5 Şubat 2017 Pazar

Mac Mehr Ruj

 Herkese merhaba!Mac markasının rujlarını yapı,kalıcılık,renk skalası olarak oldukça seviyorum.Mehr ise en çok elimin gittiği rujlardan biri.


 Mehr,mat seriden gül kurusu tonlarda bir ruj.Mat ama dudakları pek kurutan bir yapısı yok.Kalıcılık açısından ise bence başarılı,bir şey yiyip içmediğiniz sürece ortalama 4 saat kadar dudakta kalıyor.


 Gül kurusu rujlar;birçok ten rengine sahip kişiye,farklı birçok makyaja gidebilen joker tonlar.Bu yüzden de günlük olarak elim en çok gül kurusu tondaki rujlara gidiyor.Eğer bu tonlarda kaliteli bir ruj arıyorsanız rahatlıkla tavsiye edebilirim.


 Mac markasının rujlarının en sevdiğim özelliği ise kokuları,vanilyalı gibi çok güzel bir kokuya sahip.Ambalajları da oldukça sağlam ve şık.
Mac'in Twig&Mehr rujları oldukça karşılaştırılıyor;aralarında çok fazla ton farkı yok.Mehr tam bir gül kurusu,fakat Twig,kahve-pembe.Bir de yapıları farklı;Twig satin,Mehr mat yapıda.


Bu rujla kullanılabilecek 2 adet uygun fiyatlı dudak kalemi göstermek istiyorum.Flormar 203&229.


Mac ruja en çok yakışan dudak kalemi ise Mac'in Soar isimli dudak kalemi.


Perfect Combo:Mehr&Soar


 Mac rujlar 75 tl.Fiyatını hak ediyor mu tartışılır tabi ama,ruj denilince benim ilk aklıma gelen marka Mac.Mağazalardan veya online'dan alabilirsiniz.Umarım yararlı bir yazı olmuştur.Sevgiler. :)

                               Instagram&Snapchat:oznurozdemirrrr

2 yorum:

  1. yani ilk geldiğinde denedim ama bana yakışmadı ruj...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok şaşırdım,nedense bana herkese yakışacak bir ton gibi geliyor ama Twig'e bakabilirsiniz bence :)

      Sil