22 Kasım 2015 Pazar

Wet n Wild Comfort Zone Palet

 Merhaba!Bugün Wet n Wild markasının en meşhur ürünü olan Comfort Zone paletinden bahsedeceğim.Ben Wet n Wild farları çok başarılı buluyorum.Daha önce 3'lü far paletlerinden Walking On Eggshells'i ve meşhur tekli mat farı Brulee'yi anlatmıştım.


 Wet n Wild farları beğenmemin nedeni,yapıları.The Balm farları kullanıyorsanız eğer onlar yumuşak ve ince yapılı olduğundan tozutuyorlar.Bu farlar The Balm farlar kadar tozutmuyor,ayrıca The Balm'ın birçok farının kalıcılığı yüksek olmadığından gün boyu göz makyajınızın sorunsuz durması için göz bazı kullanma ihtiyacı hissediyorsunuz.



 Benim göz kapaklarım yağlı değil,The Balm farları kullanırken de her zaman baz kullanmıyorum.Ama özellikle Wet n Wild farları kullanırken hiç göz bazı kullanma ihtiyacı hissetmedim.The Balm farlar kadar tozutup göz altlarına dökülme yapmıyor.Yapıları kaliteli,kolay karıştırılıyor.
 Bu paletle günlük makyajlarda yapılabilir ama nedense özel günlerde ya da farklı makyajlar yapmak istediğimde elim gidiyor hep.


 Soldan 1.renk(browbone);klasik bir şampanya tonu.Mac Ricepaper ve Mac Dazzlelight'a dupe gösterilmiş.
 Soldan 2.renk(eyelid);altın ışıltılı pembe tonu.Bronz makyajla çok güzel olan bir renk.Mac Jest,Mac Woodwinked ve Urban Decay Naked paletten Toasted'a dupe.
 Soldan 3.renk(crease);altın yansımalı bronz kahverengi.Mac Soba ve Urban Decay Naked paletten Smog isimli renge dupe gösterilmiş.
 Soldan 4.renk(definer);bakır ışıltılı koyu kızıl-kahve.Mac Smut fara dupe.


 Sağdan 1.renk(browbone);altın yansımalı parlak bir gri.Mac Vex ve Urban Decay Ruthless'a dupe.
 Sağdan 2.renk(eyelid);zeytin yeşili.Mac Just fara dupe.
 Sağdan 3.renk(crease);içersinde altınn yansımalar ve kahvelik bulunan bir yeşil.Mac Guilty by Association ve Urban Decay Naked paletten Darkhorse isimli farlara dupe.
 Sağdan 3.renk(definer);paletteki en güzel renk,douchrome(yanar dönerli) kızıl-yeşil.Çok spesifik bir renk bence.

Sağdaki renge kocaman kalp.
 Paletin meşhur olmasının nedeni sağ alttaki yeşilimsi-bordomsu renk.Bu renk Mac'in Club isimli farına dupe(muadil) gösteriliyor.Birçok kişi gibi bende paleti sırf bu renk için satın aldım.


 Wet n Wild markası uygun fiyatlı bir marka ve hepimizin muzdarip olduğu şey ambalajlarının kalitesizliği,hatta dandikliği.
 Bu paletle yapılmış çok kolay ve güzel bir makyaj örneği için tıklayın.Bir yaz düğününde bende bu makyajın bir benzerini yaptım ve herkesten övgüler duydum!
 Paletin fiyatı 20 tl,ben indirimde 10-12 tl gibi bir fiyata satın aldım.Wet n Wild sadece Gratis'te satılıyor.

Beni İnstagram'dan ve Snapcat'ten @oznurozdemirrrr kullanıcı adıyla takip edebilirsiniz.Sevgiler :)

6 yorum:

  1. Fiyatına göre harika bir palet. Çoğu kişi gibi bende çok severek kullanıyorum. :)

    YanıtlaSil
  2. Ben de cok severek kullaniyorum:) guzel bi yazi olmus ☺️

    YanıtlaSil
  3. En sevdiğim Wet'n Wild Palet bu diyebilirim.Alttaki bronz renk bana çok yakışmasada bir efsane !

    YanıtlaSil