9 Kasım 2016 Çarşamba

Mac - Chili Ruj

Herkese merhaba!Bugün favori kırmızı rujumu paylaşmak istiyorum.Kırmızı rujları kendime pek yakıştıran biri değilim,bu yüzden de favorim kiremit tonları.


Chili;Mac'in mat serisinden bir ruj.Tipik mat rujlar gibi kalıcılığı güzel;bir şey yiyip içtiğinizde çıkıyor tabi ama onun dışında 4 saatin üzerinde bir kalıcılığı var.


Mac'in mat&satin serideki rujlarını yapı&doku olarak oldukça beğeniyorum.Bu ruj da sonbahara yakışan çok güzel bir kiremit kırmızı.


Chili'ye uyumlu dudak kalemi ise;Sleek markasının 653-Chestnut isimli asansörlü dudak kalemi.Chili&Chestnut birebir uyumlular.Sleek-Chestnut'ın yapısı oldukça kremsi,sürümü kolay;Chili'ye 60 tl vermek istemezseniz bu dudak kalemini alıp ruj olarak kullanabilirsiniz.<3


Mac-Chili'ye uygun fiyatlı muadil olarak;Golden Rose Velvet Matte 25 ve Loreal Color Riche Collection Exclusive serisinden Eva's Pure Red gösteriliyor,Benim elimde muadil olmasa da oldukça uygun fiyatlı,dudakta salçalı makarna yemiş görünümü veren bir ruj var:Rival De Loop-59 numaralı ruj.
Not:Rival De Loop,Rossman'da satılıyor ve rujun fiyatı 7 tl.Detaylı yazısını okumak isterseniz tıklayın.


Mac Chili favori rujlarımdan biri,almayı düşünenlere tavsiye ederim.Mac mağazalarından veya online'dan satın alabilirsiniz,fiyatı 60 tl.Sevgiler! :)

***
Instagram-Snapchat:oznurozdemirrrr


6 yorum:

  1. Mac rujun rengine bayıldım emeğinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. MAC Chili daha güzelmiş ^^ Rengi tam ben burdayım diyor ama sade gözlere cok yakısır :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel bi tonu var,hem sonbahara uygun hem de günlük de kullanılabilecek bi kırmızı ruj❤️

      Sil
  3. Bu renk gerçekten çok güzel. :)

    YanıtlaSil