14 Eylül 2016 Çarşamba

Alışveriş #10

 Merhaba.Bugün son zamanlarda yaptığım kozmetik ve bakım ürünlerinden oluşan alışverişlerimden bahsedeceğim.

İlk olarak Süvari Kozmetik'ten aldığım Essence ürünlerinden bahsetmek istiyorum.Birçoğu indirimdeydi.Yakında Essence markası ile ilgili detaylı bir inceleme yazısı yazmayı düşünüyorum.


Silky Touch serisinden 2 allık aldım;20 babydoll ve 40 natural beauty.Tanesi indirimde 4-5 tl'ye geldi.
Fırçaları yumuşak ve ufak boyda olduğu için gün içersinde çantaya atıp pudra-allık tazelemek için ideal oluyor,bu yüzden 1 adet pudra fırçası aldım.Fiyatı 8 tl civarıydı.
Uzun zamandır arayıp bulamadığım i love extreme maskarasını da bulunca kaçırmak istemedim.Fiyatı 10 tl.
Longlasting ve kajal serisi göz kalemlerini severek kullandığımdan,gel serisi göz kalemlerini de denemek istedim.Kahverengi ve siyah göz kalemlerini satın aldım.Tanesi 8-9 tl'den 4 tl'ye düşmüştü.
Longlasting serideki rujları severek kullandığımdan 2 adet nude serisinden ruj almak istedim.Tanesi 8 tl'den 4 tl'ye düşmüştü.
Stay Natural kapatıcıyı da merak ettiğimden satın almak istedim,Fiyatı 7 tl.

Gelelim beni en çok heyecanlandıran Nyx alışverişime:
Nyx sonunda ülkemizde Bağdat Caddesi'nde mağaza açtı,bir sürü şey almak istiyordum ama mağazada stok sorunu-tester sıkıntısı vardı.Fakat mağaza düzeni,fiyatların uygun oluşu ve ürün çeşitliliği ile gelmesine çok mutlu olduğum bir marka oldu.Bir an önce Avrupa yakasına mağaza açmasını ve online alışverişe başlamasını diliyorum.


Nyx Highlight&Contour Pro Palet:Aslında wishlistimde Anastasia Beverly Hills'in kontür paleti var fakat ülkemizde satılmıyor ne yazık ki.Ona uygun fiyatlı bir alternatif olabilir düşüncesiyle bu paleti satın aldım.Kendinizde istediğiniz renklerden far,allık,bronzer vs gibi paletler hazırlayabiliyorsunuz.Ben hazır olan bu paleti tercih ettim.Fiyatı 58 tl.
Nyx Hd Kapatıcı-CW 02:Herkesin bayıldığı bu kapatıcıyı çok merak ediyordum.Bu ürünü mağazada değil,Boyner'de buldum.Fiyatı 22 tl.
Nyx Kaş Farı-02 Dark Brown:Ürünün içersinde 2 adet kaş farı,şeffaf bir wax ve 2 minik fırça var.Oldukça doğal duruyor.Çok sevdim.Fiyatı 27 tl.
Nyx Soft Matte Lip Cream-Stockholm:Yapı olarak bu ruj serisini çok sevdim.Benim gibi kuru dudaklara sahip olup,likit mat rujlarla aranız çok iyi değilse bu ürüne bakmanızı öneririm.İlk fırsatta 1-2 renge daha bakmak istiyorum.Fiyatı 22 tl.


Gratis'e yeni gelen Eklips'in Real Techniques çakması fırçalarından bende satın aldım.Eklips'in fırçalarını zaten severek kullanıyorum,bir de rose gold bir tasarımı olunca hayır diyemedim.Allık fırçası 17 tl,kontür fırçası 20 tl.


Bu ay iyi ki almışım dediğim,beni en mutlu eden ürün ise Chanel Soleil Tan De Chanel isimli ürün.Hem bronz bir makyaj bazı,hem de krem bir bronzer.Instagram'daki rosamistore isimli satış hesabından 170 tl'ye satın aldım.Alışverişimden memnun kaldım.Ürün aslında Türkiye'de satılıyor,fakat bulması oldukça zor,bu yüzden de satış hesabından almayı tercih ettim.


Johnson's Sprey Bebek Yağı:Yıllardır yazın vücudumu nemlendirmek için bebek yağı kullanıyorum.Elbise-etek giydiğinizde bacakları,kolları hafif parlak gösteriyor.Sprey formunda çıkanı görünce de almak istedim.Fiyatı 15 tl.


