14 Eylül 2018 Cuma

The Balm Meet Matte Hughes - Committed

 Merhaba,uzun bir aradan sonra herkese merhaba!Bugün The Balm markasının likit mat rujlarından Committed renginden bahsedeceğim.



Yapısı başarılı.Her likit mat ruj gibi dudakları bir miktar kurutuyor,ama çok rahatsız edici boyutta değil.Uygulamadan önce lip balm kullanmakta fayda var.


Rujun aplikatörü kolay bir uygulama sağlıyor.Kalıcılığı ortalama,4-5 saat kadar.Yağlı yiyecekler ve sıcak içeceklere pek dayanmıyor.



Bu rujda hafif bir yapış yapış olma durumu var.Bu serinin en sevdiğim yanlarından bir tanesi de mentollü oluşu,fakat dudağı dolgunlaştırma özelliği yok.



Committed rengi dudaktan dudağa değişen bir tona sahip.Şeftaliliği baskın bir ton,fakat bazı insanlarda daha pembe duruyor.Günlük kullanıma uygun bir ruj,ama rengi itibariyle ben bahar-yaz aylarında kullanmayı tercih ediyorum.

içeriği


Bu likit mat ruj serisi en sevdiğim uygun fiyatlı ruj serilerinden bir tanesi,indirimlerde tadından yenmiyor gerçekten.Bu seriden bende toplam 3 renk var;diğer ikisi charming&adoring.Seride çok güzel renkler var,mutlaka bakın derim.The Balm markası Gratis'te satılıyor,fiyatı indirim zamanları 20 tl civarında oluyor.
Beni instagramda @oznurozdemirrrr kullanıcı adıyla takip edebilirsiniz.Sevgiler! :)

2 yorum: