16 Ekim 2016 Pazar

Alışveriş #11

 Merhaba!Bugün son zamanlarda satın aldığım kozmetik ürünlerinden bahsedeceğim,bu yazıda bir ilk olarak firma gönderileri de olucak;çünkü geçtiğimiz cumartesi günü ilk kez bir blogger etkinliğine katıldım.


İlk olarak kozmela.com'dan yaptığım dermokozmetik alışverişimden bahsetmek istiyorum.


3 hafta önce dermatolaga gittim ve burun çevremdeki gözeneklerim için bana Bioderma Sebium serisinden Pore Filler'ı önerdi.Fiyatı 65 tl civarı.Hem kargoyu bedavaya getirmek,hem de termal suları çok merak ettiğimden dolayı Avene'in termal suyunun 50 ml'lik mini boyunu satın aldım,8 tl.

Mini fırça&sünger alışverişimden bahsetmek istiyorum:


H&M'in 2'li süngerlerini merak ediyordum,yedekte süngerim olması için satın aldım.Fiyatı 10 tl.Ufak bir kozmetikçiden Nascita'nın kapatıcı fırçasını satın aldım,fiyatı 17 tl.


Estee Lauder'ın online sitesinde zaman zaman kampanyalar oluyor,takip etmenizi öneririm.Ben sadece solda gördüğünüz bb kremi 26 tl'ye satın aldım;geri kalan ürünlerin hepsi tester.Oldukça karlı bir alışveriş oldu.<3


Alışverişimin en güzel kısmı.<3 Sephora'nın black kart sahiplerine özel %20 indiriminden uzun zamandır istediğim Nars ürünlerini satın aldım.Nars'ın transparan pudrası 120 tl,laguna bronzer 125 tl,kapatıcısı ise 90 tl(bahsettiğim fiyatlar indirimsiz hali).


 Rossman alışverişim:Rival de Loop Hydro Aqua Sprey,termal su tarzı bir ürün.Uzun zamandır çok merak edip almak istiyordum fakat hiç bulunamıyordu,standda sonuncuyu görünce kaptım!Fiyatı 10 tl.Perlodent ağız bakım spreyini ise denemek için satın aldım,fiyatı 6 tl.


Douglas kapandığından dolayı ciddi bir indirim var;bulabildiğim tek ürün Bobbi Brown'ın klasik ruj serisinden 34 tulle isimli günlük kullanıma uygun çok tatlı bir ruj.Fiyatı %50 indirimle 47 tl.


Gratis alışverişim:Kalyon oje inceltici,ağdalaşan ojeleri düzelten bir ürün;fiyatı 3 tl.Pastel nude serisinden stone isimli oje,fiyatı 3,5 tl.Essence the velvets farlardan taupe rengi.Fiyatı 7 tl.


Eataly'den aldığım alüminyum içermeyen,temiz içerikli deodorant.Fiyatı 8 tl.


Uzun zamandır sivilce izlerini kapatmak için Catrice'in camuflage kapatıcısını arayıp bulamıyordum;instagramdan tanıştığım sevgili Hilal (@beautybyhilall) bulup bana almış,yanına da Flormar'ın 222 isimli dudak kalemini koymuş.Teşekkür ederim tekrardan!<3


Sevgili Çağla ve Damla(@beautybybestiesxo)'nın düzenledikleri  #beautybybestiesxo1yasinda etkinliklerine katıldım,her şey çok güzeldi,kızlar oldukça emek vermişlerdi.Sponsor olan firmaların hediyeleri de bu şekilde.Kullanıp,denedikçe burdan da yorumlayacağım.Her şey için teşekkürler!

***

Son zamanlarda aldıklarım&bana gelenler bu şekildeydi.Umarım keyifli bir yazı olmuştur,bir sonraki yazıda görüşmek üzere.Sevgiler. :)

Instagram&Snapchat:oznurozdemirrrr

12 yorum:

  1. Canım güle güle kullan hepsini termal suyu bende kullandım birkaç defa. Bakalım senin yorumların nasıl olucak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiim,şimdilik izlenimim oldukça olumlu :)

      Sil
  2. Güle güle kullan canım benim. Hepsi harika gözüküyor. :D

    YanıtlaSil
  3. Güzel günlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil
  4. Gule gule kullanasın canım,esse La. bb kremının tarıhı falanda normal dimi geçmemiş kapak açım süresinden kullanana kadarki zaman yeterlimi? ben çekınıyorum cunku bu tarz olaylarda direk aklıma skt geliyor. :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı şey benimde aklıma geldi,fakat check cosmetics'ten kontrol ettim hiçbir sıkıntı yok :)

      Sil
  5. Estee lauder alışverişi çok çok karlı olmuş. Güle güle kullan

    YanıtlaSil
  6. Güle güle kullan güzellik ☺️

    YanıtlaSil