6 Şubat 2016 Cumartesi

Bitenler #2

 Merhaba!İlk bitenler yazımın üzerinden aylar geçti.Bu süreçte bende bir poşet dolusu ürün bitirdim.Bu yazıda 2-2,5 ayda bitirdiğim birkaç ürün olacak.


Neler bitirdiğime yakından bakalım:


John Frieda Dream Curls(Bukle Belirginleştirici) Şampuan:Saçlarım oldukça uzun ve uçları dalgalı.Bu şampuan ise vaad ettiği gibi saçtaki dalgaları daha da ortaya çıkaran bir şampuan.Bu yüzden sevdim,yeniden satın alırım.
Duru Fresh (Dağ Havası) Duş Jeli:Hafif temiz kokulu bir duş jeliydi.Kokusu hafif olduğundan hiç kalıcı değil.Bu yüzden bir daha satın almam.
Colgate Optik White Instant Diş Macunu:Dişleri beyazlatmayı vaad eden bu diş macununun,dişleri beyazlattığını düşünmüyorum.Fakat verdiği temizlik hissi,tadı hoşuma gittiği için bittikçe satın alıyorum.


Sensitive 4Plus Ağız Bakım Suyu:Bu ağız bakım suyunu sevdim.İçersinde alkol yok.Tat olarak da Listerine'e benziyor.Fakat nerde satıldığını bilmediğim için Listerine'le yoluma devam ederim.
Şelale Aseton:Bittikçe aldığım ürünlerden biri.Asetonda genelde Şelale,Parmex gibi markalar tercih ediyorum.
Loreal Casting Sunkiss Renk Açıcı Jel:Bu ürün saç rengini açıyor.2015 ilkbaharda satın alıp,1-2 ayda bir kullandım ve bu şekilde bir kutuyu yavaş yavaş bitirdim.Şu an saçlarımın renginden oldukça memnunum.Güneşte açılmış gibi doğal duruyor.Benim saçıma herhangi bir zarar vermedi(saç bakımımın da bunda etkisi olabilir tabi).Hemen gidip yenisini satın aldım.


Victoria's Secret-Secret Charm Vücut Spreyi:Bu ürünü çok seviyorum.Kokusu benimle özdeşleşti artık.Temiz ve çiçeksi bir koku.Mis gibi yasemin kokuyor.Fakat hiç kalıcı değil.Ama kokusunu çok sevdiğimden bittikçe alıyorum.
Avon Sensuelle Vücut Losyonu:Biraz ağır ve feminen bir kokuya sahip.Pek sevmediğim için bir daha satın almam.
Wellnes&Beauty Vücut Peelingi:Bendeki deniz tuzu olan çeşidiydi.Bu ürün Rossman'da satılıyor.Ben oldukça memnunum.Hem ciltteki ölü deriyi temizliyor,hem de çok güzel nemlendiriyor.Cildiniz yumuşacık oluyor.İlk fırsatta yeniden satın alacağım.Kutusu çok güzel,atmayıp içine mum falan mı koysam?


Rexona Cotton Dry Deodorant:Benim oldukça sevdiğim,ter kokusunu önlemede başarılı bulduğum bir deodorant.Bittikçe satın alıyorum.
Rexona Teens Tropical Deodorant:Bu ürün elimde uzun süredir vardı.Parfümlü gibi kokan deodorantları sevmediğimden bitirmem çok uzun zaman aldı.Zaten artık satılmıyor diye biliyorum.


Bausch+Lomb Lens Solüsyonu:Bittikçe satın aldığım,çok memnun olduğum lens solüsyonu.Benim gibi optik lens kullananlara tavsiye ederim.
Nivea Canlandırıcı Günlük Bakım Kremi:Bendeki normal-karma ciltliler için olanıydı.2 kutu bitirdim.Uygun fiyatlı ve fiyatına göre ortalama bir nemlendiriciydi.Fakat artık başka markalar denemek istediğimden satın almam.


Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu:Ten makyajımın kabasını bu ürünle temizliyorum.Bittikçe satın aldığım bir ürün.
Neutrogena Göz Makyaj Temizleyicisi:Göz makyajını temizlemede kullandığım en başarılı temizleyici.En zor maskaraları bile kolayca çıkarıyor.Bittikçe satın alıyorum.
Sephora Makyaj Temizleme Sütü:Hiç memnun olmadığım bir ürün.Makyajı hiçbir şekilde temizlemiyor.Bu yüzden bir daha satın almam.


Note Full Coverage Liquid Concealer:Bendeki rengi 02.Memnun olduğum bir kapatıcı.Çok fazla göz altı morlukları kapatmıyor.Hafif kapatıcılık ve aydınlatma isteyenler memnun kalacaktır.Renkler fazla sarı alt tonlu.Biter bitmez yenisine geçiş yaptım.
NK Fast Dry Topcoat:Benim en sevdiğim tırnak cilası.Ojeyi hızla kurutuyor ve kalıcılığını artırıyor.Gratis'te satılıyor.Bendeki bitmeden ağdalaştığı için çöpe gidiyor.Yenisini hemen satın aldım.Bu arada ambalajları değişti.
Benri Makyaj Temizleme Pamuğu:Bittikçe satın aldığım memnun olduğum ürünlerden biri.

Gelelim tester ürünlere:
Cyrene Argan Milk Serum:Nemlendirmesi güzel fakat kokusu pek hoşuma gitmedi açıkçası.O yüzden bu ürünü alıp almama konusunda kararsızım.
Cyrene Hydra Radiance Micro Exfoliating Scrub:Bu peelingi başarılı buldum.Elimdeki ürünler bitmek üzere olduğunda satın alabilirim.
Yves Rocher Evidence Parfüm:Bu ürünü ilk indirim-kampanya döneminde almayı düşünüyorum.Pudralı-temiz bir koku.Yves Rocher'nin parfümlerinin kalıcılıkları da başarılı.

Yazıda ne yazık ki renkli kozmetik adına sadece kapatıcı vardı.Umarım bir sonraki bitenler yazımda daha fazla renkli kozmetik olur.Bir sonraki yazıda görüşmek üzere! :)

12 yorum:

  1. Koku zevklerimiz benziyor sanırım :) Ben de Evidence parfümü almayı düşünüyordum Secret Charm'ı da bi köşeye yazdım :)

    YanıtlaSil
  2. John Frieda'nın şampuanına indirim zamanı mutlaka bakacağım,merak ettim! :D Yves Rocher'in Evidence parfümünü çok merak etsemde her mağazaya gidişimde bakmayı unutuyorum.Çok güzel bir yazı olmuş canım. :)

    YanıtlaSil
  3. John Frieda'nın şampuanları hakkında çok güzel yorumlar duyuyorum. Sanırım deneyeceğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diğer çeşitlerini kullanmadım ama dalgalı saçlar için olan şampuanını beğendim :)

      Sil
  4. Renkli kozmetik zaten cok zor bitiyor canim ya ;) dis macunu bende almistim youtubeda cok tavsiyeler olunca ama bendede bir beyazlik vermemisti dislere maalesef :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beyazlık için Splat markasını denemeyi düşünüyorum en kosa zamanda.Oldukça beğeniliyor :)

      Sil
  5. Çok severek okuyorum bitenler yazılarını. Sizinki de çok güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
  6. Yves Rocher Evidence benim şuan kullandığım bir parfüm.Kokusu gerçekten çiçeksi ve temiz bir koku, gün içinde burnunuza geldikçe içiniz açılıyor,kalıcı da bir parfüm ayrıca tende kaldıkça kokusu daha da güzelleşiyor :)) Tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk fırsatta almayı düşünüyorum bende.Teşekkürler :)

      Sil