9 Aralık 2016 Cuma

H&M Pure Velvet Cream Blusher(Krem Allık) - Dusty Rose

 Herkese merhaba.Bugün H&M'in krem allık serisinden dusty rose isimli allığından bahsedeceğim.


 H&M'den renkli kozmetik almak ne kadar doğru,tartışılır.İçerik olarak çok temiz olması beklenemez tabiki,fakat geçen yıl çıkan bu yeni serisi,eski seriden daha temiz içerikli.


 Ambalajı oldukça şık,fakat keşke plastik olmasaymış.Bir de altıgen olması oldukça şık duruyorken,kapağına bir ayna yapılabilirdi diye düşünüyorum.Yine de fiyatı bu eksikliklerin önüne geçiyor.


 Elimde pek krem allık olmadığından,krem allık almayı tercih ettim.Dusty rose isimli renk,seride en doğal duran tonlardan biri.Beyaz tenliyseniz tavsiye ederim.Oldukça doğal duran hoş bir pembe tonu.



 Krem allıklar cildi daha genç,makyajı daha canlı gösteriyor.Üstelik uygulaması da oldukça pratik.Elinizle,fırçayla,hatta süngerle bile uygulayıp,dağıtabilirsiniz.

Genellikle Real Techniques Stippling fırçayla uygulamayı tercih ediyorum.

 Ürün kremsi yapısından dolayı oldukça kolay dağılıyor,Krem allıkların en büyük sıkıntısı toz allıklar gibi uzun ömürlü olmamaları,ürünün üzerinde 12 ay içersinde tüketilmesi gerektiği yazıyor.Ürün Çin'de değil,İtalya'da üretilmiş.


 Bu allık Chanel'in inspiration isimli krem allığına muadil gösteriliyor,yapı olarak aynı değillerdir kesinlikle,ama renk olarak ona uygun fiyatlı bir muadil olduğunu söylemek mümkün.

The Balm Down Boy allığın,H&M allığın yanında ne kadar soğuk tonda kaldığını görebilirsiniz.

 Beyaz tenli olup,krem formda olan ve hemen hemen her makyajla gidebilecek,hafif pembe tonlarda allık arayanlara bu ürünü öneririm.Üstelik uygun fiyatlı,20 tl.H&M mağazalarından bulabilirsiniz.Sevgiler. :)

2 yorum:

  1. Bende bu allıktan almıştım yazın kuzum. Rengini çok beğendim. Makyajsız görünmek istediğim günlerde doğal canlılık kattığı için sevdim oldukça. Ama şu krem allıklara bir türlü alışamama durumu ne olacak bilmiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende toz allıkları daha çok tercih etsem de elimde 1 adet krem ya da likit formda ürün bulundurmayı seviyorum.Yazın daha pratik ve fresh oluyor gerçekten :)

      Sil