7 Nisan 2016 Perşembe

Alışveriş #6

 Merhaba!Bugün mart ayı boyunca yaptığım kozmetik ağırlıklı alışverişimden bahsedeceğim.Birçoğunu kullanma fırsatı bulduğumdan ufak ufak fikirleriminden bahsedeceğim.


 İlk olarak Gratis kadınlar günü indiriminden aldıklarımla başlayalım:


 Benri makyaj temizleme pamukları:Bittikçe aldığım makyaj temizleme pamukları.Yumuşaklık olarak İpek marka olanlar daha başarılı bence.Her indirim döneminde olduğu gibi 3 al,2 öde kampanyası vardı.Tanesi 3,95 tl.


 Neutrogena Göz Makyaj Temizleyici:Uzun zamandır bittikçe aldığım favorim olan göz makyaj temizleyici.En zor maskaraları bile kolayca çıkarıyor.Fiyatı 12,25 tl.
 Rexona Cotton Dry Deodorant:Yıllardır bittikçe aldığım,ter kokusunu uzun saatler engelleyen deodorant.Fiyatı 6,50 tl.
 Splat White Diş Macunu:Splat markasını oldukça merak ediyordum,bir sürü aromada diş macunu çeşitleri var.Ben beyazlatma iddiasında olan diş macununu satın aldım.Vaad ettiği gibi dişleri birkaç ton beyazlatıyor.Fiyatı 9,50 tl.

 Rossman alışverişim:


 Rossman'a Catrice için gittim ama aradıklarımın çoğunu bulamadım ne yazık ki:/
 Catrice Prime and Fine-Anti Red Base:Yüzdeki kırmızılıkları nötrlemek için üretilmiş bir baz.Şimdilik performansı hakkında pek yorum yapamayacağım ama kokusu pek hoş değil açıkçası.Fiyatı17 tl.
 Catrice Re-Touch Light Reflecting Concealer:Hafif yapılı,daha çok aydınlatma amaçlı kullanılabilecek bir kapatıcı.Bendeki rengi 010-Ivory.Fiyatı 15 tl.
 Stop Ever Lady Comfort:Regl dönemi ağrıları için ısıtıcı ped.İçersinde 2 adet var.Daha önce hiç bu tarz bir ürün kullanmadım.Merak ettiğim için satın aldım.Fiyatı 2 tl.
 Rival De Loop Hydro Temizleme Mendili:Makyaj temizleme mendili kullanan biri değilim ama fiyatı oldukça uygun olunca satın aldım.İçersinde 10 adet var.Fiyatı 2 tl.
 Rubinlicht Mum:Kozmetik dışı oldu ama fiyatı çok uygun olduğu için göstermek istedim,belki almak isteyenler olur.4 adet mum,sadece 3 tl(İşte Rossman farkı:)).

Cosmetica alışverişim:


Real Techniques Starter Set:5 adet göz makyajı için fırça içeren setin fiyatı 50,20 tl.
Real Techniques Setting Brush:Göz altlarını pudrayla sabitlemek,aydınlatıcı sürmek için üretilmiş bu çok amaçlı fırçanın fiyatı 13,80 tl.
Ben internet sitelerinden alışveriş yaptım.Cuma günü verdiğim sipariş pazartesi günü elimdeydi.Bu arada fırçaların ambalajı bana ilk başta garip geldi,meğer ambalajlar değişmiş.Yanına da ufak bir tester koymuşlar.

 Üniversitede katıldığım bir kariyer gününde Henkel'in verdiği hediye paketinden çıkan kişisel bakım ürünleri:


 Fa marka roll-on ve Gliss'in yıpranmış ve kuru saçlar için onarıcı ve parlaklık vaad eden şampuanı.

 Yurtdışından gelen çok yakın bir arkadaşımın hediyeleri(Tekrar teşekkürler Ezgiş! <3):


 Makeup Revolution-Essential Shimmer Far Paleti:Makeup Revolution,İngiltere menşeili,birçok ünlü markaya muadil ürünler üreten bir marka.Fakat bu ürünler oldukça uygun fiyatlı,buna rağmen pigmentasyonu,kalitesi fiyatına göre gayet başarılı olan bir marka.Bendeki far paleti 12 ışıltılı-sedefli renkten oluşuyor.Renklerin hepsi benim kullanabileceğim renkler;kahveler,bronzlar,mürdüm tonlarından oluşuyor.

Paletteki renklerin güzelliği? <3

 Kiko Glamorous Göz Kalemi:Bendeki 403 numara.Çok güzel bir renk tonuna sahip.Sedefli-kızıl bir renk.Yapısı yumuşak.Böyle değişik tonda göz kalemi arıyorsanız hzır Kiko'da ülkemize gelmişken muhakkak bakmalısınız.

 Gelelim son alışverişime:


 İlk kez bir blog satışından ürün satın aldım.Uzun zamandır Too Faced-Chocolate Bar far paletini istiyordum fakat ülkemizde kozmetik yasağı olduğu için ve bende instagramdaki satıcılara pek para kazandırmak istemediğimden bunu erteliyordum.Bir hesapta sıfır ürün görünce hemen atladım.Fiyatı da oldukça uygundu.120 tl'ye satın aldım(İnstagram satıcılarında 180-200 tl'ydi).Yanına da hediye olarak Essence'ın 11 numaralı All About Cupcake rujunu yollamış sayfanın sahibi,teşekkürler tekrardan. :)

 Benim son zamanlarda yaptığım kozmetik içerikli alışverişim bu şekildeydi.Siz neler aldınız veya kullanıp memnun kaldığınız,merak ettiğiniz ürünler varsa aşağıya yorum olarak bırakırsanız çok sevinirim!Beni instagramdan @oznurozdemirrrr kullanıcı adıyla takip edebilirsiniz.Sevgiler :)

6 yorum:

  1. son iki palete bayıldım tabi chocolate bonbon bende de var sephora getirdi geçen ay 160 TL. ye sattı sınırlı sayıda tabi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Chocolate Bon Bons'u alıp almama konusunda hala kararsızım:/

      Sil
  2. Hepsini güzel günler kullan ^_^ Chocolate Bar paleti almakla çok iyi etmişsin, gerçekten çok kullanışlı bulduğum palet.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Renkleri bence de oldukça kullanışlı,teşekkür ederim :)

      Sil