23 Temmuz 2017 Pazar

Lush Herbalism

 Lush markası ülkemizden gideli birkaç yıl oluyor;benimde oldukça merak ettiğim ve denemek istediğim bir markaydı.Bu yüzden de yurtdışına giden bir arkadaşım vesilesiyle birkaç ürün sipariş etmiştim.Onları detaylıca kullandım ve şimdi de sırayla blogda yazılarını yazmak istiyorum.


 Lush'ın Herbalism isimli ürünü oldukça ilginç;internet sitesinde "cilt temizleyici" kategorisinde olan bir ürün;ama aynı zamanda tanecikleri olduğu için peeling olarak da satılıyor.Hatta yüzüne sürüp bekleten,bir nevi maske amacıyla kullanan kişilerde var.


 Ürünü ben akşam makyajımı temizlerken yani yüz temizleyici olarak kullandım.Tanecikli yapısı kesinlikle korkulucak gibi değil;çünkü tanecikleri oldukça yumuşak.Kesinlikle yüzü çizmiyor,tahriş etmiyor.Karma&hassas cilde sahip olduğumu da belirtmeliyim.


 Yüzü gerçekten güzel temizleyen,makyajdan iyice arındıran,tanecikleri sayesinde de günlük peeling görevi gören çok başarılı bir temizleyici olduğunu düşünüyorum.Oldukça sevdim.
 Ürün cildi güzelce temizlediği gibi siyah noktalardan da çok başarılı bir şekilde arındırıyor.Cildi kurutmuyor,tahriş etmiyor.


 Bu ürünün bir diğer ilginç yanı da,kullanımı;çünkü bir parça ürünü elinize alıp(1 fındık büyüklüğü yeterli) biraz da suyla ürünü daha yumuşak,daha macun kıvamına getirip yüzünüze uyguluyorsunuz.İlk 1-2 kullanımda garip gelse de ne kadar ürün koyup ayarlayacağınızı anlıyorsunuz.Aynı zamanda yine kulağa biraz uğraştırıcı gelse de kullanımı bana basit geldi.

Markanın ambalajları nedense hoşuma gidiyor.

 Lush ürünleri el yapımı ve içerikleri de doğal olduğu için üzerlerinde son kullanma tarihleri oluyor,eğer sizde alıcaksanız bunlara dikkat edip kullanmanızı öneririm;çünkü markanın ürünlerinin raf ömürleri oldukça kısa,ama siz ürünü bitiremeden bozulucak şeklinde de değil.Örneğin;bu ürünün 3 ay içersinde tüketilmesi gerekiyor.İçersinde paraben yok&vegan.Parfüm içeriyor;fakat alerjik cildimde hiçbir sorun olmadı(ki muhtemelen en sevdiğim özelliklerinden biri de bu).


 Kısaca ben oldukça memnun kaldım.Ülkemizde olsa bittikçe alıcağım bir ürün olurdu kesinlikle.Bu yüzden de arada instagram satış hesaplarından veya yurtdışına gidip gelen tanıdıklardan istiyip almayı düşünüyorum.100 gr ürünün fiyatı 10£.Umarım faydalı bir yazı olmuştur.Sevgiler. :)

                                              Instagram-Snapchat:oznurozdemirrrr

8 yorum:

  1. Çok merak ettim açıkçası, lush çok tatlı bir marka :)

    YanıtlaSil
  2. Benim de Lush'ın bazı ürünlerini deneme fırsatım olmuştu ve gerçekten güzellerdi. Keşke tekrardan gelse Türkiye'ye.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşkee😍 Çok güzel ürünleri var çünkü😊

      Sil
  3. Rengi ve yapısı çok ilginçmiş fakat etkileri gayet iyi :) Emeğinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alışılmışın dışında gerçekten de,teşekkürler😊💗

      Sil
  4. Yapısı ve kıvamı ilginç bir ürünmüş...

    YanıtlaSil