26 Aralık 2016 Pazartesi

Alışveriş #13

 Merhaba,bugün 2016 yılının son alışveriş yazısı ile karşınızdayım!


Black Friday'de 2 alışveriş yaptım.İlki kozmela'dan yaptığım alışveriş.


Sigma fırçalarda %50 indirim vardı,bende markanın fırçalarıyla tanışmak amacıyla Color Pop isimli seti satın almak istedim,160 tl'den 80 tl'ye düşmüştü.Şık metal bir kutu ile geliyor ve içersinde seyahat boy 3 adet fırça var:e25,e55,f40.Daha sonra da indirime dayanamayıp e40 isimli meşhur karıştırma fırçasını satın aldım,bu fırça da 80'den 40 tl'ye düşmüştü.Son olarak da iyi bir aydınlatıcı fırçasına ihtiyacım vardı ve f35 isimli fırçayı satın aldım;bu da 170'den 85 tl'ye düşmüştü.
 Son olarak da uzun zamandır merak ettiğim Tangle Teezer taraklar %40 indirimde olunca compact olan kapaklı modellerden satın aldım.İndirimsiz 55-60 tl olan tarak indirimde 36 tl civarı bir şeye geldi.

Bir diğer Black Friday alışverişim ise Cyrene markasından:


Bu yıl marka 3 farklı sürpriz kutu hazırlamıştı,içeriğini satın alırken bilmiyorsunuz.Ben "gizli üçlü" olanı satın aldım.İçersinden Instant Calm Facial tonik,Moonlight Beauty Concentrate isimli gece serumu ve  el kremi çıktı.Ürünlerin hepsi tam boy.Setin fiyatı 60 tl.Yanında da her zamanki gibi bir sürü tester yollamışlar.


Bu da pakedin fotoğrafını çekerken göstermeyi unuttuğum ürün.Marka sanırım artık renkli kozmetiğe de el atıcak,çünkü bu ürün bir renkli nemlendirici.İlk fırsatta deniyip yorumlarımı paylaşmak istiyorum.


Zara'dan bu parfüm setini aldım;içersinde 50 ml'lik 2 parfüm var ve fiyatı oldukça uygun 40 tl.Zara'nın parfüm kokularını genel olarak beğeniyorum,tek eksileri kalıcı olmamaları.İçersindeki kokular Black(vanilya içeren ağır kışlık bir koku) ve Rose(çiçeksi hoş bir koku).


Yabancı youtuber/bloggerlarda Z palet denilen boş paletler baya meşhur,fakat ülkemizde boş palet denilince akla Mac geliyor fakat Mac'in fiyatları uygun değil.Ekka Kozmetik boş palet ve refill ürünler çıkarmış.Bu gördüğünüz boş paleti 15 tl'ye,tekli farı ise 5 tl'ye satın aldım.


Üzerine de bu şekilde isim yazabiliyorsunuz.Cevahir Avm'de standları var,online olarak da satın alabilirsiniz.Aldığım tekli far mat sıcak bir kahve,ismi verona.İnternet sitesine burdan ulaşabilirsiniz.

Şimdi de Mac indirimi alışverişimden bahsetmek istiyorum.Mac Türkiye pazarına girdiğinden beri-15-17 yıl oluyor- ilk kez ürünlerinde indirim yaptı,indirim 3 ocağa kadar geçerli.%20 indirim çok değil ama marka ilk kez böyle bir şey yaptığından oldukça ses getirdi.Gelelim benim aldıklarıma:


2 adet ruj satın aldım ve ikisi de mat.Uzun zamandır istediğim nude-kahve Velvet Teddy'i ve kahve-mor olan Whirl'ü satın aldım.60 tl'den 48 tl'ye düşmüşlerdi.


Mac paletime eklemek için 3 adet refill far satın aldım.İkisi mat,biri ise ışıltılı.Soft brown,brown script ve star violet isimli farları satın aldım.Farlar 43 tl'den 34 tl'ye düşmüştü.İndirim bitmeden birkaç far daha almak istiyorum ama stokta bulamıyorum ne yazık ki.

Şimdi de yeni yıl diye bana gelen birkaç kozmetik hediyesini göstermek istiyorum.


Kiko mağazaları bana yakın olmadığından bir türlü gidemiyordum,en yakın arkadaşım da bana Kiko'dan bir makyaj çantası hazırlamış(canım).<3 Water eyeshadow serisi ıslak ve kuru kullanılabiliyor,bu tekli farlardan 203-burgundy far,intense colour longlasting serisinden 05-metallic violet isimli göz kalemi ve velvet passion matte serisinden mat bitişli efsane güzel bir gül kurusu olan 315-mauve ruj.Farların ve rujların ambalajları oldukça güzel,highend bir marka gibi.


Bir arkadaşım da çok tatlı bir set hazırlamıştı;içersinden kozmetik adına çıkanlar Kiehl's ın lip balmı ve Yves Rocher'nin dudak kalemi.Dudak kalemi asansörlü ve rengine bayıldım,kalıcılığı da cidden çok iyi.Kahve içmeme rağmen çıkmadı.İsmi 32 rouge fonce.

Bu ay yaptığım alışverişler bu şekildeydi.Son 1 aydır kendimi kozmetik alışverişi konusunda biraz daha frenlemeye çalışıyorum.Bu yüzden de yılbaşı indirimlerini pas geçtim,çünkü makyaj temizleme suyuna bile ihtiyacım yok.Umarım bu şekilde devam ettirebilirim.
Bir önceki alışveriş yazımı okumak isterseniz burdan ulaşabilirsiniz.

Umarım keyifli bir yazı olmuştur,sevgiler.

Instagram&Snapchat:oznurozdemirrrr

7 yorum:

  1. Sigma fırçalar ne kadar uyguna düşmüş güle güle kullan canım:)

    YanıtlaSil
  2. Hepsi çok güzel görünüyor :) Güle güle kullan canım benim.

    YanıtlaSil
  3. Güzel günlerde kullan tatlım :)

    YanıtlaSil
  4. Kozmetik Siteleri  çok güzel bir yazı bu site
    üzerinde binlerce ürün var kozmetik ürünleri kullanımı faydaları çok kullanmanız faydalıdır.

    YanıtlaSil