31 Temmuz 2016 Pazar

Temmuz Favoriler 2016

 Bu sıcak yaz gününden herkese merhaba!Bu yazıda temmuz ayında sıkça kullandığım ürünlerden,bu ay dinlediğim şarkı,izlediğim filmlerden bahsedeceğim.Temmuz ayında blogda pek aktif olamadım ama umarım önümüzdeki  ay daha çok ürün inceleme yazıları yazabilirim. :)


 The Balm Meet Matte Trimony:The Balm'ın son çıkan bu mat far paletinin renk tonları gerçekten çok güzel.Pigmentasyon,kalite olarak klasik The Balm ayarında.Bu ay sıklıkla kullandım ve şimdiden en sevdiğim paletlerimden biri oldu.<3
Sephora Precision Powder Shadow-61:Sephora indiriminden kaptığım bu fırçayı çok sevdim.İlk kez Sephora'nın fırçasını deniyorum ve kalite,yumuşaklık olarak oldukça başarılı buldum.Dar alanlarda blending yapmak için oldukça sevdim.Tavsiye ederim.


Nars Velvet Matte Skin Tint:Karma-yağlı ciltlere yönelik mat bitişli bu renkli nemlendiriciyi bu ay severek kullandım.Ciltte kesinlikle ağırlık yapmıyor,oldukça kalıcı ve gün içersinde çok hafif yağlanma yapıyor.En çok süngerle uyguladığım sonucu sevdim.İçersinde Spf 30 içermesiyle de tam yazlık bir ürün.
Nars Pure Radint Tinted Moisturizer-Sample:Yine Nars'ın kuru-normal ciltlere yönelik olan Spf 30 içeren hafif ıslak bitişli renkli nemlendiricisi.Bu ürünü de çok sevdim,kapatıcılığı az,ciltte duruşu ve verdiği hissiyat sanki ürün yokmuş gibi.Tam günlük kullanıma uygun bir ürün.Her ne kadar karma ciltli olsam da kışa doğru satın alabilirim diye düşünüyorum.
Dirty Works Bye Bye Dark Circles Concealer:Bu ürünü aldığımdan beri kullanıyorum ama yapısını pek sevemedim.Yine de düşüncelerim netleşinceye kadar kullanmaya devam edeceğim.
Sleek Highlighting Palette-Solstice:Aydınlatıcıları çok sevmesem de bu palete gerçekten bayıldım.Kozmetiğe ilgi duyan herkeste olması gereken bir ürün diye düşünüyorum,hele de aydınlatıcı seviyorsanız bu ürünü kaçırmamalısınız.


Eklips Konjac Sünger:Cilt bakımıma kattığım son yenilik bu ürün.Yaklaşık bir aydır kullanıyorum ve cildimi çok güzel temizliyor,makyaj kalıntısı kalmıyor ve cildi yumuşacık yapıyor.Fiyatına göre başarılı bir ürün.
Yves Rocher Yüz Ferahlatıcı Sprey:Çok ahım şahım bir ürün değil ama bu sıcak havalarda buzdolabına koyup cildi ferahlatmak ve hafif aydınlık-nem vermek için işe yarayan bir ürün.Küçük bir boyuta sahip olduğundan çantaya atıp gün içersinde de tazelenebilir,fakat makyaj üstüne uygulanabilecek bir ürün olmadığını düşünüyorum.
8x4 Ocean Fresh Deodorant:Kokusu ağır olduğundan dolayı çok sevmesem de bu sıcak havalarda ter korumasını Rexona,Nivea gibi markaların deodorantlarına göre daha başarılı buldum.


Dirty Works Masa Aynası:Seyahatlerde vs yanınızda taşımak için kullanışlı bir ayna,ihtiyacı olanlar bakabilir.Bu yaz benim hayatımı kurtardı diyebilirim.
H&M-Sepia:Uzun zamandır nude bir oje arıyordum fakat beyaz tenli olduğumdan çoğu yakışmıyordu.Sonunda aradığım ojeyi H&M'de buldum.Markanın ojelerinin fırça yapısı,ojelerin kalıcılığı oldukça başarılı.
Golden Rose Matte Lipstick Crayon-18:Nude-kahve tonlarda olan bu ruj,hem renk hem de yapı olarak çok güzel.Bu seriye muhakkak bir bakın.

                                                       
                                                         -Favori Filmler-
Bu ay ülkemizde olan üzücü olaylardan dolayı dünya tarihinde yaşanan darbe ve sonrası konuları içeren 2 film izledim.Biri Persepolis isminde,animasyon şeklinde çekilen 1970-1980'ler İran'ını küçük bir kız çocuğunun gözünden anlatan film.Diğeri de Colonia isminde 1970'lerdeki Şili'de olan darbeyi anlatan,başolünde Emma Watson'ın oynadığı film.Merak edenler Colonia Dignidad'ı da araştırabilir.
Geçtiğimiz ay vizyonda olan Arınma Gecesi filmi de aslında 3 filmden oluşan bir seriymiş,fakat farklı olaylardan oluştuğu için aralarında pek bağlantı yok.Biraz insanlığı,toplumu sorgulatan ve korkutan filmler olsa da oldukça sürükleyici,birkaç gün filmin etkisinde kalıyorsunuz.Şiddetle tavsiye ederim.
                                                      -Favori Şarkılar-
                                     (Dinlemek için üzerlerine tıklayabilirsiniz.)

                                              B.o.b. ft Marko Penn - Roll Up
                                                  Arizona - I Was Wrong
                                        Drake ft. Wizkid&Kyla - One Dance
                                                   Drake - Hotline Bling
                                                   Rihanna - Needed Me

                                                                    ***
 Temmuz ayı benim için bu şekilde geçti.Sizin favoriniz olan veya yeni deneyimleyip önerebileceğiniz şeyler varsa aşağıya yorum olarak bırakabilirsiniz,sevgiler! :)

9 yorum:

  1. Hepsi çok güzel gözüküyor. Özellike Meet Matte Trimony far paleti benimde favorilerim arasına girdi. Sleek aydınlatıcı paletinide çok merak ediyorum. En kısa zamanda almayı düşünüyorum bulabilirsem tabii :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Nazlı'cım,umarım en kısa sürede bulursun :)

      Sil
  2. Güle güle kullan hepsini :)

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel anlatmışsın hepsini. Aralarında merak ettiklerim vardı, not aldım! :)

    YanıtlaSil
  4. Sleek aydınlatıcı paletinden çok memnunum bende.The Balm Trimony paleti çok beğendim ancak indirimsiz fiyatı yüzünden almaktan vazgeçtim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. The balm paletler indirimsiz fiyatını pek hak etmiyor bence,indirim zamanları almayı tercih ediyorum ben :)

      Sil
  5. Hepsi cok güzel gözüküyor, bazilarini gözüme kestirdim bile :)

    YanıtlaSil