18 Aralık 2015 Cuma

2016 İstek Listem

 Merhaba!Herkes gibi benimde 2016 yılında almak,yapmak istediğim,hayalini kurduğum bir sürü şey var.Fakat bu blog'da kozmetik ve bakım üzerine yazı yazdığımdan,bu yazı da daha çok 2016'da sahip olmak istediğim ürünler üzerine olacak.
 Bu yazıyı yazma amacım,yeni yıl içersinde yapacağım alışverişlerde ne kadar listeme bağlı kalacağım,biraz da bunu görmek istediğim için hazırladığım bir liste.


 -Chanel'in meşhur krem bronzerı soleil tan de chanel.Bu ürünü yaza doğru almak istiyorum.


 -En çok ihtiyacım olan şeylerden biri mat far paleti.The Balm Meet Matte Nude mu yoksa Urban Decay Naked Basics mi diye baya kararsızdım ama The Balm farlara doydum.Boyut olarak da Urban Decay daha çantaya atıp,çıkmalık olduğundan ilk fırsatta Urban Decay Naked Basics alacağım.


 -En çok istediğim far paleti Lorac Pro 1 palet.Bence renk olarak en kullanışlı palet.Hem mat farlar,hem ışıltılı farlar,hem de renk seçimleri çok başarılı.Amerika'ya giden bir tanıdığım olsa keşke.Bu gidişli içim kan ağlayarak instagram hesaplarından sipariş vereceğim.



 -Tangle Teezer tarak.


 -Makyaj malzemelerimi düzenlemek için 3 çekmeceli akrilik düzenleyici almak istiyorum.Ayrıca odamda da değişiklik yapmayı düşünüyorum.Muhtemelen alacağım zaman instagramdaki @vpleksihome isimli sayfadan alacağım.Muji,zara home gibi yerlerden daha uygun fiyatlı.


 -Parfüm:Elimdekileri biraz azaltabilirsem parfüm almak istiyorum,özellikle de Victoria's Secret'tan.

 -Highend bir markadan transparan pudra.


 -Make Up For Ever-Ultra Hd fondöten:Elimdeki ten ürünlerinden 1-2 tanesini bitirince almak istediğim ilk fondöten.

 -The Balm-Frat Boy allık.



 -Real Techniques'ten almak istediğim birkaç fırça var;starter set,setting brush ve sculpting brush.



 -Maskara.Denemek istediklerim:Benefit Roller Lash,Maybelline Falsies Black Drama,Loreal Teleskopic,Loreal Volume Million Lashes.


 -Cilt bakımında kullandığım markaları ve ürünleri büyük ölçüde değiştirmeyi düşünüyorum,tabii bu zamanla olabilecek bir şey.Ağırlıklı olarak dermokozmetik markalardan oluşmasını istiyorum:Cyrene,Kiehl's,Bioderma,Avene,La Roche Posay gibi...


 -Ruj.Golden Rose Velvet Matte serisini toplayıp eve getirmek istiyorum.Bir de Mac'ten almak istediğim ruj listesindeki birkaç ruj ama kendime uzun bir süre ruj almamak için söz verdiğimden bir süredir kendimi tutuyorum.


 -Son olarak fazla palet göz çıkarmaz diyerek Too Faced markasının Chocolate Bar ve Natural Eyes paletleri<3

 İnsan yeni bir yıldan öncelikle sağlık,mutluluk,huzur,başarı istiyor tabii ama bunlarda daha çok 2016'dan kozmetikle ilgili bir dilek listesi.Umarım herkesin dilediklerine büyük ölçüde kavuşabileceği ve "bu yıl benim yılım" diyebileceği kadar güzel bir yıl geçerir.

  Aylar sonra gelen edit:Yılın ilk yarısında Urban Decay Naked Basics palete ve Too Faced Chocolate Bar'a,çekmeceli organizera,Cyrene cilt bakım ürünlerine,Golden Rose ve Mac rujlara bir de Real Techniques fırçalara kavuştum bile! :')



8 yorum:

  1. Ah şu too faced natural eyes paletini ben de istiyorum ama artık nereden bulacağız ki?

    YanıtlaSil
  2. The Balm Meet Matte Nude paleti olmasına rağmen Naked Basics aklımın hep bir köşesinde. :D Lorac Pro palet ise benim göz bebeğim.:D Sende severek kullanırsın bence. :) Cyrene'nin fotoğraftaki toniğini çok çok severek kullanmıştım.Tekrar almayı düşünüyorum.Hatta komple o seti bende alsam hiç fena olmaz. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa Lorac getiren bir tanıdık olsa diye aylardır bekliyorum keşke Avrupa'da da satılsa :( Cyrene'den de elimdeki ürünler bitmeye yakın bir set almayı düşünüyorum.Bi de nemlendiriciyle kil maskesini Kiehls mı yoksa Cyrene mi alsam kararsızlığındayım :/

      Sil
    2. Ben, Instagram'dan Ludoshemakeup isimli hesaptan almıştım. Keşke Türkiye'ye gelse ama nerdeee.. Kiehl's Ultra Facial Kremi ben severek kullanıyorum. Deneyebilirsin bence :)

      Sil
    3. En kötü dayanamayıp bende bir instagram satıcısından alıcam mecbur :( Nemlendiricim bittiğinde gidip alıcam hemen :)

      Sil
  3. MUFE HD fondöten, maskaralar ve Naked Basic benimde wishlistimde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel,umarım yeni yılda bütün istediklerimize kavuşuruz :)

      Sil