10 Ağustos 2017 Perşembe

Nyx Hd Kapatıcı - CW02 Fair

  Herkese merhaba.Bugün Nyx markasının Hd kapatıcısından bahsetmek istiyorum.Benim için makyajda en önemli ürünlerden biri kapatıcılar.


 Gözümün iç köşelerinde morluklar var,bu yüzden de bu kapatıcının pembe alt tonlu olan bir rengini almak istedim.Bendeki rengi başlıkta belirttiğim gibi,cw02 fair.


 Bu kapatıcı sünger aplikatörlü,ambalajı&uygulaması rahat.Ürün 3 gr.6 ay içersinde kullanılması gerekiyor.


 Yapısı ne kalın,ne de ince.Orta kalınlıkta,ciltte ağırlık yapmıyor.Kolayca dağılıyor.Yapısını gerçekten sevdim.Bendeki rengi gözaltımdaki morlukları güzelce kapatıyor.Kapatıcılığı gerçekten başarılı.Ürün hafif pudralı bir bitişe sahip(ama Loreal-True Match kadar pudralı değil kesinlikle).


 Birçok kişi çizgilerine dolmadığını belirtse de benim çizgilerime çok hafif dolma yapabiliyor,ama transparan bir pudrayla bunun önüne geçebiliyorum.


 Kalıcılığına gelicek olursak;pudrayla sabitlenmediğinde bütün gün dayanmıyor,fakat genel anlamda günü kurtardığını belirtmeliyim.


Nyx markası cruelty free.Kapatıcının güncel fiyatı 28 tl.Genel anlamda oldukça başarılı bulduğum ve bittikten sonra almayı düşündüğüm bir ürün.Kapatıcı arayışında olanlara tavsiye ederim.Nyx mağazalarından ve online sitesinden ürüne ulaşabilirsiniz.Sevgiler! :)

                                                     Instagram-Snapchat:oznurozdemirrrr

8 yorum:

  1. En merak ettigim aydinlaticilardan.. en kisa surede deneyecegim😚😚

    YanıtlaSil
  2. Kapatıcılarla arası iyi olmayan biri olarak ne yazık ki sadece ürün yorumlarını okumakla yetiniyorum...Sen başarılı bulduysan ne mutlu sana ;)

    YanıtlaSil
  3. Guzel bi kapatici o zaman, severim bence ben bunu, nyx'den bi online alisveris yapsam iyi olacak artik, alinacaklar birikiyor 💛

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ürünleri fiyat/performans açısından başarılı buluyorum genelde💗

      Sil
  4. Nyx'in hic urununu denemedim ama alisveris yaparsam bunu alacagim kesinlikle...

    YanıtlaSil
  5. Bu aralar nyx'ten bir alışveriş yapmayı düşünüyorum. Kapatıcı da aklımda olsun, emeğinize sağlık :)

    YanıtlaSil