18 Şubat 2015 Çarşamba

Garnier Göz Makyaj Temizleyicisi Express Çift Etki

  Garnier makyaj temizleme sularını ve yüz temizleme jellerini severek kullandığım bir marka ayrıca uygun fiyatlı da.Bu üründen önce Garnier'nin üzüm özlü göz makyaj temizleyicisini severek kullanıyordum,o piyasadan kalkınca buna şans verdim.


  Öncelikle şunu söylemeliyim ki optik lens kullanıyorum bu yüzden göz makyaj temizleyicilerinde en önem verdiğim şey gözümü yakmaması,alerjik bir reaksiyona sebep olmaması.Bu konuda benden tam puan aldı bu ürün.
  Ürünle ilgili en önemli özellik ise ürünün çift etkili-çift fazlı olması.Yani hem su bazlı hem de yağ bazlı.Bu tarz çift etkili ürünleri kullanmadan önce şişenin iyice çalkalanıp o iki bazında birbirine iyice karışması gerekiyor.Daha sonra ürünü makyaj temizleme pamuğuna döküyorum birkaç saniye göz kapağımın üzerinde tutup pamuğu yavaşça çekiyorum ve makyajım kolayca çıkıyor.(Waterproof maskarayla denemedim.)
  Makyajı temizledikten sonra yağlı his bırakıyor mu derseniz,az da olsa yağlı bir his bırakıyor.


  İçersinde paraben ve feniksetanol yok fakat içeriğindeki diğer maddelerle ilgili pek bir bilgim de yok ne yazık ki.Ayrıca içersinde arginine var,nedir bu derseniz düzenli kullanımda(ortalama 4 hafta) kirpikleri besleyip güçlendirdiğini iddia ediyor.Böyle olumlu etkisi olmadı bende.
  Ben bu üründen 2 şişe kullandım ve sevmediğim özelliğine gelirsek 2.şişemi kullanmaya başladığımdan beri kirpiklerimi dökmeye başladı.İlk kez kirpik dökülmesi gibi bir sorun başıma geldi.Makyajımı temizlerken pamukta hemen hemen her seferinde 2-3 kirpik görmeye başlayınca ürünü kullanmayı bıraktım.Bu sebepten bir daha almayacağım bir ürün.(Benzer etki başka insanlarda da olmuş,instagramdan ve süslü sözlükten konuyla ilgili kullanıcı yorumlarına bakabilirsiniz)
  Ürün 125 ml ve fiyatı 13 tl.Sevgiler :)

10 yorum:

  1. Cok güzel bir inceleme olmus canim, emegine saglik! :)

    YanıtlaSil
  2. Kirpik dökmesi çok enteresanmış ama bilgi için tşkler tatlım ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim sonuçta ürünlerin olumlu etkilerini belirttiğimiz kadar olumsuz özelliklerinede değinmeliyiz:)

      Sil
  3. Aslında beğenen çok bu ürünü ama ben çift fazlı ürünleri yağlı bir his bıraktığı için sevmiyorum. O yüzden denemeye çekiniyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şöyle söylemeliyim ki çift fazlı bir çok ürün yağlı his bırakıyor bu ürün o ortalamanın altında yani daha az bir his bırakıyor biraz belli belirsiz gibi geliyor bana.Fakat şu an Nivea-Çift etkili göz makyaj temizleyicisi kullanıyorum ve o nerdeyse hiç yağlı his bırakmıyor kullandıklarım arasında en beğendiğim oldu.

      Sil
  4. merhaba cnm bende aynı düşüncedeyim. kirpik döküyor bende yakında yazısını yazacağım ... bu arada takibimdesin bende bloğuma beklerim.. sevgilerle

    YanıtlaSil
  5. Merhaba güzel bir inceleme yazısı olmuş ben de bu ürünü kullanıyorum. Bu ara bende de kirpik dökülmesi oldu ama ben hiç buna bağlamamıştım şaşırdım.

    Bu arada takibe aldım, bana da beklerim :)
    http://visneliruj.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil