30 Ekim 2015 Cuma

Alışveriş #2

 Merhaba,ilk alışveriş yazımı geçen ay yazmıştım(Okumak için tıklayın) ve çok uzun olmuştu,bu sefer fazla ürün olmadan yazmak istedim.
 Bu ay daha önce hiç alışveriş yapmadığım birkaç markadan alışveriş yaptım:Clinique,Estee Lauder,Bobbi Brown gibi.Bu markalarla ufak ufak tanışıp bir fikrim olmasını istediğimden küçük alışverişler yaptım.


Aldıklarıma geçersek;
 H&M'in yeni makyaj koleksiyonundan tek parça ürün aldım.Dusty Rose isimli bir krem allık(Chanel'in inspiration isimli allığına muadil gösterildiğini duyunca koşarak gidip satın aldım).Fiyatı 20 tl.


 Essence'ın yeni ürünleri raflarda yerini aldı ve bende Rossman'dan birkaç parça ürün aldım:
 Yeni çıkan renkli kaş maskarasının 2 rengi var ben koyu olan 02 browny brows'u aldım.Fiyatı 9,25 tl.Uzun süredir kaşlarımı doldurmuyorum sadece şeffaf kaş jeliyle sabitliyordum,bu ürünü denemek için aldım ve baya sevdim.Çok doğal bir duruşu var;hafif renk veriyor,tarıyor ve sabitliyor.Fırçası da Rimmel London'ın renkli kaş maskarasına göre çok daha küçük.Benefit Gimme Brow'a dupe bence.
 Kajal seriden 08 Teddy isimli göz kalemini aldım,ışıltılı bir kahverengi.Rengi çok güzel,yapısı da yumuşacık.Hafifçe sürüp fırçayla dağıttığınızda basit ama güzel bir göz makyajı çıkıyor ortaya.Fiyatı 3,75 tl.
 Bittikçe satın aldığım Waterproof Eyeliner Pen'i yedekledim.Fiyatı 10,25 tl.
 Gün içersinde pudramı tazelemek için pudra fırçası aldım,fiyatı 10 tl civarıydı.


 Boyner alışverişim:
Nemlendirici ihtiyacım vardı ve Clinique'te de nemlendirici içerikli avantajlı bir set olunca bunu satın aldım.Clinique Hydration Solutions setin içersinde moisture surge isimli nemlendirici,meşhur all about eyes isimli göz kremi,nemlendirici maske ve fondöten testerı var.Setin fiyatı 39 tl(Bu setin birkaç farklı çeşidi daha var).


 Estee Lauder'un double wear concealerı ve sumptuous bold volume lifting maskara ikilisi baya avantajlıydı,kasa kenarında satılıyor.Fiyatı 29 veya 39 tl(Concealerın bendeki rengi light).İkisini de denemek isteyenler Boyner ve Ykm'ye bakmalı.


 Gratis alışverişim;
 Parfüm doldurma şişesi son zamanlarda en ihtiyacım olan şeylerden.Okul çantam çok ağır ve büyük parfüm şişeleri taşımak baya zahmetli oluyor benim için.Bir de yaz mevsiminde çok sevdiğim bir parfümüm çantamda kırılınca risk almak istemedim ve böyle bir ürün aldım.Bu tarz şişeler Gratis,Flormar ve Sephora'da satılıyor.Ben 10 tl'ye aldım.



 Nivea duşta vücut kreminin testerlarını deneyip nemlendirmesini çok sevdim,baya pratik geldi bana.Bu da indirimde 18 tl civarıydı.




 The Balm Meet Matte Hughes serisine karşı koyamadım ve Charming rengi sonunda benim oldu!Fiyatı 35 tl.Son olarak 29 Ekim indiriminden tek parça ürünle çıkabildim.The Balm'ın yeni çıkan Balm Desert isimli bronzerını satın aldım;%40 indirimle 45'ten 30'a düşmüştü.



 Elca'ya ilk kez gitme fırsatı buldum.Mac için gitmiştim fiyatlar çok uygundu ama alınabilecek bir tane bile düzgün ürün yoktu.Bu yüzden bende Bobbi Brown'dan alışveriş yaptım.Bobbi Brown'ın kendi mağazasında ve Boynerde 140-150 tl'ye satılan pudraları,fondötenleri burada 70-80 tl civarında satılıyor;yani neredeyse yarı fiyatı.Renk bulmak sıkıntı olabiliyor.
 Ben Bobbi Brown Long-Wear Even Finish Compact fondöteni 88 tl'ye satın aldım,mağazada 147 tl'ye satılıyor.Karma-yağlı ciltler için yağsız bir pudra fondöten.


 Son olarak geçen alışveriş yazımda Cyrene siparişimden bahsetmiştim.Cyrenade isimli 2.sürpriz kutularından sipariş etmiştim ama elime o zaman daha gelmemişti.Bende burdan paylaşıyım istedim.Kargoyla 45 tl'ye geldi.İçinde 3 adet tam boy ürün var:gece serumu,saç bakım maskesi ve shea butter.Kalanlar da deneme boy ürün ve testerlar.Paketlemeden,ürünlerden kısaca siparişimden çok memnun kaldım ben.



 Son 2-3 haftada yaptığım alışverişler bu şekildeydi.Ürünlerin detaylı yazısını en kısa zamanda deneyip yazmak istiyorum.Siz son zamanlarda neler aldınız?Yorum bırakırsanız sevinirim :)


4 yorum: