19 Mart 2018 Pazartesi

Estee Lauder DayWear Bb Krem

 Merhaba;bugünün konusu Estee Lauder'un DayWear serisinin bb kremi.Renk skalası dışında beğendiğim bir seri oldu,detaylara geçelim :)


Seride toplam 3 renk var;bendeki en açık renk olan 01 Light;fakat buna rağmen rengi bana oldukça koyu.Seride ne yazık ki beyaz tene uygun bir renk seçeneği yok(bu  da bu ürünün en büyük eksilerinden).Bu yüzden de sürekli daha açık renkli ürünlerle ve bazlarla karıştırarak kullandım.



Yapısı oldukça kremsi,kolayca dağılan,duruşu ve bitişi doğal olan tam bir günlük kullanıma uygun ten ürünü.Kokusu güzel,cilde ağırlık yapmıyor.


Karma ciltliyim ve cildimi ekstra yağlandırmadı veya kurutmadı,sivilce vb bir iritasyon yapmadı.Kapatıcılığı günlük kullanım için yeterli.

Rengi koyu geldiğinden bu ürünlerle karıştırıp kullanmayı çok sevdim:


İçerik listesi o kadar uzun ki ve ürün pahalı olmasına rağmen ve böyle büyük bir marka bünyesinde olmasına rağmen zararlı diyebileceğimiz bir sürü kimyasal var içersinde.Paraben içermiyor;mica,silikon,parfüm içeriyor.

içerik

İçersinde Spf 35 güneş koruması var.Bendeki ufak boyu,15 ml.Tam boyu ise 30 ml.Tam boyu 145 tl.Renk seçeneği daha geniş olsa tekrar satın alırdım,buğday ve esmerlere öneririm.Umarım faydalı bir yazı olmuştur,sevgiler!


Instagram&Snapchat:oznurozdemirrrr

6 yorum:

  1. Açık renk bir bazla kullanmak çok akıllıca olmuş 🤗

    YanıtlaSil
  2. Bende de bu bb kremden, ben renkle,ilgili sorun yaşamadım ama renk seçeneği dediğin gibi daha geniş olmalı ..

    YanıtlaSil
  3. firmalar bu renk skalası işine bir çözüm bulmalı artık bence..

    YanıtlaSil
  4. Bu renk bana hem baya koyu gelir hem de kesin cildimde turunculasir. Renk skalasi genis olsa keske..

    YanıtlaSil
  5. Büyük blog takip etkinliğinden geliyoruz.

    Sizi de blog sitemiz ikizgezegen.blogspot.com.tr ye bekleriz. :)

    YanıtlaSil
  6. bu tarz pahalı markların en azından renk skalasın da sorun olmamalı diye düşünüyorum. bazla kullanmak çok mantıklı, bu yöntemi aklımda tutacağım ... sevgiler.

    YanıtlaSil