31 Ekim 2016 Pazartesi

Ekim Favoriler'16

 Herkese merhaba.Bugün ekim ayında severek kullandığım kozmetik,cilt&vücut bakım ürünlerinden bahsedeceğim.Yazının sonunda bu ay severek dinlediğim/izlediğim şarkılara,film,etkinliklere de ulaşabilirsiniz.


 Yazıya başlarken şunu belirtmeliyim ki;sanırım ekim bu yılın en güzel ve en dolu dolu geçen ayıydı benim için,ya da en kendim gibi hissettiğim ay.


Finesse Crystal Style Mineral Deodorant:Bu ürünü Ece Targıt(youtube kanalı var) önerisi ile satın aldım,alüminyum içermeyen bir ürün arıyordum,bu ürün de oldukça temiz içerikli.Eataly'de satılıyor.
Cyrene Advanced Oil Control Bha Tonik:Cyrene cilt bakımında oldukça başarılı bir marka,bu toniğin de deneme boyunu kullanıp çok beğenmiştim.Tonik konusunda çok seçici bir insanım ve hayatımda ilk kez bir toniği beğendim.Karma ciltliyseniz tavsiye ederim.
Rival De Loop Clean&Care Temizleme Jeli:Uygun fiyatlı ve içeriği temiz bir temizleme jeli.Üstelik cildimi kurutmuyor,ben çok memnun kaldım.


Rimmel London Lasting Finish Fondöten:Aslında bakarsanız bu fondötenle hiç anlaşamadım,çok büyük bir eksisi yok ama cildimdeki duruşunu,çabuk yağlanmasını sevmemiştim bu yüzden de bitsin diye kullanıyordum,ama altına Bioderma'nın bu ürününü kullandığımda cildim daha mat olduğundan bu ürün cildime daha güzel oturdu,ciltte daha güzel durdu ve yağlanması gecikti,kalıcılığı arttı.
Bioderma Sebium Pore Refiner:Bu ürün gözenekleri küçültmeyi vaad ediyor,ben de birçok kişi gibi makyaj altına uyguluyorum ve cildi matlaştırıyor ama kurutmuyor.Ten ürünlerinden önce cildi makyaja hazırlıyor,kadifemsi bir his veriyor ve sevmediğim Rimmel London fondötenimle anlaşmamı sağladığı için bu ay favorilerime girdi.


Maybelline Lash Sensational Maskara:Ekim ayı boyunca nerdeyse sürekli bu maskarayı kullandım,gerçekten çok başarılı bir etkisi var;kirpikleri hem uzatıyor,hem dolgunlaştırıyor,hem de kıvırıyor.Favori maskaralarımdan biri oldu.
Sleek 653-Chestnut Dudak Kalemi:Bu dudak kalemini Mac Chili'ye uyması için satın aldım.Asansörlü ve oldukça kremsi.Sadece dudağa çerçeve yapmak için değil,ruj olarak da rahatlıkla kullanılabilir bir yapısı var,yapısını çok sevdim.
Mac Chili Ruj:Tam sonbaharlık,mat yapıda çok güzel bir kiremit kırmızısı ruj.Kırmızı rujları kendinize yakıştıramayanlardansanız bu ruja bir bakın derim.


Koton Bilezik:Oldukça ince bileklere sahip olduğumdan hiç kendime göre bu tarz bir bilezik bulamıyordum;yaklaşık 1 yıldır arıyordum ve Koton'da buldum.Oldukça zarif ve minimal.Ne zaman taksam birileri soruyor,bu ay içersinde aldığımdan dolayı hala bulunabileceğini düşünüyorum mağazalarda.Duruşunu merak edenler;fashiontalks'ta beni oznur-ozdemir kullanıcı adı ile takip edebilir.<3
Kılıfartı Telefon Kabı:Bu ay ilk kez bir blogger etkinliğine katıldım,değişik bir deneyimdi.Etkinlikte sponsor olan bir marka bu güzel telefon kılıfını yollamıştı,çok severek kullanıyorum,tekrar teşekkür ederim.Merak edenler hesaba burdan bakabilir.

Bu ay başka bir deneyim olarak Kahve Festivali'ne gittim,hatta bloga detayları yazıp,ilk kez kozmetik dışı bir yazı yazdım,merak ederseniz burdan okuyabilirsiniz.
 Bundan sonra yeme&içme&lifestyle şeklinde de yazılar paylaşmak istiyorum,yaşamımdan ufak kesitler gibi.Sevilir mi,okunur mu bilemiyorum tabii;öneri ve eleştirilerinize açığım bu konuda.


Bu ay herkes gibi bende İkimizin Yerine filmine gittim,itiraf etmek gerekirse sırf Serenay Sarıkaya'nın oyunculuğunu merak ettiğimden gittim;ama filmi ben pek beğenmedim.Konusuna rağmen bir durgunluk ve sahneler arası geçişte kopukluklar vardı.Fakat buna rağmen ilk 3 günde 332.000 seyirci ile son 10 yılın en iyi açılışını yapan film olmuş.
Bu ay keşfedip çok sevdiğim youtube kanalı ise Ece Targıt.
Son olarak bu ay en çok dinlediğim şarkıları bir spotify listesinde topladım,tıklayıp dinleyebilirsiniz.

Umarım ekim ayı sizin için çok güzel geçmiştir,güzel şeylerin başlangıcı olmuştur.Favorimiz olan ortak ürünler var mı?Aşağıya yorum olarak yazarsanız çok sevinirim!Bir de arka planımı değiştirdim,ne düşünüyorsunuz? :)
***
Instagram-Snapchat:oznurozdemirrrr


7 yorum:

  1. Maybelline Lash Sensational Maskarayı ben de severek kullanıyorum

    YanıtlaSil
  2. Bir çok ürün benimde favorim severek kullanıyorum sende güle güle kullanmaya devam et kuzum ☺️

    YanıtlaSil
  3. Rimmel in fondoteni alınacaklar listemde o kadar övülüyor ki merak ediyorum doğrusu.Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Birçok kişinin favorisi olmasına rağmen ben pek anlaşamadım:/

      Sil
  4. Yine harika bir yazı olmuş. :) Maybelline Lash Sendational bu ay ortak favorimiiz :D

    YanıtlaSil