2 Şubat 2017 Perşembe

Ocak Favoriler'17

 Merhaba.Bugün ocak ayında severek kullandığım ürünlerden bahsedeceğim.Bu ay finallerle boğuştuğum için çok detaylı makyaj yapamadım;daha çok cildi temizle-nemlendir ve kusurları kapat şeklinde bir rutinim vardı.


Ten makyajında sık kullandığım ürünler:


Maybelline Instant Anti-Age kapatıcı;rengi gözaltım için biraz koyu olsa da gözaltı morluklarını kapatmasını,kremsi yapısını ve çizgilere dolmamasını sevdim.
Catrice Camouflage Cream kapatıcı;ciltteki lekeleri,sivilceleri çok güzel örten,kapatıcılığı yüksek,buna rağmen pul pul durmayan çok başarılı bir kapatıcı.

Göz makyajında sürekli kullandığım ürünler:


Mac Soft Brown far;çok sevdiğim bir arkadaşımın övmesi sonucu aldım ve iyi ki almışım diyorum.Mat bir far ve benim gözümde çok soft durmadı,belirgin bir şekilde sıcak duruyor;ama bu şekilde daha çok sevdim!
Maybelline Push Up Angel maskara;ülkemize geldiğinden beri çok konuşulan bir ürün oldu.Biraz ilginç bir fırçası var.Kesinlikle tek katta kendini çok belli etmeyen günlük bir maskara,daha belirgin olması için 2-3 kat sürmek gerekiyor,neyse ki topaklanma yapmıyor.Ayrıca fırçası kirpikleri çok güzel tarıyor,bu yüzden kirpikleri birbirine yapıştıran maskaraların üzerine topcoat gibi geçiyorum.Akmıyor,bulaşmıyor.

Dudağımda sıklıkla kullandığım ikili:


Kiehl's Lip Balm #1;ne yağ gibi ne de tamamen klasik balm yapısında.Dudakları güzelce onaran,koku ve tadı pek olmayan bir lip balm;bu açıdan da sevdim.Dudakları nemlendirmesi ve ağırlık yapmaması da başarılı.
Flormar Silk Matte-02 Fall Rose likit mat ruj;yapısı oldukça başarılı,oldukça kremsi ve köpük gibi bir kıvamı var.Opaklığı da başarılı ve dudakları kurutmuyor,bu yüzden de çok sevdim.Kalıcılığı The Balm'ın likit mat rujları kadar,fakat Pastel kadar yüksek değil.Rengi de gerçekten çok güzel bir gül kurusu.Pastel 20 ile dudağımda aynı duruyor.

Cilt bakımı favorilerim:


Acnecinamide Peeling  Scrub;tanecikleri küçük ve orta sertlikte olan,uygun fiyatlı ve başarılı bir peeling.Cildimde herhangi bir iritasyona neden olmadı.Tanecikler cildime zarar vermedi,cildimi kurutmadı.Oldukça beğendim,biraz daha kullanıp detaylıca yazısını yazmak istiyorum.
Avene termal su;cilde hafif nem veren,cildin tahriş olmasını önleyen çok güzel ve kullanımı oldukça pratik bir ürün.Bu aralar nemlendiricimin üzerine 2-3 fıs sıkıyorum ve bu soğuk günlerde nemi cildime hapsediyor.Bittikçe alacağım bir ürün kesinlikle.
Cyrene Moonlight Beauty Concentrate-gece serumu;1-2 damlası yeterli olan ve gece yatmadan önce uyguladığım bir serum.Cildimi yağlandırmadı,sivilce vs yapmadı ve cildi çok güzel nemlendiriyor,toparlıyor.Bu ürünü kullandığımdan beri bütün ten ürünleri cildime çok güzel oturuyor,pul pul durmuyor.Çok severek kullanıyorum.

Vücut bakımında severek kullandığım ürünler:


Isana vücut peelingi;duşta ıslak cildime uyguladığım bir ürün.Batıklara iyi geldiği gibi,masaj yaparak uyguladığımda vücuttaki kan dolaşımını da artırıyor.Üstelik içeriği temiz ve fiyatı da oldukça uygun.
Eda Taşpınar At Kılı Fırça;son zamanlarda üst bacağımdaki portakal görünümüne karşı açtığım savaşta en büyük yardımcım.2-3 ay düzenli kullanımdan sonra uzun uzun burada yazısını yazacağım.

Bu ay en çok dinlediğim şarkının linki.


Ocak ayı benim için ders çalışmakla geçti fakat şubat ayı daha dinlenmeli ve gezmeli geçicek.Şimdiden bir sürü plan yaptım.Blogda da daha aktif olmayı planlıyorum.Umarım keyifli bir yazı olmuştur.Sevgiler. :)

Instagram-Snapchat:oznurozdemirrrr

2 yorum:

  1. flormar silk mat avene termal su ve cyrene tonik benim de favorilerim içinde..

    YanıtlaSil