29 Haziran 2015 Pazartesi

Mac Kinda Sexy Ruj

 Öncelikle merhaba,bugün Mac'in Türkiye'de en çok satan ruju olan meşhur Kinda Sexy'den bahsedeceğim.


 Kinda Sexy,Mac'in mat serisinden ve içersinde hafif kahverengilik bulunduran şeftali bir renk.Nude ruj olarak biliniyor genelde fakat tenden tene,dudaktan dudağa değişiyor duruşu.Esmerleri ölü gösterebilir fakat açık buğday ve beyaz tende daha güzel durduğunu düşünüyorum.


 Mat olduğu için oldukça kalıcı,4 saati aşkın kalıcılığı var.Genellikle altına lip balm sürerek uygulamayı tercih ediyorum.Eğer kuru dudaklarınız varsa lip balm sürmediğinizde ruj dudakları kurutuyor ve bir-iki saat sonra dudak çizgilerine dolabiliyor.


 Birçok kişi Kinda Sexy'i koyu göz makyajlarıyla kombinlese de ben günlük olarak hafif göz makyajlarıyla kullanmayı tercih ediyorum.


 Kinda Sexy isimli ruj,Mac'in yine meşhur Boldy Bare isimli dudak kalemiyle birlikte kullanılması öneriliyor fakat dudak kalemlerinde uygun fiyatlıları tercih ediyorum ben.Bu yüzden benim tercihim Emily'nin 211 numaralı dudak kalemi(Essence'in 11-in the nude isimli dudak kalemiyle de güzel olacaktır eminim).


Emily 211,Mac Kinda Sexy,Wet n Wild Bare It All
 Bu ruj benim için joker renklerden.Göz makyajımı ve ten makyajımı yaptıktan sonra ruj sürmekte kararsız kaldığımda elim direk bu ruja gidiyor.Günlük kullanıma çok uygun olduğunu düşünüyorum.Öğrencilik günlerim bitip iş hayatına geçtiğimde ofis için her gün kullanılabilecek bir renk bana kalırsa.

Dudakta duruşu

 Genel olarak memnun kaldığım bir ruj.Satın almak isterseniz Mac mağazalarından veya Mac Online'dan 55 tl'ye alabilirsinizMac'ten almak istediğim rujların bir listesini yaptım fakat bir ruja 55 tl vermek bana çok geliyor.Ten ürünlerinde bunu önemsemiyorum ama ruj için gereksiz bence,özellikle de Golden Rose'un Velvet Matte serisini keşfettiğimden beri.Bu ruja dupe(muadil) gösterilen uygun fiyatlı ruj ise Golden Rose Velvet Matte serisinden 27 numaralı ruj.
 Sevgiler!

10 yorum:

  1. Hem yaz hem de kış kullanılabilen bir renk :)

    YanıtlaSil
  2. En sevdigiiim ruj :) güzel bir inceleme olmus emegine saglik Öznurcum!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimde en sevdiklerimden,teşekkür ederim Eylemcim :)

      Sil
  3. ben de buna muadil gösterilen bare it all u aldım elimden düşürmüyorum son günlerde..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bare it all dudakta biraz daha kahverengi duruyor ama Golden Rose Velvet Matte 27,Kinda Sexy'nin birebir aynısı.Güle güle kullanın :)

      Sil
  4. merhaba bloğunu takibe aldım bende beklerim :)

    YanıtlaSil
  5. Çok yakışmış sana gerçekten, ben de biraz daha turuncu duruyor o yüzden Bare it All'ı daha çok kullanıyorum :)

    YanıtlaSil
  6. En sevdiğim rujum, her makyajla kullanılabilen joker ruj :) Çok yakışmış rengi sana canım :)

    YanıtlaSil
  7. Merhaba öncelikle yazınızı çok beğendim. Çok bilgilendirici olmuş. Ellerinize sağlık, benimde kullanmış olduğum Mac kinda sexy ruj hakkındaki yazımı inceleyebilir, dilerseniz yorumlarınızı bırakabilirsiniz.

    Mac Kinda Sexy Ruj

    YanıtlaSil