2 Mayıs 2016 Pazartesi

Alışveriş #7

 Merhaba,bugün nisan ayı boyunca yaptığım alışverişlerden bahsedeceğim.Yazıyı yazarken fark ettim ki bu ay ipin ucu biraz kaçmış.:/


 Golden Rose alışverişim:
 Dream Lips Dudak Kalemleri:Bu dudak kalemi serisi asansörlü değil,fakat Golden Rose'da asansörlü olan bir seri daha var.Ben 4 adet dudak kalemi satın aldım.Bendeki renkler;502-503-504-510.Yapılarını çok sevdim,sürümleri kolay.Flormar ve Essence'ın yeni dudak kalemi serilerinden daha başarılı.Tavsiye ederim.Tanesi:4,75 tl.Ben kendi mağazalarından aldım,daha küçük kozmetikçilerde daha uygun fiyata satılıyor o tarz yerlerden almanızı tavsiye ederim(Cosmetica'da da 2-3 tl'ye satılyor).

 H&M'in kozmetik departmanından yaptığım alışveriş:


H&M Face Sculptur Palette:Uygun fiyatlı bir kontür kiti arıyordum;Catrice,Essence,Rimmel London,Pastel gibi bir sürü seçenek vardı ama bu bana daha güzel geldiği için bunu satın aldım.Kontür pudrası(en koyu olan renk) mat,bronzer ve allık hafif ışıltılı,aydınlatıcı ise baya pigmentli güzel bir aydınlatıcı.Oldukça sevdim.Fiyatı 17 tl.
3'lü Krem Far:Boyutları küçük ve tam çantaya atıp çıkmalık ürünler.Renkler;beige-gold-brown.Hepsi de ışıltılı.Fiyatı 17 tl.
Açık pembe makyaj süngeri:Uygun fiyatlı bir sünger arıyordum,Beauty Blender'ı sık sık almak biraz pahalıya gelebiliyor.Bende bu ürünü denemek istedim.İlk izlenim olarak sevdim.Fiyatı 7 tl.

 Gratis'ten yaptığım ihtiyaç alışverişi:


Şelale Aseton:Her ay alınan rutin ürünlerden,fiyatı 2-3 tl.
Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu:Bu yeni çıkan içersinde argan yağı olan çift fazlı makyaj temizleme suyu.Kokusu çok güzel,temizlemesi de oldukça başarılı.Karma cilde sahibim ama cildimi ekstra yağlandırmadı.Waterproof maskaraları tamamen çıkarmasa da göz makyajı temizlemede de oldukça başarılı bulduğumu söylemeliyim.Fiyatı 15,90 tl.

Cosmetica alışverişim:


Artnet 25 Numaralı Karıştırma Fırçası:Bu ürünü ne zaman almak istesem stoklarda olmuyordu,mağazada denk gelince almak istedim.Ürün popülerleştikten sonra ne yazık ki zam yapmışlar.Fiyatı 9,40 tl.İstanbul'da Sapphire Avm'de mağazaları var.
Nivea After Shave Balsam-Sensitive(Hassas):Bu ürün ünlü vlogger @nikkietutorials tarafından popüler oldu.Aslında erkekler için traş sonrası losyonu ama herkes makyajın kalıcılığını artırdığını iddia ederek makyaj bazı olarak kullanmaya başladı,bende merakıma yenik düşerek aldım.Gerçekten de söylendiği gibi makyajın kalıcılığını artırıyor.Umarım sivilce,tüylenme gibi bir iritasyona neden olmaz.Fiyatı 12 tl.

Gratis alışverişim:


Wet n Wild Mochalicious Ruj:Wet n Wild'a geçtiğimiz ay eklenen yeni renk rujlardan olan Mochalicious'ın rengine bayıldım.Günlük olarak da kullanılabilecek koyulukta morumsu-kahvemsi değişik bir ruj.Mac'in Verve rujuna muadil gösteriliyor.Fiyatı 10,90 tl.
Neutrogena Deep Clean Göz Makyaj Temizleyici:Neutrogena göz makyaj temizleyici benim favorilerimden.Ambalajı değişmiş,iyi ki de değişmiş çünkü pompası yoktu.İçerik olarak da değişmiş,umarım performansında azalma olmaz.Fiyatı 13,90 tl.
Listerine Advanced White Ağız Bakım Suyu:Listerine'in ağız bakım sularını başarılı buluyorum.Cool Mint'i uzun zamandır severek kullanıyorum,bu çeşidini de denemek istedim.Fiyatı 11,50 tl.

Mac Online ve eczane alışverişim:


Mac Harmony Allık-Bronzer:Bu ürün bir allık fakat mat ve bronz tonda olduğu için hafif kontür-bronzer amacıyla kullanmak için satın aldım.Fiyatı 73 tl.Yanında cleanse of oil testerı ve ücretsiz kargo için "buynow" kodunu kullanarak onlinedan satın aldım.
Bepanthol Baby Pişik Kremi:Sevdiğim bir youtuber (@fashiolala) bu ürünü nemlendirici olarak kullanınca bende eczaneden satın aldım ama yanlış olan çeşidini almışım ne yazık ki.Benimkinin içinde zeytinyağı var,sivilce yapabileceğinden vücudumda kullanacağım büyük ihtimalle.Fiyatı 8-10 tl.