Ufak bir Watsons alışverişi:


Uzun zamandır Gratis'in Cettua marka yağ emici mendillerini arıyorum ve hiçbir yerde bulamıyorum,ya üretilmiyor ya da artık ülkemize gelmiyor.Watsons'da Beauty Formulas markasınınkileri görünce 2 paket satın aldım.Tanesi 6 tl.
 Watsons'da kasa kenarında çanta boy Rexona deodorantları bulunca almak istedim,gün içersinde tazelemek için iyi oluyor.Fiyatı 4 tl.

 Gelelim bayram indirimi alışverişlerime:
Pamuk,şampuan gibi temel ihtiyaçları bu sefer paylaşmak istemedim nedense,ben bile sıkıldım galiba :D Her neyse,daha eğlenceli olan renkli kozmetik kısmından bahsetmek istiyorum.


Toni&Guy Deniz Tuzu Sprey:Ufak boyunu uzun zamandır arayıp bulamıyordum,bulunca kaçırmak istemedim.Fiyatı 12 tl.
Loreal Color Riche Matte-640 Erotique Ruj:Son zamanlarda oldukça popüler olan bu ruja kayıtsız kalamadım ve indirimde bulunca satın aldım.Fiyatı 17 tl.


Wet n Wild-Bare and Beautiful Far Paleti:Wet n Wild'a yeni gelen ürünlerden olan bu far paletinin renk tonlarını çok sevdim.Bana biraz Urban Decay Naked 3'ü anımsattı.İndirimde fiyatı 11 tl.


Sleek Twist Up-653 Chestnut Dudak Kalemi:Mac-Chili ruj ile aynı olduklarını öğrendikten sonra o ruja uyumlu olması için satın aldım.Fiyatı 9 tl.
Neutrogena Dudak Nemlendiricisi:İhtiyaçtan aldığım bir ürün.Fiyatı 10 tl.

Instagram sayesinde tanıyıp arkadaş olduğum sevgili Hilal(@beautybyhilall)'in bana hediyeleri<3:


 The Balm Betty Lou Manizer:Sevgili @meldeninciler'de görüp çok istemiştim.Buğday-esmer tenler için bronz tonda bir aydınlatıcı,fakat benim gibi beyaz tene sahipseniz bronzer olarak veya kontürün üzerine hafifçe geçerek kullanabilirsiniz,ayrıca tonu o kadar güzel ki far da olur.
 Her buluşmamızda birbirimize tester vs veriyoruz,böylece denemediğimiz başka ürünlerde denemiş oluyoruz,tam olarak kozmetik bağımlısı 2 arkadaş durumu. :D Hilal bana uzun zamandır merak ettiğim Missha Perfect Cover bb krem,Urban Decay far bazları ve daha önce hiç bilmediğim Dead Sea Spa Magik markasının nemlendirici testerlarından getirmiş,Tekrar teşekkürler canım! <3

                                                                      ***
 Son zamanlarda yaptığım alışverişler bu şekildeydi.Umarım sizde bayram indirimlerini değerlendirip,ihtiyacınız olan veya uzun zamandır wishlistinizde olan güzel şeylere sahip olmuşsunuzdur.Şimdiden herkese iyi tatiller ve iyi bayramlar! :)
                                 
                                              Instagram-Snapchat:oznurozdemirrrr

10 yorum:

  1. Sende çoşmussun canım,iyi olmuş ama güzel günlerde kullanasın :) Nyx de ındırım varmıydı boynerde? o hd kapatıcıyı bir zamanlar bende kullandım enn güzel en kapatıcılık özelliğini yerıne getiren kapatıcıdır.

    YanıtlaSil
  2. Canım hepsi harika görünüyor. Güle güle kullan <3 Nyx'e gitmeye fırsat bulamadım daha ama bu ay kesin gitmeyi planlıyorum. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana da aslında çok uzak ya,Avrupa yakasına açılsın artıık :)

      Sil
  3. Essence in jel kalemlerinden siyahı bende var. Akmayan bulaşmayan harika bir kalemdir. Ancak kahverengi de olduğunu bilmiyordum. Görürsem mutlaka alırım. Alışverişinde güzel seçimler yapmışsın. Hepsini güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  4. Ay neler neler almışsın ya güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullan. Nyx in daha yaygınlaşması hepimizin arzusu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler,umarım online alışveriş bir an önce açılır :)

      Sil