26 Mayıs 2016 Perşembe

Bitenler #3

 Merhaba,bugün son 2-3 ay içersinde biten ürünlerden bahsedeceğim.Cilt bakımından,saç ürünlerine,hatta renkli kozmetiğe kadar birçok çeşitte ürün var.Bu sefer fark etmeden o kadar çok ürün biriktirmişim ki odam gerçekten çöp olmuş :/


 Saç ürünlerinden başlayalım:


Elidor-saç dökülmelerine karşı çözüm-Şampuan:Elidor markasının şampuan ve saç kremlerini uzun yıllardır kullanıyorum.Bir sürü seri olsa da etki olarak birbirlerinden pek farkları olduğunu düşünmüyorum.Klasik bir market şampuanı.
Urban Care-Collagen&Keratin Şampuan:Saç uçlarım,saçımı şekillendirdiğimde veya duştan sonraki 2.günde kuruduğu için bu seriyi denemek istedim.Bu markanın saç ürünleri oldukça beğeniliyor.Rahatsız edici bir kokusu yok.Şampuanı sevdim,hatta hemen 2.sini satın aldım,bu sefer saç kremiyle birlikte kullanıcam.
Elidor-güçlü ve parlak-Saç Kremi:Klasik bir saç kremi.Yukarda da belirttiğim gibi Elidor markası benim için uygun fiyatlı,yıllardır satın aldığım şampuan-saç kremi markası.Ama son 3 aydır yeni arayışlar içersinde olduğumdan;Urban Care ve John Frieda'yı deniyorum.

Cilt bakım ürünleri:


Neutrogena Göz Makyaj Temizleyici:Çift fazlı bu göz makyaj temizleyicisi bittikçe satın aldığım bir ürün.Ne yazık ki ambalajı ve içeriği değişti.Yenisini satın aldım ama pek deneyemedim henüz.Birçok kişi beğenmemiş :(
Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu:Bu üründe bittikçe satın aldığım bir ürün.Ten makyajımın kabasını temizlemek için kullanıyorum.Pembe kapaklı olanla pek bir farkını göremedim açıkçası.Yeni çıkan argan yağlı ürüne ise bayıldım<3
Neutrogena Deep Clean Temizleme Jeli:Bendeki turuncu olan.Makyajı güzel arındıran,uygun fiyatlı bir ürün.Pompalı olması da oldukça pratik,ama cildi kurutuyordu.Sonrasında nemlendirici kullandığım için pek sorun olmadı ama yeniden satın almayı düşünmüyorum.
Sephora Anında Rahatlatıcı Tonik:Bu toniğin yarısını kullandım,fakat çöpe gidiyor.Tarihi geçtiğinden değil,cildimde korkunç bir reaksiyona yol açtı.Ne zaman yüzüme sürsem cildim kıpkırmızı oluyor ve anında da geçmiyor birkaç saat sürüyor bu durum.Kısaca hiç sevmedim.


Bio True Lens Solüsyonu:Yıllardır bittikçe aldığım lens solüsyonum.Çok memnun olduğum için lens solüsyonu konusunda yeniliklere açık değilim pek.
Fresh Care Lens Solüsyonu:Birkaç günlük ufak bir seyahate giderken boyutundan dolayı yanıma almıştım.Bu sayede Bio True dışında ilk kez bi solüsyon denedim.Açıkçası gözümde büyütmüşüm galiba,aralarında pek bir fark göremedim.
Benri Makyaj Temizleme Pamuğu:Bittikçe satın aldığım makyaj temizleme diskleri.
İpek Makyaj Temizleme Pamuğu:Bir arkadaşımın tavsiyesiyle satın aldım,Benri'den daha yumuşaklar.Benri'yi de,İpek marka olanı da denk geldikçe satın alırım.

Ağız Bakım Ürünleri:


Listerine Total Care Ağız Bakım Suyu:Listerine'in bu çeşidini hiç sevmedim.Aroması,her kullanışımda ağzımı yakması beni rahatsız etti.Bir daha satın almam.
Listerine Cool Mint Ağız Bakım Suyu:Tat-aroma olarak en sevdiğim çeşit.Şimdi de Advanced White olanı kullanıyorum.
Colgate Optic White Diş Macunu:Bu ürünün biraz gereksiz popülerleştiğini düşünüyorum.Bu diş macunundan kaç tane bitirdim gerçekten bilmiyorum.Verdiği beyazlık tamamen anlık.1-2 gün kullanmayı bıraktığınızda o etki anında kayboluyor.Bir daha satın almayacağım.Şu an Splat markasını kullanıyorum.


Rival de Loop-Hyaluron  Booster:Bu ürünler instagramda popülerleşince denemek istedim.1 hafta boyunca uygulanan bir kür.Bendeki serumlar nem veren çeşidi.Her akşam yatmadan önce bir ampulü kırıp yüzünüze sürüyorsunuz.Fakat her bir serumda 3-4 gün kullanılacak kadar ürün olduğundan 1 haftalık kürü ara verip daha sonra devam etmek durumunda kaldım.Vaad ettiği gibi nem veriyor,ama cilde yapış yapış his bırakmasını hiç sevmedim.Yeniden alır mıyım emin değilim.
Sivex Losyon:Bu ürünü geçen sene bana akne tedavim sırasında cilt doktorum vermişti.Sabah uygulanan bir üründü.Oldukça hafif,cildi germeyen bir üründü ama hiçbir etkisini görmediğimi düşünüyorum.Bir süre kullanıp bıraktım,şimdi de tarihi dolduğundan çöpe gidiyor.
Clindoxyl Jel:Bu ürünü de yine aynı doktorum vermişti.Bu da akşam uygulanan bir ürün.Akne tedavisinde oldukça önerilen-popüler ürünlerden biri.Sivilceleri çok güzel söndürüyordu,bu yüzden sevdim.İhtiyacım doğrultusunda kullandım,artık tarihi geçtiğinden ve ihtiyacım da kalmadığından çöpe gidiyor.
 Bu 2 ürünün yanında cilt doktorum Nilera Okyanus Sabunu'nu da vermişti,o ürüne gerçekten bayıldım.Sivilcelerle tekrar başım belaya girerse satın alacağım ilk ürün,aklınızda bulunsun :)

