21 Temmuz 2016 Perşembe

Alışveriş #9

 Merhaba!Son zamanlarda alışveriş yazısı okumak ve alışveriş videoları izlemek ekstra keyifli gelmeye başladı,bende son haftalarda yaptığım kozmetik alışverişimi fazla ürün birikmeden yazmak istedim.


 Öncelikle Watsons alışverişimden başlayalım:



Diadermine Çift Fazlı Göz Makyaj Temizleyici:Çok sevdiğim Neutrogena göz makyaj temizleyicisinin hem ambalajı hem de içeriği değiştiği için ve göz kapağımı her kullandığımda kızarttığı için yeni bir göz makyaj temizleyici arayışına girdim.Bu ürünü de bir arkadaşım önerince satın aldım,şimdilik memnunum.Gözümü yakmadı(optik lens kullanıyorum),biraz yağlı his bıraksa da temizlemesini sevdim.2'li fiyatı 33 tl.

 Gratis alışverişim:


Dirty Works Bye Bye Dark Circkles Concealer:Bu ürünü bayadır merak ediyorum ama aylardır indirimleri takip etmeme rağmen Gratis hiç indirime sokmuyordu,sonunda indirimde görünce sepete attım.Ürün çift taraflı;bir tarafı corrector,bir tarafı ise concealer.Fiyatı  14 tl.
Loreal Lumi Magique Base:Bu ürün ışıltılı bir makyaj bazı.İsterseniz fondötene-bb kreme karıştırıyorsunuz isterseniz de bu ürünleri uygulamadan önce cildinize sürüyorsunuz veya likit bir aydınlatıcı gibi elmacık kemiklerine,dudak üstüne vs uygulayabilirsiniz.İlk izlenim olarak çok sevdim.Fiyatı 28 tl.
Loreal True Match Concealer-02 Vanilla:Elimdeki kapatıcıların birçoğu azaldığı veya bittiği için bir gözaltı kapatıcısı arayışına girdim.Aklımda Note'un mineral veya bb kapatıcısı vardı ama onları bulamayınca buna şans vermek istedim.Herkesin oldukça övdüğü bir ürün ama bana biraz abartılmış geldi.Fiyatı 20 tl.
Sleek Highlighting Palette-Solstice:Sleek markası geldiği gibi 2'li kontür kitini satın almıştım,çünkü bu aydınlatıcı paletleri hiçbir yerde kalmamıştı.Aslında diğer aydınlatıcı paletini alıcaktım ama onu swatchlayınca gözüme fazla simli geldi,bu ürünün renkleri de oldukça değişik olduğundan bu üründe karar kıldım.Işıl ışıl duran aydınlatıcılar seviyorsanız çok güzel bir palet,muhakkak bakın derim.Sleek indirimde değildi,fiyatı 55 tl.

Gelelim Sephora alışverişime:


Nars Velvet Matte Skin Tint-Light 0:Elimdeki renkli nemlendiricilerimden biri bitti,diğeri de bitmek üzere.Bu üründe ilk çıktığından beri aklımda olduğu için satın aldım.Karma-yağlı ciltlere uygun mat bitişli bir renkli nemlendirici.Fiyatı 135 tl.
Nars Pure Radiant Tinted Moisturizer-Sample:Cildim karma olduğundan bu 2 renkli nemlendirici arasında kaldım,o yüzden bu ürününde sample'ını aldım.
*Bu 2 renkli nemlendiricinin karşılaştırmasını yakında blog ve instagram üzerinden yapacağım.
Sephora 3D Precision Makyaj Süngeri:Normal fiyatı 30 tl civarında olan bu ürünü indirimde görünce satın aldım.Fiyatı 15 tl.
Sephora Precision Powder Shadow-61:Sephora'nın fırçalarını daha önce denememiştim ama çok beğendim.Kılları oldukça yumuşak,performansını çok beğendim.Benim aldığım 61 numaralı fırça,dar alanlarda blending(karıştırma) yapmak için tasarlanmış.Normal fiyatı 42 tl indirimde 15 tl.

Rossman alışverişim:


Note Oje-39 Antique Copper:Note ojeleri yapı ve kalıcılık olarak çok beğeniyorum.Fiyatı 3 tl.
Essence Lash Princess Maskara:Bu maskarayı o kadar çok kişi beğendi ki,bende oldukça merak ettim tabii.Essence markası artık Gratisler'de satılmadığından Rossman'da bulunca kaptım bir tane.Fiyatı 12 tl.

Migros alışverişim:


Seyahat Seti:Elimde hiç seyahat seti bulunmadığından,oldukça da uygun bir fiyatı olunca bir adet kaptım.Fiyatı 4 tl.
Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu:Bittikçe aldığım,severek kullandığım misel su.Fiyatı 7 tl.
Neutrogena Deep Moisture Vücut Losyonu:Bu ürünü de indirimde görünce satın almak istedim,pompalı olması da oldukça pratik geldi.Fiyatı 12 tl.


 Son olarak da uzun süredir A101'e girme sebebim olan bu seti bulunca kaçırmak istemedim.İçersinde Maybelline The Falsies Black Drama Maskara ve Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu'nun küçük boyu var.Fiyatı 20 tl.

 Benim son birkaç haftada yaptığım kozmetik alışverişleri bu şekildeydi.Sizin alıp,beğendiğiniz veya aralarında merak ettiğiniz ürünler varsa aşağıya yorum olarak bırakırsanız sevinirim,böylece yazılarını hazırlamak için o ürünlere öncelik verebilirim.Sevgiler. :)

                                                 Snapchat-Instagram:oznurozdemirrrr

8 yorum:

  1. Çok güzel şeyler almışsın canım. :) Sleek aydınlatıcı paletini bende çok merak ediyorum. Hatta bugün alıcaktım ama kalmamıştı tabii ki! :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Nazlı'cım,bende bulabilmek için farklı zamanlarda birkaç şube gezmek zorunda kalmıştım :D

      Sil
  2. Çok güzel bir alışveriş olmuş!! Çoğu benim de almayı düşündüğüm ürünler :)
    Sleek aydınlatıcı palet, Dirty works kapatıcı ve Sephora sünger ve Essence lash princess benim de listemde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım :) Dirty Works kapatıcıyı çok sevmedim,Sephora sünger gözenekli bb gibi yumuşak da ama şişmiyor bir garip :D

      Sil
  3. Güle güle kullan canım A101 deki set çok iyi olmuş bende görsem kaçırmazdım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Birkaç aydır satılıyor,bazı şubelerde sala var bulabilirsin belki.Teşekkür ederim :)

      Sil