23 Mayıs 2016 Pazartesi

Benefit They're Real Maskara

 Merhaba,bugün denediğim en başarılı maskaralardan biri olan Benefit markasının They're Real isimli maskarasından bahsedeceğim.


 Bendeki ürün Benefit'in bir setinden çıkan seyahat boy maskara.Çok beğenince hemen bir tane daha satın aldım.Tam boy ürünün,bu seyahat boy ürün kadar başarılı etki vermediği söyleniliyor.Tam boyunu denemediğim için bilemiyorum.


 Maskaranın silikon bir fırçası var.Düz bir fırça yapısına sahip.Bu yüzden de hacimden ziyade kirpikleri tek tek ayırıp,uzatmayı vaad ediyor,biraz da dolgunluk-hacim vermeyi vaad ediyor.
 Kirpikleri kıvırmayı vaad eden bir maskara arıyorsanız;Benefit-Roller Lash maskaraya bakabilirsiniz,daha uygun fiyatlı olarak da Maybelline-Lash Sensational'a bakabilirsiniz.


 Ürün waterproof yani suya dayanıklı.Tere,neme,suya oldukça dayanıklıbir maskara.Akmıyor,bulaşmıyor.Bu konuda gerçekten oldukça başarılı.Sabah nasıl sürdüyseniz makyajınızı temizleyene kadar o şekilde sabit duruyor,bu özelliğini çok sevdim.


 Maskaranın vaadleri arasında 8 kata kadar uygulanabileceği söyleniyor,ama ben pek özel günler dışında kat kat maskara sürmeyi seven biri değilim.Bence oldukça yapay bir görüntü oluşturuyor.Bu üründe de 2.kattan sonra biraz topaklanma başlıyor-ki bu nerdeyse bütün maskaralarda olabiliyor.


 Uzun ve kıvrık bir kirpik yapım var.Bu ürün kirpiklerimi tek tek ayırıyor,biraz daha uzatıyor,hafif de bir dolgunluk veriyor.Simsiyah bir maskara.2-3 kat sürdüğümde adeta takma kirpik kullanmış gibi oluyorum.Bu yüzden de günlük makyajımda tek kat uygulamayı tercih ediyorum.Tek katta bile birçok markanın maskarasından daha başarılı bir performans veriyor.2-3 katta ise kirpiklerim nerdeyse kaşıma değiyor :')

Kirpiklerimde tek kat uygulanmış hali.

 Eğer düzgün bir şekilde uygulamazsanız kirpikleri birbirine yapıştırabilir.Sıvı bir yapısı var,ama bir süre kullandıktan sonra daha iyi bir kıvamı oluyor.
 Ürünün en büyük dezavantajı çok zor temizleniyor oluşu.Çift fazlı göz makyaj temizleyicileriyle bile oldukça zor çıkıyor,biraz uğraştırıyor ne yazık ki.Ama bence verdiği etkiye değer.


 Bu ürüne Maybelline-Rocket'i muadil gösterenler var.Bende iki maskara da var,ikisini de oldukça seviyorum.İkisi de silikon fırça yapısına sahip ve ikisi de oldukça zor temizlenen,akmayan bulaşmayan maskaralar;ama Rocket bende daha az etki veriyor.Benim kirpiklerimde Benefit daha başarılı bir performans sergilediğinden Benefit'i daha çok seviyorum.

 Bu ürünün seveni olduğu kadar sevmeyeni de çok fazla.Maskara kirpik yapısıyla oldukça değişkenlik gösteren bir şey;ama benim gözlemlediğim kadarıyla az-kısa kirpiği olan şanssız kesim bu üründen pek memnun kalmıyor sanki.En iyisi Sephora mağazalarında deneyip satın almak.
 Benim şimdiye kadar en çok memnun olduğum maskaralardan biri;Benefit-They're Real.Ürün Sephoralar da satılıyor.Tam boyu 90 tl civarı,seyahat boy olanı da 40 tl civarıydı sanırım(sık sık zam geliyor malum).Umarım yararlı bir yazı olmuştur.Sevgiler! :)

 Instagram-Snapchat:oznurozdemirrrr

12 yorum:

  1. Günlük olarak tek kat daha şık duruyor bence de, uygulanmış halini gerçekten çok beğendim :) Maskara dediğin gibi kirpik yapısıyla çok alakalı bir şey.Sen de güzel durmayan bir maskara olduğunu düşünmüyorum maş kirpiklerin çok güzel :))

    YanıtlaSil
  2. Şimdiye kadar kullandığım en iyi maskara sanırım. Tek kusuru zor çıkması o kadar.

    YanıtlaSil
  3. pek sevemediğim bir maskaradır benim için..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazıda da belirttiğim gibi,maskara kirpik yapısıyla alakalı bir şey.Birinin çok memnun olduğundan başkası memnun kalmayabiliyor :)

      Sil
  4. Bu maskarayı almak için nedense hiç heveslenmedim ben.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belli başlı favoriler varsa insan pek yenilik yaramıyor sanki :)

      Sil
  5. Benimde hiç merak etmediğim almaya gitmediğim maskaralardan sevenide sevmeyenide çok ama uygun fiyatlı daha iyileri var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uygun fiyatlı birçok maskara denedim,hala da elimde var ama dediğim gibi diğerlerinde 2-3 kat etki bu üründe ki tek mata denk geliyor :)

      Sil
  6. Bu maskarayı Sephora'da uygulayıp sevmemiştim ki bir Mua uygulama yapana kadar.Doğru uygulandığında gerçekten başarılı bence.Uygulattığım gün ilk kez kirpiklerimi gördüm desem yeridir ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende uygulama tekniğinin fark yaratacağını düşünüyorum :)

      Sil