20 Kasım 2016 Pazar

Uygun Fiyatlı Kahverengi Rujlarım

 Herkese merhaba.Biliyorsunuz ki son zamanlarda kahverengi rujlar tekrar moda oldu.Bende sonbahar ve kış aylarına çok yakıştırıyorum.Kahverengi rujlar bazı insanlar için fazla 90'lar olsa da metalik değil de mat bitişli kahverengi rujlar,oldukça güzel duruyor bence,özellikle de kahve tonlardaki göz makyajlarıyla.Gelelim elimde ki kahverengi rujlara;baştan belirtmeliyim ki,hepsi mat bitişli ve uygun fiyatlı rujlar.


 Klasik stick formdaki kahverengi rujlardan başlayalım:



Golden Rose Velvet Matte-16(eski seri):Golden Rose'un mat rujları oldukça başarılı.Hem uygun fiyatlı,hem de yapı olarak oldukça başarılı rujlar.Seride benim en sevdiğim ruj ise 16 numaralı ruj.Kahve tonlarda,sonbahara çok yakışan bir ton.Mac-Taupe'a muadil gösteriliyor.
Deborah Atomic Red Mat-02:Tam bir kahverengi,çok güzel bir tonu var gerçekten.Biraz koyu tonda bir ruj.Tek dezavantajı biraz garip bir kokusu var,ama sürdükten sonra kokuyu almıyorsunuz.
Wet n Wild-Mochalicious:Wet n Wild'ın bu mat bitişli ruj serisini yapı olarak fazla kuru bulsam da bu rengin çok eşsiz olduğunu düşünüyorum.İçersinde morluk bulunan bir kahverengi.Kışa çok yakışan bir ruj.

Kahve alt tonlu nude rujlarım:
*Bu tarz rujlar beyaz tende daha kahve dururken,buğday-esmer tende daha nude duruyor.



Wet n Wild-Bare It All:Oldukça popüler bir ruj.Kahve nude tonlarda,her ten rengine,her makyaja yakışan joker rujlardan.Mac-Velvet Teddy'ye muadil gösteriliyor.Bu seri dudakları kurutuyor,bu yüzden de altına lip balm uygulamak şart.
Golden Rose Matte Lip Crayon-18:Golden Rose'un kalem rujlarından 18 numara da kahveliği baskın nude tonlarda bir ruj.Bu da her makyaja yakışan,yapısı&rengi çok güzel bir ruj.

Kahverengi likit mat rujlarım:



Nyx Soft Matte Lip Cream-09 Abu Dhabi:Nyx'in bu ruj serisi mat bitişli olmasına rağmen oldukça kremsi yapıdalar.Likit mat rujların dudakları kurutmasından rahatsızsanız Nyx'in Soft Matte Lip Cream serisine bakmanızı tavsiye ederim.Bu renk biraz ilginç;bej-kahve-gül kurusu gibi.Dudak&ten rengine göre değişiyor,bende bej-kahve duruyor.Fotoğrafta da görülüyor zaten,pek opak değil.2-3 kat sürmek gerekiyor.
Pastel Day Long Lipcolor-15(yeni seri):Pastel markasının likit mat rujları oldukça başarılı.Sıvı bir yapıları var,oldukça mat ve dudakları kurutuyor;fakat bence uygun fiyatlı likit mat rujlar içersinde en kalıcı olanı.Rengini de çok sevdim,bence bu seri bütün övgüleri hak ediyor.
Nyx Lingerie-10 Teddy:Koyu bir kahverengi ruj ararken bu ruju satın aldım fakat bana çok koyu geldi(tester yoktu ne yazık ki).Bu yüzden de benim için daha çok günlük değil de gece kullanılabilecek bir ruj.Buğday ve esmer tende daha iyi durucaktır.Nyx'in Lingerie serisi kremsi değil de sürerken daha köpük formda,sanki içersinde silikon varmış gibi.

Elimdeki kahverengi rujlar bu şekildeydi.İlk fırsatta Golden Rose Velvet Matte 22,The Balm Meet Matte Hughes Trustworthy'e bakmayı düşünüyorum,önerebileceğiniz başka rujlar var mı?Umarım yararlı bir yazı olmuştur,sevgiler. :)

                                                      Instagram&Snapchat:oznurozdemirrrr

8 yorum:

  1. Kahverengi rujları seven biri olarak yazını keyifle okudum. 😋 En sonda bahsettiğin o rujlarada mutlaka bakmalısın. 👌🏼

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım benim,Golden Rose velvet matte 22'yi sen soktun aklıma🙈❤️

      Sil
  2. Son birkaç yıldır kahve tonlu rujlara taktım eskiden hep pembe tonlu alırdım şimdilerde kahveleri her makyaja yakıştırır oldum. Wet n wild in bare it all yedim resmen :) 3. yu aldım :) bloğuma da beklerim. Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Emily 203 kalem ile deborah 04 mat benim combomdur deneyin derim ❤

    YanıtlaSil