El&Vücut Bakım Ürünleri:


Nivea Fresh Natural Deodorant:İçersinde alüminyum olmayan,bittikçe satın aldığım deodorant.Ter kokusunu önlemesi çok güçlü değil o yüzden bahar ve yaz ayları tercih etmiyorum pek.Kışa doğru yeniden satın alırım.
I Love...El Kremi:Oldukça yapay kokulu bir el kremi.Sonunda bitti!Bir daha satın almam.
Pink-Fresh&Clean Body Mist:İsmi gibi oldukça temiz ve fresh kokan bir vücut spreyi.Sonlara doğru kokusu bozulmaya başladı,Victoria's Secret da ürünlere iyice zam yaptığından indirim vs'ye denk gelmedikçe alışveriş yapmayı düşünmüyorum.
Yves Rocher Vanilyalı Vücut Sütü-Losyonu:Oldukça ince yapılı ve güzel nem veren bir vücut losyonu.
Yves Rocher Vanilyalı Parfüm:Bana vanilya kokusunu sevdiren bir parfüm oldu.Minik çanta boyu da oldukça pratik oldu,yanımda taşımak için.Vanilya bence bir kış kokusu,o yüzden kışa doğru satın alabilirim.


Gülşah-hassas tırnaklar için-Aseton:Bittikçe satın aldığım bir aseton.
Blistex Med Plus Lip Balm:Favori lip balmım.Kalın bir yapısı var,rujların altına kullanmaya müsait bir yapısı yok.Mentollü.Bu yüzden de kışın yatmadan önce kullanmayı tercih ediyorum.
Watsons-Fırça:Gün içersinde T bölgeme pudra tazelemek amacıyla satın almıştım ama hem kılları çok sert hem de çok fazla kıl döküyor.Bu yüzden de kendisiyle yollarımızı ayırıyoruz.
Beauty Blender Makyaj Süngeri:Canım,makyaj süngerim.En yumuşak,en güzel sünger kesinlikle.Bütün övgüleri hak ediyor.Dışındaki lekeleri temizleyemeyince korkup biraz kırptım ama içi temizdi,bu şekilde 2 hafta daha kullandım,artık çöpe gitme zamanı geldi.Yedeği çoktan hazır.<3

Renkli kozmetik:


Pastel 119 Oje:Bitirdiğim ilk oje.Koyu bir kırmızı,bordoya kaçıyor biraz.Severek kullandım.
Benefit Some Kinda Gorgeous Fondöten-Medium:Rengi bana koyu geldiği için krem bronzer olarak kullanıp bitirdim,bazen de kontürün altına bir baz olarak kullandım.Fondöten olarak ise yapısını beğendim.
Wet n Wild-Brulee:Bitirdiğim ilk far.Ten rengi olduğu için oldukça kullanışlıydı.Seyahatlerde vs de minicik,yer kaplamıyor.Her gün kullanarak 1,5 yılda bitti.Bu da farların ne kadar zor biten ürünler olduğunu gösteriyor...
Maybelline Affinimat Fondöten:Karma cildimde başlarda sevdiğim sonradan nefret ettiğim bir fondöten oldu.Su gibi ince bir yapısı var.Kesinlikle mat değil,satenimsi daha sağlıklı bir görüntü sunuyor.Gün içersinde yağlanıyor,sanki bir kuru cilt fondöteni gibi hem de.Ciltteki kurulukları belli etmiyor.Fakat;gün sonunda oksitleniyor,yani rengi koyulaşıyor.Sonlara doğru ürünün rengi de tamamen bozuldu sanki,koyulaştı.Zar zor bitirdim.Bir daha satın almayı düşünmüyorum.

 Tester ürünler:


L'occitane Light Comforting Cream:Yüz için hafif yapıda çok güzel bir nemlendirici,elimdeki diğer testerları da deneyeceğim.Oldukça beğendim.Nemlendiricim bittiğinde tam boyunu satın almayı düşünüyorum.
Clinique Moisture Surge Overnight Mask:Bu bir gece-uyku maskesi.Nem vermeyi vaad ediyor.Yapısını,verdiği nemi çok sevdim.Kışa doğru tam boyunu satın alabilirim.

 Bir sürü ürün bitti,bende biraz hafiflemiş hissediyorum.Umarım yararlı bir yazı olmuştur,herhangi bir ürünle ilgili sorunuz varsa aşağıya yorum olarak bırakabilirsiniz.Sevgiler! :)

 Snapchat-Instagram:oznurozdemirrrr

6 yorum:

  1. Gelsin yeniler canım baya ürün bitirmişsin:)

    YanıtlaSil
  2. bitenleri çöpe atıp yenilerini açmak en sevdiğim <3 :))

    YanıtlaSil
  3. Ne çok ürün bitirmişsin. Ne güzel <3

    Listerine Total Care den ben de nefret ettim. Gözümden yaşlar geldi kullanırken. Zero olanını tavsiye ederim.

    Lens suları arasındaki farkı ben hiç bir zaman algılayamadım ki bir çok ürünü kullandım. B&L nin Renu yü yıllardır severek kullanıyorum 1+1 çok uygun bir fiyatı var. tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim <3 Bahsettiğin lens suyunu duymuştum,evdeki stoklar bitince bir deniyim,merak ettim :)

      Sil