21 Eylül 2016 Çarşamba

Good Things Manuka Honey Refining Scrub

 Merhaba!Bugün çok uzun zamandır kullandığım bir peelingden bahsetmek istiyorum.Neden daha önce burda veya instagramda paylaşmadım diye kendime kızıyorum.Çünkü hem çok kolay bulunan,hem uygun fiyatlı,hem de temiz içerikli güzel bir peelingden bahsedeceğim.


 Good Things markası bir ingiliz markası ve Gratis'te satılıyor,bildiğim kadarıyla sadece manuka honey serisi ülkemizde satılıyor.Gratis'te ise 3 ürünü var;nemlendiricili temizleme jeli,peelingi ve nemlendiricisi satılıyor sadece.


 Peelingler haftada 1-2 kez ıslak cilde uygulanması gereken,cildi derinlemesine temizlemeyi vaad eden ürünler.Bende haftada 2 kere düzenli olarak bu ürünü uyguluyorum.Bu ürünü 1 yıldır Yves Rocher'nin kayısılı peelingi ile dönüşümlü olarak kullanıyorum.


 Peelingin içersinde manuka balı var,bu yüzden de bitkisel diyebileceğim hoş olmayan ve biraz ağır bir kokuya sahip,fakat kullandıkça kokusuna alıştım.Peeling vejeteryanlara uygun,fakat içersindeki baldan dolayı veganlara uygun değil.Paraben,mineral yağ,sls içermiyor.İçersinde yulaf ve bal özleri var.


 Peelingin nemlendirici etkisini elinizi hafifçe alınca bile hissediyorsunuz,çünkü tanecikleri yumuşacık,içersindeki bal özlerinden kaynaklanıyor sanırım.Tanecikler cildi çizebilecek boyutta değiller kesinlikle.


Cilt tipim ve bendeki etkileri:
 Karma-hassas ve sivilcelenmeye meyilli bir cildim var,geçen yıl sivilce tedavisi gördüm ve dermatologun verdiği ürünler bittikten sonra Gratis'te gezerken bu ürüne denk geldim,içeriğinin temiz olması beni etkiledi ve hala çok severek kullanıyorum.
 Cildimde sivilceye neden olmadı,hassas cildimi kızartmadı.Her ne kadar T bölgem yağlı olsa da yanaklarım kurumaya meyilli olduğundan cildimi hiç kurutmadı,hatta bu peelingi uyguladıktan sonra cildim nemli ve yumuşacık oluyor.Nemlendirici kullanma ihtiyacı hissetmiyorum.
 En iyi özelliği ise;uzun zamandır burnumun üzerinde olan siyah noktalarımdan kurtulmamı sağladı.Ürünü kullanırken bu tarz bir etkisinin olabileceğini düşünmedim,ama düzenli olarak birkaç ay kullandıktan sonra siyah noktalarım önce azalmaya,sonra da hiç oluşmamaya başladı.Gözenekleri küçültme gibi bir etkisi olmadı.


Son olarak;cildi yormadan temizlemesi,kolay ulaşılır ve uygun fiyatlı olması ile benim favori uygun fiyatlı peelingim oldu.Nemlendirici etkisi olduğu için bu seri her ne kadar kuru-normal ciltlere uygun gibi görünse de ben karma ciltli olmama rağmen çok memnun kaldım.Tavsiye ederim.Fiyatı 10 tl.

                                    Instagram-Snapchat:oznurozdemirrrr

8 yorum:

  1. Çok güzel,detaylı bir yazı olmuş. Ellerine sağlık canım. :) Elimdeki peelingler bitince deneyebilirim belki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım.Alıp denersen memnun kalırsın umarım :)

      Sil
  2. Güzel bir yazı olmus canım fiyatı baya uygunmus teşekkürler ♥

    YanıtlaSil
  3. Ben hiç görmedim gratislerde yada gözümden kaçtı. İhtiyacım olan bir ürün denemek istiyorum paylaşım için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siz böyle diyince bende şüpheye düştüm acaba artık gelmiyor mu diye,ilk fırsatta gidip bakacağım :)

      Sil
  4. Ben hiç görmedim gratislerde yada gözümden kaçtı. İhtiyacım olan bir ürün denemek istiyorum paylaşım için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  5. Detaylı anlatımınız için teşekkürler. Benim cildim de karma. Deneyeceğim. Sevgiler,

    YanıtlaSil