15 Kasım 2015 Pazar

Note Full Coverage Liquid Concealer - 02 Beige

 Note markası artık hepimizin bildiği bir marka.Ben bu markaya karşı olumlu bakıyorum.Şu ana kadar concealerını ve ojelerini denedim.Denediğim ürünlerinden memnun kaldım.


 Note'un bu concealerı full coverage olarak geçse de çok kapatıcı bir ürün değil.Orta kapatıcılıkta.Seride 4 renk var ve bütün renkler hem çok açık renkler hem de sarı alt tonlu,koyu tendeki insanlara göre değiller bana kalırsa.Bendeki rengi 02-Beige.


 Ürünün aplikatör sayesinde uygulaması çok kolay.Kolayca dağıtılıp uygulanıyor,yapısını sevdim.Hafif pudralı bir bitişi var,ben pek pudrayla sabitleme ihtiyacı hissetmiyorum bu yüzden.


 Çizgilere gün sonunda çok hafif dolma yapabiliyor.


 Sarı alt tonlu(bariz satı hatta) bir ürün,ben pembe alt tonlu olduğumdan biraz tereddütlüydüm alırken fakat uygulayıp iyice yedirdikten sonra ciltle bütünleşiyor.Aydınlık bir bitişi var.Kaş altı,dudak üstü gibi aydınlatmak istediğim yerlere de hafifçe uyguluyorum.


Eğer kuru gözaltlarına sahipseniz yapısı bana kurutmaya meyilli gibi geldi ama gözaltlarım kuru olmadığından emin olamıyorum açıkçası.


 Çok bereketli bir ürün değil gramaj olarak.Bir tüp 3 ayda bitti ve ben 2.sine geçiş yaptım.


 Çok fazla gözaltı morluğunuz varsa sizi tatmin etmeyecektir,Uygun fiyatlı markalardan Loreal True Match daha mantıklı bir seçenek olacaktır.Note 1 alana 1 bedava gibi sık sık indirimler,kampanyalar yapan bir marka.Ürünün fiyatı 25 tl fakat ben kampanyadan ikisini 25'e satın aldım.Note markası bazı parfümeri-kozmetikçilerde,birkaç Watsons mağazasında(Cevahir Avm),T-Shop ve Rossman'da satılıyor.


 Sizin bana önerebileceğiniz memnun olduğunuz kapatıcı var mı?Varsa aşağıya yorum olarak bırakırsanız çok sevinirim.
 Beni İnstagram'dan ve Snapcat'ten @oznurozdemirrrr kullanıcı adıyla takip edebilirsiniz.Sevgiler! :)

6 yorum:

  1. Çok güzel bir yazı olmuş,indirim döneminde mutlaka bakacağım :)

    YanıtlaSil
  2. Bende bu ürünü kullanıp memnun kalmıştım. Yukarıda da dediğin gibi esmer tenlilere rengi açık kaldığı için daha çok aydınlatma amacıyla kullanıyordum. :)

    YanıtlaSil
  3. Maybelline - Instant age rewind harika bir ürün :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende çok merak ediyorum o ürünü.Şimdi de fit me'yi denemeye başladım. :)

      Sil