28 Şubat 2016 Pazar

Alışveriş #5

 Merhaba,bugün şubat ayı içersinde yaptığım kozmetik içerikli alışverişimden bahsedeceğim.


 Xp markasının matte serideki rujları son zamanlarda popülerleşti.03 numarası Mac-Whirl'e dupe gösterilince bende çok merak ettim,alırken de 02 numaralı nude rujunu da kaptım.Mat yapıdalar,kalıcılıkları fena değil.Kokusu kötü.Marka-içerik bilgisi belirsiz,fiyatı ise oldukça ucuz.Tanesi 5 tl.Küçük kozmetikçiler,1 milyoncular gibi yerlerde bulabilirsiniz.


 Golden Rose markası son zamanlarda baya bir atak yaptı.Velvet matte rujlar,mat kalem rujlar,likit rujlar,stick aydınlatıcılar vs derken baya baya aştılar.Şu an en sevdiğim uygun fiyatlı markalardan biri olduklarını söyleyebilirim.
 Mat kırmızı bir rujum olmadığı için kalem rujlardan 09 nunarasını satın aldım.Stick aydınlatıcıların ise 2 rengi var;biri sarı biri pembe alt tonlu.Ben 02 numaralı Bright Pink isimli pembe alt tonlu aydınlatıcısını satın aldım.Rujun fiyatı 12 tl,aydınlatının fiyatı ise 20 tl.


 Uzun zamandır Mac-Twig isimli ruju almak istiyordum,sonunda gidip satın aldım.Satin bitişli,çok güzel kahve alt tonlu bir gül kurusu.Fiyatı 58 tl.


 Sephora'da 2.ürüne %20 indirim vardı.Bende Clinique'ten bir cilt bakım seti aldım.Deneme boy Make Up For Ever'ın Smoky Extravagant isimli maskarasını ve yedeklemek için Beauty Blender satın aldım.Sephora'nın bu tekli aydınlatıcı farı ise alışverişim sırasında hediye verildi.İsmi 72-Movie Popcorn.Fiyatlar;set 60,maskara 28,sünger ise 55 tl.


 Adidas'ın klasikleşmiş kokularından Pure Lightness'ı satın aldım.Oldukça temiz bir koku.Daha çok sporda kullanmak için aldım.İndirimde 10 tl civarı bir fiyata satın aldım.Rossman'dan kaş tarağı aldım.Fiyatı ise oldukça uygun;1,80 tl(şaka değil).


 Uzun zamandır wishlistimde olan ve mat far paleti ihtiyacımı gidermiş olan;Urban Decay Naked Basics palet.<3 Bu paleti çok sevdiğim bir arkadaşım bana hediye aldı.Sephora'dan ve urbandecay.com.tr'den ulaşabilirsiniz.


H&M'den çift taraflı bir göz fırçası aldım.Bir kısmı farı karıştırmak için,diğeri de kirpik dibine far veya eyeliner sürmek için üretilmiş.Fiyatı 13 tl.
Rival de Loop markasının cilt bakım ürünlerinden ampulleri aldım.Bendeki nem veren çeşidi.Bu ürün 1 hafta boyunca yapılan bir kür.İndirimsiz fiyatı 17 tl,ben indirimle 10-11 tl gibi bir fiyata satın aldım.Rossman'dan bulabilirsiniz.
Watsons'da kasa kenarında ağız bakım spreyi bulunca satın aldım.Gün içersinde ağız bakım suyu kullanmaktan daha pratik geldi bana.Markası Beauty Formulas,fiyatı 6,5 tl.


Uzun zamandır karma cildim için maske arayışındaydım.Aklımda Kiehl's,Moshos Garden ve Cyrene vardı.Sonunda karar verip Cyrene'den Searene Lifting&Firming maskeyi ve yanına da testerını kullanıp beğendiğim %2 Aha içeren eksfolyan ürününden satın aldım.Papatyalı toniği uzun zamandır denemek istiyordum ama elimde şu an Clinique marka olduğundan onun da testerını istedim,sağolsun kırmamışlar.Satın aldığım iki ürün dışındakiler tester.Maske 69 tl,aydınlık veren eksfolyan ürün 45 tl.Cyrene bir Türk cilt bakım markası,içerik olarak temiz ve cruelty free.Müşteri hizmetleri de başarılı.Detaylı bilgi isteyenler cyrene.com'a bakabilirler.


Uzun zamandır çekmeceli organizer almak istiyordum.İnstagramdaki 2 satıcıdan fiyat alıp şok oldum.Büyük boylara 120-130 tl,küçük boylara 60-70 tl istiyorlar.Bende bir marangoz tanıdığımıza yaptırmaya karar vermiştim ama bu sırada Koçtaş'ta stoklar yenilenince bu üründen kaptım.Birkaç aydır stoklara girmesini bekliyordum.Bendeki büyük boyu,4 çekmeceli olan.Fiyatı 40 tl.Boyutu:24x13x15 cm.
Üstteki organizer ise ayrı satılıyor.Ben Tedi'den 16 tl'ye almıştım.Aynısı Koçtaş'ta da satılıyor(Hatta Koçtaş'ta bir çeşidi daha var-farklı bi model).Fiyatı 25 tl.Merak edenler için ayna da Koçtaş'tan.Fiyatı 20 tl.


Derinlik açısından merak edenler;3 The Balm palet alıyor içersine,ten ürünleri de sığıyor görüldüğü gibi.Yine üst üste 3 allık,2-3 pudra sığıyor.Çok büyük değil,fakat birçok ürünü içersine alıyor yine de.Benim ihtiyacımı büyük oranda karşıladı.


Benim şubat ayı içersinde yaptığım alışverişler bu şekildeydi.Sizin kullanıp memnun olduğunuz ya da merak ettiğiniz bir şeyler varsa aşağıya yorum olarak bırakabilirsiniz.
Beni instagram'dan @oznurozdemirrrr kullanıcı adıyla takip edebilirsiniz.Sevgiler :)

12 yorum:

  1. Benimd3 artik organizer alma zamanim geldi ama ben gidene kadar kalmaz yine koctasta hic bisey gule gule kullan tum aldiklarini

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim,internet sitesinden hangi mağazada stok olduğunu görebilirsiniz :)

      Sil
  2. Hepsi çok güzel. <3 Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel bir alışveriş olmuş,güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim,daha güzelleri sizin olsun :)

      Sil
  4. Okumaktan çok keyif aldım, güle güle kullanın :) ❤️

    YanıtlaSil
  5. Şahaneler gule gule kullan hepiciğini :*

    YanıtlaSil