19 Ekim 2016 Çarşamba

Favori Sonbahar Rujlarım

 Merhaba!Bugün sonbaharda sürmeyi tercih ettiğim,bu mevsime en çok yakıştırdığım rujlarımdan bahsetmek istiyorum.Kahverengi rujlar,kahve alt tonlu nude rujlar,kiremit kırmızılar ve gül kuruları sonbahar denildiğinde aklıma gelen tonlar.


 İlk aklıma gelen-asıl favorim olan rujlar:


Mac-Chili:Mat seriden ve kiremit kırmızısı bir ruj.Yapısını,rengini çok seviyorum.Kalıcılığı da başarılı.Sonbahar denilince ilk aklıma gelenlerden biri.
Golden Rose Velvet Matte-16:Aklıma gelen ikinci ruj,bana sonbahar yapraklarını hatırlatıyor.Çok güzel bir kahve tonu.Mac'in Taupe rujuna muadil.Mat,dudakları kurutmuyor ve kalıcılıklarını da başarılı buluyorum.
Golden Rose Matte Lip Crayon-18:İçersinde bolca kahvelik içeren nude tonlarda bir ruj.Mat yapıda,kalıcılığı ise Velvet Matte serisinden bi tık daha düşük ama oldukça başarılı bir ruj serisi.
The Balm Meet Matte Hughes-Charming:Likit mat rujlarda favorim Charming.Dudakları biraz kurutması dışında pek bir eksisi olmayan bir ruj.Koyu bir gül kurusu,kalıcılığını da başarılı buluyorum.*Detaylı yazısını okumak isterseniz tıklayın.


Sonbahar için seçtiğim diğer rujlar:


Wet n Wild-Bare It All:Kahve alt tonlu nude bir ruj,mat bitişli.Wet n Wild rujların yapılarını hiç sevmiyorum,çok mat ve sürümleri zor(tebeşir gibi).Kalıcılıkları güzel.
Wet n Wild-Mochalicious:Rengi tanımlamam biraz zor;içersinde morluk bulunan koyu bir kahverengi.Çok özgün bir tonu olduğunu düşünüyorum.Sonbahar ve kışa çok yakışıyor gerçekten.
Mac-Twig:Satin seriden;mata yakın bir bitişi var fakat mat rujlar gibi dudakları kurutmuyor.Gerçekten güzel bir yapısı var,kalıcılığı ise mat rujlarla aynı.Kahve-gül kurusu tonlara sahip çok güzel bir ruj.
Rival De Loop-57:Mata yakın bir bitişe sahip olan bu rujun içersinde morluk var.Oldukça uygun fiyatlı,opaklığını pek beğenmiyorum,kalıcılığı ise fena değil.
Rival De Loop-59:Mac-Chili gibi daha günlük kullanılabilecek bir kırmızı.Salçalı makarna yemiş izlenimi yaratıyor bende nedense.Yapı vs olarak bu seriyi çok başarılı bulmasam da renk tonları olarak paylaşmak istedim.
 *Rival De Loop rujların detaylı yazısını okumak için tıklayın.



Benim sonbahar için seçimlerim bu şekildeydi;sizin bana önerebileceğiniz rujlar var mı(özellikle kahve tonlarda olursa çok sevinirim)?Bir sonraki yazıda görüşmek üzere,sevgiler!:)


                                              Instagram&Snapchat:oznurozdemirrrr

8 yorum:

  1. Hepsi çok güzel gözüküyor tabii ki! :D Bir ruj bağımlısı olarak yazıyı keyifle okudum. Benim önerim Golden Rose Velvet Matte rujlardan 22 numara. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım,o ruj benimde aklımda ❤️

      Sil
  2. Hepsi çok güzel, Wet n Wild-Mochalicious u çok beğendim, umarım bulabilirim onu.

    YanıtlaSil
  3. Ne kadar cok rujun vaarr hepsi cok güzel<3

    YanıtlaSil
  4. Merhaba bloğunu yeni keşfettim artık burdayım😊 banada beklerim. Bu arada mac twig benimde ennn sevdiğim ruj

    YanıtlaSil