17 Şubat 2016 Çarşamba

Cyrene Keratinli Saç Maskesi

 Merhaba.Bugün Cyrene markasının keratin içeren saç maskesinden bahsedeceğim.Bilmeyenler için Cyrene(siren diye okunuyor) bir Türk cilt bakım markası.Hayvanlar üzerinde test yapmıyor(cruelty free).İçerik olarak da oldukça temiz ürünler üreten bir marka.Kendi internet sitelerinden detaylara ulaşabilirsiniz.


 Gelelim ürüne:
Saç bakımında maske değil de banyoda ve banyo sonrasında saç kremi,serum kullanan bir insanım.Bu ürünle birlikte saç kremi kullanmayı azalttım ve etkilerini daha iyi anlamak için biten serumumu da yeniden satın almadım.
Not:Son 3 aydır duşta şampuan,duş sonrası saçımı açmak için sıvı saç kremi ve haftada 1 bu maskeyi uyguluyorum.Duşta nadiren de saç uçlarıma saç kremi uyguluyorum.


 Bu maskeyi 3 ayı aşkındır düzenli olarak saçıma uyguluyorum.Ürünü haftada 1 kez uyguluyorum.
Uygulanış şekli:Haftada 1-2 kez;saçınızı duşta şampuanladıktan hemen sonra maskeyi saçınıza sürüyorsunuz.Maske,temiz saça uygulanmalı.Maskeyi saç diplerine gelmeyecek şekilde uygulamak gerekiyor.Ben kulak hizasından-çene altından itibaren uygulamayı tercih ediyorum.Saçınızda 5 dakika tutuyorsunuz.Ardından da saçınızı yıkıyorsunuz.Fakat yapısından dolayı sanırım,saçtan arındırmak için biraz uğraşmak gerekiyor.İyice durulamanız gerekli.Ben maske uyguladığım zamanlarda saç kremi kullanmıyorum banyo esnasında.Duştan sonra saçımı açmak için sıvı saç kremi sıkıyorum saç uçlarıma.


 Maskenin içersinde keratin var.Daha çok yıpranmış,boyalı,işlem görmüş saçların kullanabileceği yazıyor üzerinde.Saçlarım oldukça sağlıklı fakat uzun.Saçımı hiç boyatmadım ve ısı işlemlerini de çok nadir uygulayan bir insanım.Geçtiğimiz yaz saçımı Loreal Sunkiss renk açıcı jel ile açmıştım.Bunun dışında saçımda herhangi bir işlem yok.


 Bendeki etkileri;saçım eskisine göre daha kolay taranıyor.Daha yumuşak ve daha nemli.Saç kremlerinin etkisi max 1 gün olurken,bu ürün birkaç gün saça nem veriyor.Uzun vade de bunu hissediyorsunuz.Donuk,mat saçlara canlılık veriyor.


 Saydığım etkilerinden dolayı oldukça memnun kaldım.Elimdeki ürün bittiğinde yeniden satın alabilirim veya başka bir markanın saç maskesini de alabilirim.Koku olarak rahatsız edecek kötü bir kokuya sahip değil.İçersinde paraben,alkol,parfüm,petrol ve türevleri yok.Oldukça temiz bir içeriğe sahip.İçersinde shea yağı ve hindistancevizi yağı var.


 Ürün 100 ml.Fiyatı 45 tl.Ürünü kendi internet sitesi( www.cyrene.com.tr) üzerinden ya da lila kutudan(www.lilakutu.com) satın alabilirsiniz.Sevgiler! <3

12 yorum:

  1. Bu da denemek istediğim ürünler arasında

    YanıtlaSil
  2. fiyatı oldukça pahallıymış :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diğer saç maskelerinden daha pahalı ama içeriği oldukça temiz :)

      Sil
  3. İhtiyacım olan bir ürün. Denemek isterim doğrusu.

    YanıtlaSil
  4. Galiba üretimini durdurdular:((

    YanıtlaSil
  5. Galiba üretimini durdurdular:((

    YanıtlaSil
  6. Fiyatını 100tl bekledim 45tl çıktı süpermiş! -dans eden adam emojisi-

    YanıtlaSil