Arkadaşımdan bana gelen birkaç hediye<3


Bath&Body Works Country Chic Body Mist:Bu vücut spreyinin kokusuna bayılıyorum,fakat Türkiye'de satışı durdu ne yazık ki,arkadaşım da benim için depodan bulup,son kalanı satın almış,tekrar tişikkirler<3
Zara Femme Parfüm:Feminen kokular seven bir insan değilimdir,hafif fresh ya da çiçeksi kokulardan hoşlanırım,ama bu gerçekten güzel kokan bir parfüm.Bu tarz parfümler arıyorsanız bakabilirsiniz,üstelik Zara'nın birçok parfümünden daha kalıcı.
Mac Mehr Ruj:Gül kurusu rujlara bayılırım,buna bilen arkadaşım da bana Mehr almış,Günlük kullanılabilecek çok güzel bir gül kurusu tonu.

Annemin bana aldığı 2 adet tırnak ürünü(A101 ya da Bim'den) ve birkaç tester:


Gülşah Asetonsuz Oje Temizleyici:Daha önce hiç aseton içermeyen temizleyici kullanmadım.Tırnaklara daha az zarar veriyorsa,hep satın alırım.
Gülşah Oje Kurutucu Sprey:Flormar'ın oje kurutucu spreyinden nefret ediyorum.Umarım bu ürün güzeldir.
L'Occitane testerlar;bunu paylaşmamın nedeni oldukça şaşırmam.Arkadaşım kendine birkaç parça alışveriş yaparken ona bir poşet tester verdiler,ardından bana da bir poşet tester verilince baya şaşırdım.Üstelik cilt tiplerimize göre tester vermeleri oldukça hoşuma gitti,ilk izlenim olarak nemlendiricisini çok sevdim.Elimdeki ürün bittiğinde gidip satın alabilirim.Oldukça doğal içerikli güzel bir marka,tavsiye ederim.

Gratis alışverişim:


Maybelline Lash Sensational Maskara:Bu ürün ve Maybelline'in birkaç ürünü daha sonunda ülkemize geldi,bende hazır indirim varken ve Rocket maskaram bittiği için şans vermek istedim.Bu ayki(mayıs) katalog boyunca fiyatı 15,90 tl.
Eklips Konjac Sünger:Bu ürünü uzun zamandır merak ediyordum.Temizleme jeli,peeling uygulamak için kullanabiliyorsunuz.Doğal bir ürün,bütün cilt tiplerine öneriliyor.Bu ürün de bu ay ki katalog boyunca 9,90 tl.

Watsons alışverişim:


Urban Care Kofre:Şampuanı geçen ay kullanıp oldukça sevmiştim,set şeklinde olunca avantajlı hale gelince satın almak istedim.Fiyatı 20 tl.
The LifeCo Hindistan Cevizi Yağı:MacroCenterlar'da satılan bu ürünü Watsons'da indirimde görünce satın aldım.Yemeğe,kahveye katabiliyorsunuz.Saç maskesi yapabilir,cildinize nemlendirici olarak kullanıp,yağ olduğundan makyajınızı temizleyebilirsiniz.Çok amaçlı bu ürün 50 tl'den 30 tl'ye inmişti.
9'lu Ruj Organizerı:Malzemesi oldukça sağlam görünüyor.Fiyatı 10 tl.
30 tl'lik alışverişime 10 tl'lik bir indirim olunca daha da uyguna geldiler,organizerı bedavaya getirmiş oldum. :)

İlk kez blog-instagram sayesinde biriyle tanıştım.Sevgili Hilal instagramda kozmetikle ilgili çok güzel paylaşımlarda bulunuyor,takip edebilirsiniz.Instagram kullanıcı adı:beautybyhilall
Bana bunları aldığı için kendisine tekrar teşekkür ederim.<3


Golden Rose Matte Crayon Lipstick-18:Bu serinin yapısını çok başarılı buluyorum.Mat ama dudakları kurutmuyor.Asansörlü değil.Bendeki renk Wet n Wild-Bare It All,Mac Velvet Teddy'e oldukça benzeyen bir renk.Kahve alt tonlu bir nude.
Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipstick-10:Likit mat rujlardan meşhur 10 numara.Grimsi-lilamsı değişik bir ruj.

Nisan ayı boyunca yaptığım ve arkadaşlarımdan bana gelen hediyeler bu şekildeydi.Sizin merak ettiğiniz ya da yazısını yakın zamanda görmek istediğiniz bir ürün varsa aşağıya yorum olarak bırakırsanız çok sevinirim.Sevgiler! :)

Instagram-Snapchat:oznurozdemirrrr

10 yorum:

  1. Ne güzel şeyler almışsın güle güle kullan canım benim. :) Zara'nın Femme parfümünü geçen gün koklayıp bayılmıştım ama kalmamıştı. Bulursam almayı planlıyorum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiim,bu ara birkaç arkadaşıma daha tavsiye ettim onlarda aldılar :)

      Sil
  2. güle güle kullan hepsini hindistan cevizi yağını merak ediyorum ben de..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim,bende merak edip satın aldım :)

      Sil
  3. İyi günlerde kullanın ^.^ Hindistan cevizi yağını ben de kaçırmadım

    YanıtlaSil
  4. Baya ürün almışsınız çok güzel ürünler hepsi. Not aldım bile:) Güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Project Pan'e devam ederken iyi olmadı pek ama hep aynı şeyleri kullanmak da sıkıyor bir süre sonra.:( Teşekkür ederim canım :)

      Sil
  5. Güzel günlerde kullan. Hindistan cevizi yağına denk gelirsem bende alacağım mutlaka:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim,indirim 4 mayısa kadar devam ediyormuş :)

      Sil