12 Nisan 2017 Çarşamba

Urban Decay Naked Basics Palet

 Merhaba.Bugün Urban Decay'in Naked Basics paletinden bahsedeceğim.


 Palet tam olarak günlük kullanıma uygun,her lokasyona göre makyaj yapabileceğiniz,zamansız tonlardan oluşan bir far paleti.


 Paletin içersinde 6 adet far var;biri hafif ışıltılı,diğerleri ise mat yapıda.Farların pigmentasyonları başarılı.Ben genellikle far bazı ile uyguladığımdan kalıcılıkları hakkında pek yorum yapamayacağım;fakat far bazı ile farlar bütün gün bozulmuyor,dağılmıyor.


 Palette hem göz pınarını-kaş altını aydınlatmak,hem göz kapağındaki renk eşitsizliklerini dengelemek için,hem de katlanma bölgesine uygulamak için farlar mevcut.Her kadının makyaj çantasında olması gereken tonlar bence.
 Boyutu ufak olduğu için çantada taşımak da oldukça rahat oluyor.


 Renkler:


Venus:Paletteki en açık tonda ve hafif ışıltılı renk.Göz pınarı ve kaş altı aydınlatmak için ideal bir far.
Foxy:Sarı alt tonlu mat bir far;göz kapağındaki renk eşitsizlikleri veya kaş altı için kullanıyorum.
W.O.S:Mac Paint Pot-Painterly'nin toz hali gibi;pembe alt tonlu göz kapağının damarlı görünümünü yok etmek için kullandığım far.
Naked 2:Taupe diyebileceğimiz küllü ve açık tonda bir kahverengi.Katlanma bölgesinde çok hoş duruyor.
Faint:Orta tonda hafif sıcaklık içeren bir kahverengi.Yine katlanma bölgesine uygulamak için güzel bir far.
Crave:Siyah far.Bu farı makyajımı koyulaştırmak-derinlik katmak istediğimde dış köşelere uyguluyorum;bazen de kirpik diplerime liner gibi uyguluyorum.Siyah fakat The Balm'ın siyah farları kadar simsiyah değil.


 İçerik olarak;Talc ve Mica içeriyor.Paraben ve türevlerini içermiyor.
 Paletten çok memnun olsam da olmazsa olmaz değil bence;yani illa Urban Decay'den bu kadar para verip almayı gerektirmiyor.The Balm vs gibi birçok marka var;fakat The Balm'ın farları çok tozutuyor.Daha az tozutan,daha kaliteli bir palet arıyorsanız buna bakabilirsiniz(The Balm'ın tozutan farlarından sıkılanlar için güzel bir seçenek).


 Paletin güncel fiyatı 125 tl ve bence oldukça pahalı,6 adet sıradan farlar için.Bu fiyata Zoeva'dan palet alabilirsiniz;nude-kahvelerden hoşlanıyorsanız Naturally Yours palet oldukça mantıklı bir seçim bence.Ürünü markanın online sitesinden veya Sephora'dan(İstanbul'da WePublic mağazasında da satılıyor) alabilirsiniz.


Instagram&Snapchat:oznurozdemirrrr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder