1 Kasım 2015 Pazar

Ekim Favorileri

 İlk favoriler yazımla karşınızdayım!Bundan sonra her ayın sonunda o ay en çok kullandığım ürünlerden bir favoriler yazısı hazırlamayı düşünüyorum,umarım aksatmadan devam edebilirim.Bu yazıda biraz fazla ürün oldu. :/


Gelelim ürünlere;


Bu ay okullarında artık açılması ve derslerin yoğunlaşmasıyla en çok Maybelline'in Dream Pure bb kremini kullandım.Günlük kullanımda beni idare ediyor,tek eksisi kalıcı değil pek.Flormar'ın bu gözenek bazı gerçekten de gözenekleri başarılı bir şekilde gizliyor.Essence'ın transparan pudrasını da Rimmel London Stay Matte pudram bittiği için kullanmaya başladım,şimdilik sevdim diyebilirim.


Bronzerı fotoğrafa eklemeyi unutmuşum.Hemen hemen her gün The Body Shop Honey bronzerı uyguluyorum.Bu ürünü çok seviyorum(Detaylı yazısı burda).


Bu farların hepsi son 2 ayda satın aldığım ürünler.The Balm Nude Dude paleti iyi ki almışım fakat Nude Tude kadar pigmentasyonu iyi değil.Maybelline On and On Bronze isimli krem far ise hem renk olarak hem kalıcılık olarak çok başarılı.Essence'ın I Love Nude serisinden 03 creme brulee isimli bu farın yapısı ilginç,fırınlanmış ve baya yumuşak.Mat değil ve kalıcı.Hem far hem aydınlatıcı olarak uyguluyorum.Holografik gibi çok hoş bir duruşa sahip.


Rimmel London'ın Lash Accelerator Endless rimeli baya meşhur,elimde uzun zamandır var ama bu aralar elim hep bu rimele gidiyor.Kirpiklerimi ciddi anlamda uzatıyor.Bu ay eyelinera elim pek gitmedi,üşendiğimden ve bence en kolay sürülen eyeliner olan Maybelline Master Precise eyelinerını tercih ettim.Sephora'nın ten rengi göz kalemi daimi favorim(Detaylı yazısı için tıklayın).Loreal'in Superliner Silkissime isimli siyah göz kalemi ise simsiyah ve kalıcı.Essence'ın kajal kalemlerinden 08-teddy ışıltılı bir kahverengi yapısı yumuşacık.Essence'ın renkli kaş maskarasının(Make Me Brow) fırçası küçük ve bu sayede rahat uygulama sağlıyor.Yeni favorim.


Rujda az ürün seçebilmem mümkün değil.Her gün makyajıma uygun ruj tercih ediyorum veya sabah evden çıkarken bir ruj sürüyorum birkaç saat sonra sıkılıp başka bir şey sürebiliyorum.
Soldan sağa:Mac Kinda Sexy(Detaylı yazısı burda),Golden Rose Velvet Matte 16,Maybelline Color Sensational 630 Velvet Beige(Detaylı yazısı burda),Flormar Lip Primer(dudak bazı),Yves Rocher onarıcı lip balm.


Nivea duşta vücut kremi hem çok pratik hem de nemlendirmesini sevdim.Cyrene'in bu gece serumu da cilde baya nem veriyor,kokusunu da sevdim.İlk kez bir serum deneyimliyorum.Detaylı yazısı gelecek.


Son olarak alışveriş yazımda belirtmiştim,parfüm şişesi çok pratik oldu benim için.Bu sayede parfümleri,büyük body mistleri yanımda taşımıyorum.Tavsiye ederim herkese.Victoria's Secret'ın bu body mistinin(Passion Struck) kokusunu çok seviyorum,parfüm gibi bir kokuya sahip.

Ekim ayında en çok kullandığım ürünler bu şekildeydi.Biraz da vloggerlar gibi müzik,dizi,film,kitap favorisi ekleyeyim;

Imagine Dragons-Roots dinlemek için tıklayın.
You Know You Like It dinlemek için tıklayın.
Gökhan Türkmen-Dene dinlemek için tıklayın.

Kitap önerisi;

Sineklerin Tanrısı


Siz bu ay neler yaptınız,neler kullandınız?Aşağıya yorum olarak bırakırsanız çok sevinirim. :)

8 yorum:

  1. bu yazı çok güzel olmuş, devamını bekleriz :)

    YanıtlaSil
  2. Maybelline Lash Accelerator favori rimellerimdendir. Ortak beğendiğimiz ürünler ne kadar çokmuş. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bende senin bloguna bakarken aynı şeyleri düşünüyorum :)

      Sil
  3. Cok begendigim bi yazi olmus cok guzel gorunuyo hepsii ☺️☺️

    YanıtlaSil
  4. Essence'in transparan pudrası benim de favorim :)**

    YanıtlaSil