30 Eylül 2016 Cuma

Ağustos&Eylül Favoriler

 Merhaba!Geçtiğimiz ay favoriler yazısı yazmaya hem vaktim olmadı,hem de sürekli bir yerlerde olduğumdan dolayı ciddi bir internet sıkıntısı çektim,bende iki ayı birlikte yazmak istedim.


Öncelikle göz makyajımdan bahsetmek istiyorum.4 aylık koca yaz tatilini eyelinersız geçirdim.Hafif ışıltılı sıcak tonlarda göz makyajları ve bol maskara en sevdiğim görünüm oldu.<3


The Balm Meet Matte Trimony;aldığımdan beri-ki yaklaşık 3-4 ay oluyor- favorim oldu.Orta sıradaki Matt Lopez&Matt Kumar isimli farları çok severek kullanıyorum.
Wet n Wild Comfort Zone palet,birçok kişinin olduğu gibi benimde uygun fiyatlı favori far paletim.Pigmentasyonunu,yapısını çok beğeniyorum.renkler bana daha çok yazı anımsattığından daha çok yazın kullanmayı tercih ettiğim bir palet nedense.
Wet n Wild Bare and Beautiful palet ise ülkemize yeni geldi.Pembe-gül kurusu tonlarda olduğundan dolayı bana Urban Decay Naked 3'ü andırıyor,eylül ayı boyunca sürekli bu paleti kullandığımı belirtmeliyim.
Essence Lash Princess maskara,hem hacim,hem dolgunluk hem de uzunluk veriyor fakat buna rağmen oldukça doğal görünümlü bir maskara,ilk izlenim olarak sevdiğimi söylemeliyim.

Gelelim ten makyajında sık kullandıklarıma:


Loreal Lumi Magique baz;karma ciltli olduğumdan sadece yanaklarıma-özellikle elmacık kemiklerimin üzerine- fondöten/bb kremden önce uyguluyorum ve sonuç içten parlayan bir cilt.Bu şekilde mat fondötenlerin altına uygulamayı çok sevdim.
Flormar Invisible Pores baz;yaz aylarında gözenekler ekstra ortaya çıktığından dolayı bu tarz gözenek gizleyici bazlar imdadımıza yetişiyor.:')
Nyx Hd kapatıcı;iyi ki almışım dediğim ilk kullanımdan beri çok sevdiğim bir kapatıcı.Kapatıcılığı orta,yapısı kremsi,çizgilere biraz dolma yapıyor ama bende bu durum aşırı değil.Yine de yapısından dolayı severek kullanıyorum.
Mac Harmony bronzer;şu aralar en sevdiğim kontür ürünüm.Çünkü ciddi anlamda çok doğal duruyor,çok az tozutuyor,pigmentasyonu&kalıcılığı ise oldukça başarılı.
The Balm Mary Lou Manizer;yaz mevsimine sarı alt tonlu aydınlatıcılar daha çok yakışıyor bence.Bu ürüne biraz mesafeliydim açıkçası ama oldukça sevdim,tam boyunu alacağım muhtemelen.

Ve diğer favorilerim:


Nyx Soft Matte Lip Cream-Stockholm;dudakları oldukça kuru olan bir insan olarak bu ruj serisini çok sevdim.Stockholm ise nude tonlarda çok hoş bir ruj,her makyaja gidebilecek türden.Nyx online alışverişe açılsa da birkaç rengini daha alsam.
Rexona mini deodorant;favori deodorantlarımdan olan bu ürünün küçük boyunu uzun süredir bulamıyordum,sonunda tekrar kasa önlerinde satılmaya başlanmış.Sizde benim gibi gün içersinde deodorant tazeleyenlerdenseniz bu ürüne bir bakabilirsiniz.
Lifeco organik hindistan cevizi yağı;henüz saç maskesi olarak bir kere denemiş olsam da favorilerime eklemek istedim.Çünkü saçımda boya vs gibi bir işlem olmamasına,hatta çok nadir fön-düzleştirme gibi ısı işlemleri uygulamama rağmen saç uçlarım hep kurudur,fakat bu ürünü maske olarak uyguladıktan sonra o kuruluk gitti ve sonuç yumuşacık saçlar.Kesinlikle tavsiye ederim.
Orhan Pamuk-Kırmızı Saçlı Kadın ise bu ay okuyup en çok hafızamda yer edinen kitap.Spoiler vermekten hiç haz etmem,kitap severler bir baksın derim.

-Favori şarkılar-
Bu ay sık dinlediğim şarkı listesi için tıklayıp spotify üzerinden dinleyebilirsiniz.

Bir sonraki yazıda görüşmek üzere,sevgiler :)


Instagram-Snapchat:oznurozdemirrrr

10 yorum:

  1. hindistan cevizini mutlaka denemek istiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tavsiye ederim,şimdilik çok sevdim.Bir de birden çok kullanım alanının olması güzel :)

      Sil
  2. NYX HD kapatıcıya bayılarak kullandım cok güzeldi. Hindistan cevizi yağınıda cok seviyoruuum <3

    YanıtlaSil
  3. Her zamanki gibiçok güzel bir yazı olmuş. :) Nyx Hd kapatıcı merak ettiklerim arasında.En kısa zamanda deneyeceğim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu arada hindistan cevizi yağını bende çok severek kullanıyorum.Gerçekten saçları çok güzel yumuşatıyor.Kaş ve kirpiklerim içinde 2 kez kullandım ama alışkanlık haline getirmem lazım.Güzel sonuç veriyormuş. :D

      Sil
    2. Teşekkür ederim canıım.Kaş-kirpikte kullanıldığını bilmiyordum hiç;makyaj temizleme de bi de kahve yapımında denemek istiyorum ben :)

      Sil
  4. The Balm Meet Matte Trimony edinmek istediğim ürünlerden. Hindistan cevizi yağı gerçekten çok başarılı. Takipteyim bana da beklerim :)

    YanıtlaSil
  5. hindistan cevizi yağını türk kahvesiyle karıştırıp yüz maskesi olarak kullanmanı da tavsiye ederim yüzde ki ölü derileri tamamen yok ediyo ve cok hüzel bi yumuşaklık sağlıyor :)

    YanıtlaSil