25 Kasım 2017 Cumartesi

Benefit Cheek Parade Bronzer ve Allık Paleti

 Uzun bir aradan sonra herkese merhaba!Her ne kadar blog yazılarının okunma oranı çok düşse de blog yazmak ve okumak bana çok keyif veriyor.Instagramda inceleyemeyecek kadar uzun olan ürünlerin detaylı yazılarını vakit buldukça burdan paylaşmaya devam edeceğim.Bugünkü konum;Benefit'in birkaç ay önce çıkardığı Cheek Parade isimli yüz paleti.


Paletin içersinde 2 bronzer ve 3 allık bulunuyor.Ürünleri tek tek almak oldukça pahalı olduğundan ben bu seti çıkar çıkmaz gidip satın aldım;iyi ki de satın almışım.


Paletin içersinden bir adet fırça çıkıyor;bu fırçanın benzerleri ürünleri tekli aldığınızda da içersinde mevcut oluyor.Oldukça kullanışlı bir fırça.Özellikle bronzer uygulama ve kontür çizgisini belirginleştirip,dağıtabilmesini sevdim.


Benefit Hoola Bronzer:Bu ürün markanın en meşhur bronzerı.Beyaz tenlilerin kontür yaptığı,esmerlerin bronzer olarak bayılarak kullandığı bir ürün.Dağıtılması oldukça kolay,yumuşak bir pudra fakat herkesin övdüğü kadar bayılmadım.Beyaz tenli olmama rağmen renginin kontür yapmaya uygun olmadığını düşünüyorum;çünkü içersinde biraz kızıllık barındırıyor,ama genel anlamda güzel bir ürün.


Benefit Hoola Lite:Markanın yeni çıkardığı bronzerı.Daha beyaz tenlilere uygun bir ürün.Bu ürünün de yapısı yumuşak,dağılımı kolay.Rengini çok sevdim.Cildi çamur yapmadan günlük olarak çok rahat kullanılabilecek bir bronzer.


İki ürünü karşılaştırmak gerekirse:Hoola&Hoola Lite.


***


Benefit Galifornia Allık:Benefit'in son çıkan allığı.Görünüş olarak The Balm Hot Mama'ya benze de o allık gibi içersinde büyük simler bulundurmuyor.Efsane güzel kokuyor.Şeftali tonlarda bir allık.Normalde soğuk alt tonlu olduğumdan şeftali allıklar yerine hep pembeleri tercih ederim,ama buna bayıldım.Çok soft ve tam bir yaz allığı.Kesinlikle tavsiye ederim.


Benefit Dandelion Allık:Benim en sevdiğim allık tonlarından.Açık pembe bir ton,içersinde hafif soğukluk var;ama The Balm Down Boy kadar soğuk değil kesinlikle.Tam bir bebek pembesi.Çok severek kullanıyorum.Mat görünse de hafif saten bir allık.


Benefit Rockateur Allık:Markanın en çok sevilen allığı.Gül kurusu tonlarda içersinde hafif kahvelik bulunduran bir allık.Bu üründe saten bitişli.Her cilde yakışabilecek çok joker bir allık.

Hoola-Hoola Lite-Galifornia-Dandelion-Rockateur

 Paletle ilgili belirtmem gereken bir husus var;ben beyaz tenli olduğum için paletteki bütün renkleri kullanabiliyorum.Tenimde belli oluyor;ama buğday veya esmer bir tende Hoola Lite,Galifornia ve Dandelion belli olur mu emin değilim.Mağazada denemenizi tavsiye ederim.
 Benefit'in toz ten ürünlerini daha önce denememiş biri olarak eklemem gereken diğer bir şey ise;övüldükleri kadar varmış.Oldukça yumuşak yapıdalar ve çok rahat dağılıyorlar.Kalıcılıkları da başarılı.Tek tek almak yerine böyle palet olarak almak da oldukça avantajlı.
 Benefit markası Sephora'da satılıyor.Ben paleti 310 tl'ye almıştım,şu anki fiyatı 335 tl.Şu an allık veya bronzerlardan birini almaya kalksanız 210 tl.Umarım ürünü merak edenler veya almak isteyenler için açıklayıcı bir yazı olmuştur.Sormak istediğiniz bir şey varsa yorum bırakabilirsiniz.Sevgiler! :)

                                                          Instagram-Snapchat:oznurozdemirrrr

2 yorum:

  1. Çok güzel bir palet gerçekten ama ben esmer tenli olduğum için hiç almaya yeltenmemiştim. :D

    YanıtlaSil