30 Kasım 2016 Çarşamba

Kasım Favoriler'16

Merhaba,bugün kasım ayında sıkça kullandığım ürünlerden bahsetmek istiyorum.


Ten ürünü olarak:


Maybelline Fit Me Fondöten:Ülkemize yeni gelen bu ürünü oldukça merak ediyordum çünkü;benim cilt tipime oldukça uyan bir ürün.Karma ciltliyim ve burun çevremde gözenek problemim var.Bu ürün ince yapılı,mat bitişli-ama kesinlikle donuk bi matlık değil- gözenekleri gizleyen bir ürün.Oldukça sevdim,yakında detaylı yazısını yazmayı düşünüyorum.
Estee Lauder Day Wear Bb Krem:Bu ürünü ise pek sevemedim,light rengi bile bana koyu geliyor.Oldukça ince yapılı bir ürün,renk eşitsizliklerini bile tam olarak gidermiyor.Fiyatını hak eden bir ürün değil bana kalırsa.


Kapatıcı olarak ise Catrice Re-touch Light Reflecting Concealer'ı sıkça kullandım.Bu ürün aslında bir göz altı kapatıcısı değil de aydınlatıcı kalem;Ysl Touch Eclat&Mac Prep and Prime gibi.Fakat en açık rengi bile benim cildimde aydınlatma yapamıyor;ayrıca yapısını da sevmedim.Kullandığınız fondöteni alttan kaldırıyor,bozuyor.Bende ürünü değerlendirmek adına göz altıma kullanıyorum,Zoeva'nın kapatıcı fırçasını oldukça sevdim,bu ara kapatıcıyı sürekli bu fırçayla uyguluyorum.


Sephora 3D Precision sünger son aylarda favorim,yapı olarak Beauty Blender'a benziyor.Oldukça yumuşak ve güzel bir sünger.Rival de Loop'un hydro spreyini ise parfümlü olduğundan dolayı çok sevmedim,bende süngeri ıslatmak amaçlı kullanıyorum.Yüze uygulamak için ise favorim Avene'in termal suyu.50 ml'lik boyu çantaya atmak,gün içersinde tazelemek için oldukça pratik oluyor,tavsiye ederim.


Nars Laguna bronzera bayıldım;alırken tereddütüm vardı ama kesinlikle mükemmel bir ürün.İyi ki almışım.The Balm Down Boy allık ise favori allıklarımdan biri,soğuk pembeleri kışa çok yakıştırıyorum.Bu allığı biraz çökertmek,dibini görmek istiyorum.The Balm'ın Mary Lou aydınlatıcısını ise bu ay yine oldukça sık kullandım.


The Balm Nude Tude palette birkaç rengin dibini görmek için bu ay sıklıkla kullandım ve sonunda sultry'nin dibini gördüm.1-2 rengin daha dibini görmek istiyorum;far,allık gibi toz ürünleri bitirmek çok zor ama bu ara elimdeki ürünlerin bir kısmını azaltmak istiyorum.
Rimmel London Lash Accelerator Endless maskara uygun fiyatlı en güzel maskaralardan biri bana kalırsa;uzunluk,biraz hacim hepsi var.Nyx'in Soft Matte Lip Cream serisinden Stockholm ise yine çok güzel bir ruj.Yapı olarak ben bu seriyi sevdim.Likit mat rujların dudakları kurutmasından şikayetçi olanlar bu ruja bir baksın derim.

***

Benim bu ay sıkça kullandığım ürünler bu şekildeydi.Sizin bu ay sıkça kullandığınız ürünler neler?Bana yorum yaparsanız sevinirim.Sevgiler.

Instagram-Snapchat:oznurozdemirrrr

8 yorum:

  1. Avene termal suyu bende alıcam kuzum seveni baya cok aklımda olsun ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence bu konuda en iyisi Avene&La Roche Posay :)

      Sil
  2. Ben de bu ay balm jovi paleti çok severek kullanıyorum :) ayın favorileri ise frat boy allık ve urban decay perversion rimel oldu :)

    YanıtlaSil
  3. Fit me fondöten benimde aklımda. İlk indirimde alıyım bende bari. 😁 The Balm Nude Tude paleti bu ara bende sık kullanmaya başladım. Şimdilik sadece Sexy renginin dibini gördüm. 😂

    YanıtlaSil
  4. Favorilerimiz oldukça benziyor kuzum. Laguna ve Fit Me'yi bende çok sevdim :)

    YanıtlaSil