11 Şubat 2015 Çarşamba

Blistex Medplus Stick

  Makyaj çantamda daima lip balm bulundururum.Kış aylarında soğuk havalarında etkisiyle kuruyan,çatlayan dudaklar için en iyi lip balmlardan biri Blistex Medplus.


  Blistex diğer lip balmlar gibi şişirme bir ürün değil.Kuruyan dudakları nemlendiriyor,çatlayan dudakları sık ve düzenli kullanımla daha sağlıklı yapıyor.En sevdiğim yanı ise sürdükten saatler sonra bile dudaklarda kalan o nemlilik hissi.Gece rutinimde dişlerimi fırçaladıktan sonra yatmadan bu ürünü dudaklarıma uyguluyorum,sabah uyandığımda dudaklarımda hafif de olsa ürün hala oluyor.
  Ürünü bahsettiğim şekilde kullanmanın dışında bir de mat rujlarınız dudaklarınızı kurutmasın diye veya mat ruja biraz nemlilik,yumuşaklık katmak için ruju sürmeden önce dudağınıza hafifçe bu lip balmı kullanabilirsiniz.


  Ürün kuruyan,çatlayan dudaklara yoğun bakım vaad ediyor ve vaad ettiklerini sonuna kadar başarıyor.Bittikçe alacağım bir lip balm.
  Bu lip balm mentollü yapıda,bu sayede dudaklara ferahlık hissi veriyor(naneli şeker gibi düşünülebilir).Kokusu vicks gibi.
  Ben bu ürünün stick versiyonunu kullanıyorum.Ürünün bir de minik kavanoz şekli var fakat o ürünü parmakla uygulamak gerektiğinden bana pek hijyenik ve pratik gelmiyor.


  Ürün Maybelline Baby Lips'ler veya Nivea'lar gibi değil,renksiz.Ürün SPF 15 içeriyor.Bu sayede yaz aylarında da kullanılabilir.
  Roaccutone gibi ağır ilaçlar kullanıp sivilce vb gibi cildinizle ilgili bir tedavi görüyorsanız da bu ürünü gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.Bu durumda olup kullananlardan şu ana kadar negatif bir yorum duymadım.


  Ürün fiyatı 7-8 tl civarı,ürünü Gratis,Watsons gibi kişisel bakım marketlerinden veya eczanelerden bulabilirsiniz.
 Sevgiler :)

4 yorum:

  1. Ben kavanoz şeklinde olanlardan kullanıyorum kesinlikle dudağı uzun vadede nemlendiriyor, onarıyor tek geçerim bu ürünü :)

    YanıtlaSil
  2. Ben de seviyorum ama son zamanlarda pot o'miracle kullanıyorum ;)

    YanıtlaSil