13 Mart 2017 Pazartesi

H&M Face Sculptur Palette

 Merhaba.Bugün H&M'in bu yüz paletinden bahsedeceğim.Ben ürünü geçen yıl bu zamanlarda almıştım;şu anda tekrar mağazalarda satışta.Bu yüzden de almak isteyenlere fikir olması açısından bu yazıyı yazmak istedim.


 Ürünün içersinde aydınlatıcı,allık,bronzer ve kontür pudrası var.Ürünleri far olarak da kullanabilirsiniz.Paletin yapısı toz formda.


Aydınlatıcı:Palette en beğendiğim kesinlikle aydınlatıcı çünkü pudra formda olmasına rağmen oldukça kremsi bir yapısı var.Cidden yapısı çok başarılı,özellikle bu fiyata inanılmaz.Pigmentasyonu da gayet başarılı.Beyaz tonlarda ama içersinde hafif pembe ışıtılar olan bir aydınlatıcı.
Allık:Palette pigmentasyonu en düşük ürün allık fakat;benim gibi beyaz tenli olup fazla allık görünümünden hoşlanmıyorsanız bu allığı rahatlıkla kullanabilirsiniz.Hafif ışıltılar olsa da içersinde sim değiller ve yüze çok fazla transfer olmuyorlar.Oldukça doğal duran,ama pigmentasyonu düşük olan hafif pembe tonlarda bir allık.


Bronzer:Bu ürün ışıltılı bir bronzer.Sıcak alt tonlu,bu yüzden de yüzü ısıtma da rahatlıkla kullanılabilir.Yine sarı alt tonlu ciltler allık olarak da kullanabilir.Bu tonlardaki bronzerları ben kendime pek yakıştırmasam da pigmentasyonu yerinde bir bronz pudra.
Kontür Pudrası:Mat bitişli ve renk tonu itibariyle bir kontür pudrası.Kolumdaki swatchlarda biraz daha kızıl dursa da kontür yaparken severek kullandığım bir ürün.Pigmentasyonu iyi,oldukça kolay dağılıyor.Çamur gibi durmuyor.


 Paletin içeriği oldukça kötü-ne ararsanız var cidden- talc,mica,paraben ve türevlerini barındırıyor.


 Genel anlamda severek kullandığım ve başarılı bulduğum bir ürün.Allık hariç diğer ürünlerin pigmentasyonu iyi.Kolay dağılıp,karıştırılıyorlar.Kalıp gibi durmuyorlar ciltte.Özellikle aydınlatıcı gerçekten başarılı.Üstelik oldukça uygun fiyatlı.Tek dezavantajı içeriği.Uygun fiyatlı yüz paleti arayanlara tavsiye ederim.


 Fiyatı 15 tl.Ürünü H&M mağazalarında bulabilirsiniz;renk olarak bir çeşidi daha var.Umarım almayı düşünenlere fikir vermiştir.Siz bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz?Yorum olarak bırakırsanız sevinirim.

                                                           Instagram-Snapchat:oznurozdemirrrr

10 yorum:

  1. almıştım ama çekilişe koydum sonradan .. kullanamam gibi geldi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elimizde biraz fazla ürün olduğundan bazı ürünlerin hakkını veremiyoruz:/

      Sil
  2. paraben olması kötü olmuş :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. H&M gibi ucuz kategorideki markalarda genellikle içerik pek temiz olmuyor:(

      Sil
  3. Bronzer ve kontür rengi arasındaki fark tam olarak nedir?Neye göre sınıflandırılıyor yani?



    secretofadaline.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bronzer yüzü ısıtmak için kullanılırken,kontür için kullanılan bronzerlar yüzü inceltmek/boyutlandırmak amacıyla kullanıyor;o yüzden de kontür pudralarında turunculuk olmaması gerekiyor gri alt tonlu olanlar en iyisi hatta.Umarım açıklayabilmişimdir :)

      Sil
  4. İçeriğinin kötü olması üzücü, elinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  5. Bronzer renk olarak gayet ideal duruyor. Bu arada takibe aldım, bana da beklerim :) https://ladyoflochaber.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil