pudrasından-bronzerdan ve ışıltılı bir aydınlatıcıdan oluşuyor.
 Ambalajı oldukça sağlam ve şık.Nars'ın ambalajlarına benziyor;içersinde ayna var.


 Ürün toz formda.Pigmentasyonu gayet başarılı.Ürünler kolayca dağılıyor;bronzer rahatça dağılıyor.Ürün pek tozutmuyor.


 Aydınlatıcının renk tonu oldukça güzel;tam olarak bir şampanya değil,içersinde biraz şeftalilik var.Duruş olarak ise ne çok belirgin ne de çok hafif;bence tam kararında.Oldukça sevdim.


 Kontür kısmı ise fotoğraflarda olduğundan biraz fazla kızıl gibi çıkıyor.Bronzerı sevsem de renk tonu bana tam olarak kontüre uygun değilmiş gibi geliyor;ne çok küllü ne de fazla kızıl olsa da ben kontür için The Balm Bahama Mama veya Mac Harmony'i tercih ettiğimden ve bu üründe renk tonu olarak bu ikisine de benzemediğinden çok sevemedim;ama kontür olarak değil de bronzer gibi biraz daha geniş uygulamayı daha çok sevdiğimi belirtmeliyim.


 Kalıcılığı yüksek değil;ama ortalamadan biraz daha fazla.


 Ürünün ambalajını ve yapısını oldukça beğendim;kontür pudrasından ziyade aydınlatıcıyı daha başarılı buldum;ama fiyat/performans oranına baktığımda başarılı bir kit.Özellikle günlük makyaj çantasına atmak veya seyahatlerde taşımak için ikili olması oldukça pratik.


 İçerik olarak ise;talc,mica,silikon içeriyor fakat;paraben içermiyor.Ürünü Real Techniques Contour Brush&Setting Brush ile uyguluyorum ve performanslarından çok memnunum.


 Sleek markasını Gratis'te bulabilirsiniz.İndirimsiz fiyatı 50-55 tl;indirimde ise çok daha uyguna alabilirsiniz.Siz bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz,yorum olarak bırakabilirsiniz.Sevgiler.

                                                    Instagram&Snapchat:oznurozdemirrrr

2 yorum:

  1. Hep elim gitti almadım. Keşke alsaymısım canım teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne demek,yararlı olmasına seviniyorum ben ☺️❤️

      Sil