5 Aralık 2015 Cumartesi

Kasım Favorileri

 Merhaba,bu yazı kasım ayında en çok kullandığım kozmetik ürünleri,dinlediğim şarkılar,izlediğim diziler ve okuduğum kitaplarla ilgili detaylı bir yazı olacak.


 Kasım ayının nerdeyse yarısını ders çalışarak ve vizelerle boğuşarak geçirdim.Merak edenler için hukuk okuyorum.Bu yüzden de az ama beni daha sağlıklı ve daha az yorgun gösterecek ürünler kullandım.


 Göz makyajı yapmaya pek zamanım olmadı.Yeni aldığım Mac Paint Pot-Painterly benim kurtarıcım oldu.Çünkü göz kapaklarımdaki damarlı görünümü yok ederken aynı zamanda bütün gün kalıcı da.Maskara olarak yine kalıcılığından ve verdiği etkiden dolayı Benefit-They're Real kullandım.Daha makyajlı görünmek istediğimde ise Maybelline Color Tattoo'lardan On and On Bronze'u kullandım.
 Ben sabahları okula giderken jel eyeliner sürmeye üşendiğimden kalem eyeliner kullanırım hep ama son zamanlarda jel eyeliner kullanıyorum sürekli.Kontrolü ve kalıcılığı çok daha başarılı.Fotoğrafta en altta gördüğünüz üçlü;Maybelline,Mac ve Nars markalarına ait jel eyelinerlar.Performans olarak Nars ve Mac,Maybelline'den daha başarılı.
 Kapatıcıda yeni favorim Estee Lauder Double Wear.Bendeki rengi 01-Light.Kapatıcılığı,kalıcılığı çok başarılı.Biterse tam boyunu almak isterim ama gönlümden 100 lira kopar mı bilmem...Kaş sabitleme jelinde ise yeni favorim Rival de Loop şeffaf sabitleme jeli.Essence'dan sabitleme konusunda daha başarılı.


 Elimde birkaç tane ten ürünü olduğu için bu ay hemen hemen hepsini kullandım,ten ürününde(bb krem-fondöten-pudra) favorim yok.Allık olarak ise beni daha sağlıklı ve canlı gösterdiğinden emin olduğum The Balm-Down Boy'u kullandım sürekli.


 Rujda ise bir sürü favorim var her zamanki gibi.Ama en çok The Balm'ın yeni çıkan likit mat rujlarından Charming ve Essence'ın longlasting seridinden(siyah kapaklı) 06-Barely There isimli ruju kullandım.Anlayacağınız gül kurusu rujlara elim gitti hep.
 The Balm-Meet Matte Hughes serisindeki likit rujlar çok güzel.Kokusuna,yapısına bayıldım.Dudaklarımı sürdükten 2 saat sonra kurutmaya başlasa da çok sevdim.Bendeki rengi Charming,çok güzel bir koyu gül kurusu.


 Son alışveriş yazımda da bahsettiğim biten Yves Rocher-kayısılı peelingi yeniden satın alınca geçtiğimiz ay en çok bu ürünü kullandım.Mükemmel bir katkısı yok cilde ama kokusu ve anlık temizlemesini seviyorum.


 Kasım ayında keşfettiğim 2 ürün ise;Nivea duşta vücut kremi ve Batiste kuru şampuan.Duşta vücut kremi fikri bana saçma geliyordu ama bu ürünü çok sevdim.Bence baya pratik ve nem vermesi de güzel.Elidor'un kuru şampuanını deneyip nefret etmiştim ama Batiste bence bu konuda başarılı olan tek marka.Sınav haftası en yakın arkadaşlarımdan biri oldu.


 Son olarak oje favorim ise;Flormar 323.Bu ay sürekli olarak bu ojeyi sürdüm.Tam bir kış tonu.Siyaha çalan bordo.
  Kozmetik favorilerim bu şekildeydi.Dizi favorilerinde ise izlediğim Reign isimli dizinin 3.sezonu başladı ve bende şu an yeni bölümlerin çekilmesini bekliyorum.Eğer The Tudors gibi tarihi dizilere meraklıysanız bunu da seversiniz,yakın dönemler ve yine Avrupa tarihi ile ilgili.Türk yapımlardan ise itiraf etmek gerekirse Muhteşem Yüzyıl'a merakla başladım.Aslında daha çok Beren Saat için tabi..

 Müzik favorilerim:
Levis reklamlarında da duyduğumuz Dorothy-Wicked Ones dinlemek için tıklayın.
Artık herkesin dinlemekten sıkıldığı Adele-Hello dinlemek için tıklayın.
Beirut-Nantes dinlemek için tıklayın.
Dido-Hunter dinlemek için tıklayın.
Kenan Doğulu-Aşk ile Yap dinlemek için tıklayın.
 Kitap favorim:Bu ay beni en çok etkileyen kitap buydu.Kitabın yazarı Jodi Picoult'un kitapları yurt dışında best seller oluyor genelde.Bu kitapta aşk,arkadaşlık çerçevesinde bir cinayet çözülmeye çalışılıyor.500 sayfa fakat gerçekten sürükleyici.Sanki dizi izliyormuşçasına sayfaları çeviriyorsunuz.Yazar size "Ben olsam napardım?" dedirtiyor.



Ekim ayı favori yazımı okumak için tıklayın.Son alışveriş yazım için buraya,yazımda geçen Yves Rocher-kayısılı peeling için buraya,Maybelline Color Tattoo-On and On Bronze'u detaylı okumak için buraya tıklayın.
Beni snapchat ve instagram'dan @oznurozdemirrrr kullanıcı adıyla takip edebilirsiniz!

 Sizin bu ayki favorileriniz nelerdi?Aşağıya yorum olarak bırakırsanız çok sevinirim. :)


10 yorum:

  1. The Balm'ın Charming rujunu çok istesem de bir türlü bulamıyorum.Yılbaşı indiriminde umarım bende alabilirim. :D Batiste kuru şampuan her zaman favorilerim arasındadır.Çok kurtarıcı bir ürün gerçekten.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten baya kurtarıcı oldu benim için.Charming de baya kara borsa oldu umarım yılbaşı indiriminde bulursun :)

      Sil
  2. Favorileri blog da yazı halinde okumak da çok keyifliymiş.Umarım ben de yazabilirim bir gün :) Blogger a alışabilirsem yazıcam ilk yazımı.Keyifle takip ediyorum bu arada sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Umarım en kısa sürede alışıp hızla yazmaya başlarsınız.Takibe alıyorum bende şimdi :)

      Sil
  3. Painterly benim de her zaman favorim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke önerileri daha önce dikkate alsaymışım :)

      Sil
  4. balmın likit mat rujlarından ne zamana kadar kaçabileceğim bilmiyorum:)
    beirut dinlemeyeli de uzun zaman olmuştu, teşekkürler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Likit mat rujlarda pek bir geçmişim yok ama The Balm'ı başarılı buldum açıkçası,umarım sende deneyip memnun kalırsın :) Beirut'u da çok severim :)

      Sil
  5. Benim favorim Golden rose - Round face brush oldu. Pudra uygulamak için çok başarılı. :) Bir de velvet matte'lardan 02 yi oldukça sık kullandım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Golden Rose Velvet Matte 02 benim daimi favorilerimden.Çok güzel bir ruj <3

      Sil