5 Aralık 2016 Pazartesi

Yeme-İçme:Zorlu Center

 Herkese merhaba!Artık burada kozmetik dışında,yeme-içme deneyimlerimi de paylaşacağım.İlk durak Zorlu Center;çünkü konum itibariyle benim sık sık gittiğim bir alışveriş merkezi.


 Neden bir semtten değil de avm'den başladım yazmaya?Zorlu Center yeme-içme mekanları olarak diğer avm'lerden ayrılıyor;çünkü şubeleşmiş restorantlar&fast foodların dışında sadece oraya özel mekanları da bünyesinde bulundurmakta(aynı zamanda birkaç restoran ülkemize ilk şubelerini buraya açtı).Bu da Zorlu Center'ı yeme-içme açısından daha nezih yapıyor ve bize daha çok seçenek sunmuş oluyor.
 Yemek:Welldone by Midpoint
Öncelikle şubeleşmiş bir yerden bahsetmek istiyorum.Midpoint'te de en çok tercih ettiğim yemeklerden biri olan Fettuccine Chicken All Pesto&Classic Burger söyledik.Makarnaları porsiyon itibariyle yeterli.Yoğunluğa rağmen servisten ve yemeklerden oldukça memnun kaldığımızı belirtmeliyim.


 Tatlı:Eataly bünyesinde geçtiğimiz ekim ayında Türkiye'de ilk kez Nutella Cafe açıldı.Bende açılmasının ertesi günü gittim.Menüsü kesinlikle wow dedirtmiyor;2 dilim nutella ekmek veya simit arasına sürülmüş nutella pek ilgi çekici değil tabi.


 Menüdeki en güzel şey nutellalı krep&waffle kesinlikle!Eğer giderseniz bu ikiliden birini denemenizi tavsiye ederim,çünkü olay nutella da değil kesinlikle hamurda;yediğim en leziz krepler.<3



Kırmızı dağ meyveleri içeren nutellalı krep veya waffle'ın fiyatı 15 tl.

En-fes!


Kahve:Perakende kahveciler arasında en sevdiklerimden biri Caffe Nero.Latteleri oldukça güzel oluyor,bir de promosyon kartları var;böylece birkaç kahveden sonra hediye kahvenizi yudumlayabiliyorsunuz.


Yazıdaki genel fotoğraf kalitesizliğinin kusuruna bakmayın lütfen,bir daha olmayacak,söz.:)
Umarım fikir verici ve keyifli bir yazı olmuştur,yorumlarınızı bekliyorum.Bir sonraki yazıda görüşmek üzere,sevgiler.


                                               Instagram-Snapchat:oznurozdemirrrr

2 yorum:

  1. Yemeli içmeli yazılar insanı acıktıyor. Fotoğraflar ayrıca çokta kötü değil. Güzel, keyifli kısa, öz bir yazı olmuş. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Telefonla çektiğim fotoğraflar asla içime sinmiyor,teşekkür ederim :)

      Sil