16 Kasım 2016 Çarşamba

Alışveriş #12

 Merhaba,son zamanlarda yaptığım kozmetik alışverişlerimden bahsetmek istiyorum.Ürün bitirme projesine başladım ve umuyorum ki yılbaşına kadar kendimi frenleyip ürün satın almam.
 İlk olarak Aliexpress'ten yaptığım fırça alışverişimden bahsetmek istiyorum;ben ilk kez Aliexpress sitesinden alışveriş yaptım.Fashiolala'nın yotubedaki videosunu izledikten sonra gaza gelerek sipariş verdim;onun videoda önerdiği satıcıdan alışverişimi yaptım ve ürünler 4 hafta sonra elime ulaştı.Ürünler dolar bazıyla satılıyor,Türk parasıyla bana 60 tl'ye mal olmuş oldu.


Zoeva'nın rose golden serisinden 12 adet göz fırçası içeren setini satın aldım;orijinalinde olduğu gibi çantasıyla geliyor.Fırçaların bazılarında geldiği zaman kimyasal bir koku vardı;hemen yıkadım ve kokuları geçti.Fırçaların yumuşaklığından ve performansından memnunum.


Nars'ın Yachiyo fırçasını çok merak ettiğim için bunu da sepetime ekledim fakat fırçayı pek beğenmedim,pek yumuşak değil ve şimdiye kadar 2-3 kıl döktü.


Nyx markası Cevahir'e açıldığı için 3 adet likit mat ruj satın aldım.Lingerie serisinden 10 Teddy,Liquid Suede serisinden 04 Soft Spoken ve Soft Matte Lip Cream serisinden 09 Abu Dhabi isimli rujları satın aldım,online sitesinden fiyatlara ulaşabilirsiniz;yanlış hatırlamıyosam her biri 20-25 tl civarı.


En yakın arkadaşım ciddi bir dermokozmetik delisi.Bioderma,La Roche Posay,Avene gibi eczanelerde satılan markaların denemediği ürünü kalmamış durumda.Bana da bu tester ürünleri verdi,en kısa zamanda deneyip burda bitenler yazılarımda ve instagramdan yorumlarımı paylaşıcam.


Geçen hafta Şişli(bilmeyenler için Abide-i Hürriyet Caddesi'ne)'ye Rossman açıldı,evime yakın olduğundan artık sık sık alışveriş yapabileceğim,bende açılış günü Catrice'in bu kapatıcı-kamuflaj paletini satın aldım.Essence ve Rival De Loop'un kamuflaj paletlerine göre yapısı daha kremsi geldi;bahsettiğim markaların hepsi oldukça uygun fiyatlı ve ürünler 13 tl civarında.


Instagram sayesinde tanıştığım canım blogger arkadaşım Hilal'in (@beautybyhilall) bana hediyesi.Uzun zamandır merak edip,denemek istediğim bir maskara.Tekrar teşekkür ederim.<3


Kahverengi rujları çok seviyorum,bu yüzden de bir indirim dönemi Deborah markasının Atomic  Red Mat serisinden 02 numaralı ruju satın aldım.Mat bitişli ve tam bir kahverengi ruj.İhtiyacınız varsa muhakkak bir bakın derim.İndirimsiz 40 tl,indirimde 20 tl'ye satın aldım.Deborah markasına Watsons'tan ulaşabilirsiniz.


Zoeva markası benim oldukça ilgimi çeken bir marka.Cocoa Blend isimli far paletini ise uzun zamandır istiyordum ve instagramdaki @rosamistore isimli satış hesabından satın aldım.Bu hesaptan daha önce de alışveriş yaptım ve oldukça memnunum.Bu paletten bir adet de size satın aldım,şu an instagramda bu paletle bir çekilişim var,dilerseniz ona katılabilirsiniz.


Zara parfümleri bilmeyenler için ünlü markaların bilinen kokularına muadil kokular üretiyor.Birçok kişi için en büyük eksisi parfümlerin kalıcılığının düşük olması fakat alerjim olduğundan bu eksi benim için büyük bir artı oluyor.Fiyatları da oldukça uygun,bir bakmanızı öneririm.Femme&Forget me Not bu şekilde ikili olarak satılıyor.30 veya 40 tl olması gerek.Femme daha ağır kışlık bir kokuyken,Forget Me Not daha fresh bir koku.


Şimdiye kadar deneyim en memnun kaldığım tonik Cyrene'in bu gördüğünüz toniği.Karma-hassas ciltlere tavsiye ederim.İçersinde papatya ve yeşil çay var.Cildin fazla yağını ve kirini çok güzel alıyor,cildi kurutmuyor.Fiyatı 50 tl.Ürüne ulaşmak için tıklayın.


Geçenlerde yapılan bir haftasonu indiriminden Pastel'in likit mat rujlarından 15'i satın aldım ve oldukça merak ettiğim Maybelline'in Fit Me fondötenini satın aldım.Mac'ten doğal duran hafif pembe,her makyajla gidebilecek mat bir allık arıyordum ve Cubic allığı almakta karar kıldım.Ürünü normal olarak bulamadım;bir süredir ürün mağazalara gelmiyormuş(hatta artık üretilmeyeceği ile ilgili bile dedikodular var) bende refill olarak aldım.Hala bulunabiliyorken bir bakmanızı öneririm,tam bir beyaz ten allığı.


Allığı refill alınca palet alma ihtiyacım oldu ve Mac'ten medium olan bu paleti satın aldım.Yanına bir allık(büyük ihtimalle Melba) ve Mac&Inglot'dan elimde olmayan tonlarda birkaç far almayı düşünüyorum.
 Mac'te refill allıklar 65 tl,refill farlar 43 tl ve medium palet 46 tl(içersine pan almamayı tercih ettim).

Son olarak Gratis'in 400.mağaza şerefine yaptığı büyük indirimden satın aldığım ürünler:


Veet&Sesu'nun yüz için olan ağda bantlarını denemek için satın aldım.Pastel likit mat rujlardan 20 numarayı bulunca kaçırmak istemedim.Dirty Works markasının bu makyaj çantası tam seyahatler için,ürün pek indirime girmediğinden satın aldım.Bu aralar kuru vücut fırçalamaya taktığımdan dolayı Eda Taşpınar'ın meşhur at kılı fırçasını indirimde görünce kaçırmak istemedim.Aslında buna alternatif olabilecek uygun fiyatlı ürünlere bakıyordum ama bu üründe kırk yılın başı indirime girdiğinden satın almak istedim.
 Veet 17 tl,Sesu 11 tl,Pastel ruj 11 tl,Dirty Works makyaj çantası 18 tl,Eda Taşpınar at kılı fırça 25 tl.

Benim son zamanlarda yaptığım alışverişler bu şekildeydi.Yılbaşı indirimlerine kadar alışveriş yapmamayı temenni ediyorum.Bir sonraki yazıda görüşmek üzere,sevgiler. :)

Instagram-Snapchat:oznurozdemirrrr

10 yorum:

  1. baya yüklü bir alışveriş olmuş güle güle kullan hepsini..

    YanıtlaSil
  2. Hepsine tek tek bayıldım canım güzel günlerde kullan <3

    YanıtlaSil
  3. gule gule kullanasın tatlım,At kılını bende alacaktım ama bıdene bılem yoktu ühüüğ :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim,ilk indirimde bulursun umarım :)

      Sil
  4. Bayıldım hepsine çok güzel 👍🏻☺️

    YanıtlaSil
  5. Ya bu ne güzel bir alışveriş böyle, hepsi özenle seçilmiş. Güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım,daha güzelleri senin olsun <3

      Sil