3 Ocak 2015 Cumartesi

Maybelline Rocket Volum'Express Maskara

 Bugün Maybelline'in kullandığım 2.maskarasını tanıtacağım.Bu maskarayı 4-5 aydır kullanıyorum.Günlük bir maskara almak istiyordum ve Maybelline markasının en revaçta olan maskaralarından biri olduğu için ve daha önce one by one olanını kullanıp çok memnun olduğum için bu maskarayı tercih ettim.


  Herkesin maskaradan beklentisi farklı.Ben günlük makyajlarımda maskarada hacim aramıyorum.Kirpiklerimi tek tek ayırmasını ve zaten uzun sayılabilecek kirpiklerimi biraz daha uzatmasını istiyorum.Bu maskara bu yönden beklentimi karşıladı.Tek sorunu sıvı olması.Gerçekten sıvı bir yapısı var.Birçok maskarayı ilk aldığınızda sıvıdır zaten fakat ortalama iki hafta kullandıktan sonra normal kıvama gelmeye başlar ama bu maskarada bu süre neredeyse iki ayı buldu belki benim kullandığım ürünle ilgili bir problemdi bu emin değilim.


  Fırçası plastik,ben genelde maskara kullanmada pek başarılı değilimdir fakat bu  fırçayla rahat uygulama yapabiliyorum.Bu sayede topaklanma gibi bir sorun yok zaten genellikle plastik-silikon fırçalarda bu tarz bir problem pek olmaz.Tombul bir fırçası var kılları kısa.Bu sayede kısa kirpiklere de erişip onlarıda uzatabiliyor.Bu artı bir özellik.


 Yine kötü olan bir özelliğide zor çıkması.Garnier göz makyaj temizleyici bu ürünü çıkarmada yetersiz.Nivea çift etkili göz makyaj temizleyici ürünü çıkarmada daha başarılı.
 Fiyatı 20 tl civarı,günlük makyajda hacim verine uzunluk ve kirpiklerin tek tek ayrılmasını isteyenlere önerilebilir ortalama bir ürün olduğunu düşünüyorum.

4 yorum:

  1. Bu maskarayı ben de kullanmıştım ama sıvı bir yapısı yoktu. Senin de söylediğin gibi bu sendeki ürünle ilgili bir durum olabilir. Evet temizlenmesi zor ama bebe şampuanıyla kolayca temizleniyor. Tavsiye ederim. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bebe şampuanıyla makyaj temizlemeyi öven birçok kişi var ama henüz hiç denemedim,teşekkür ederim:)

      Sil
  2. En sevdiğim maskaralardan biri bu benim. Blogun hayırlı olsun. Ben de seni blogumda görmek isterim. Sevgiler.

    YanıtlaSil