7 Ağustos 2016 Pazar

Sleek Aydınlatıcı Paleti-Solstice

 Merhaba!Bugün son zamanların en çok konuşulan ürünlerinden biri olan Sleek markasının aydınlatıcı paletinden bahsedeceğim.


 Sleek markası 2 ay önce ülkemize geldi,Gratis'te satılıyor.Aydınlatıcı paletinin ise Solstice ve Precious Metals olmak üzere 2 çeşidi var.Bendeki Solstice isimli olan 1 krem,3 toz aydınlatıcıdan;Precious Metals çeşidi ise 3 krem,1 toz aydınlatıcıdan oluşuyor.Aslında Precious Metals'ı almak istiyordum,çünkü renk tonları günlük kullanıma daha uygun fakat yaydığınızda oldukça simli duruyor,o yüzden bende bu çeşidi satın aldım.


 Öncelikle ambalajından bahsetmek istiyorum:altın detaylara sahip oldukça şık bir ambalaja sahip,sanki pahalı bir markaymış izlenimi uyandırıyor.Fakat;markanın kontür kitleri kadar sağlam durmuyor(kapattığınızda çıt demiyor).
 İçersinde 4 farklı renk ve yapıda aydınlatıcı içeriyor.Paletin gramajı 9 gram.


 Palete ilk baktığınızda renkler oldukça ilginç görünüyor;oldukça sarı bir aydınlatıcı,pembe-lila tonu ve kayısı tonunda bir aydınlatıcı.Fakat;uygulandığında kesinlikle bu kadar baskın renk vermiyorlar.
 Palette sol üstteki renk Ecliptic krem yapıda bir aydınlatıcı.Uygulandığında içersinde şampanya ışıltılar içeren bir pembe aydınlatıcı şeklinde duruyor.Yapısı yumuşak,dağıtımı kolay.Karma cildimde kalıcılığını başarılı buluyorum.Bu ürünü bazen tek başına bazen de baz gibi uygulayıp,üzerine paletteki toz olan bir aydınlatıcıyı uyguluyorum.
 Palette sağ taraftaki renk Hemisphere rengi ise lila tonunda fırınlanmış bir aydınlatıcı,içersinde gümüş yansımalar var.Oldukça pigmentli bir renk.Pembe tonlarındaki allıklarla çok güzel bir uyumu var.Beyaz ten pembe alt tonlulara şiddetle öneririm.
 Sol alttaki renk Subsolar ise sarı alt tonlu bir aydınlatıcı.Palette pigmentasyon olarak en zayıf renk.Duruş olarak en sevmediğim ve kendime en yakıştırmadığım aydınlatıcı.
 Son olarak,sağ alttaki Equinox rengi yine fırınlanmış yapıda yüksek pigmentasyona sahip kayısı tonlarında bir aydınlatıcı.


 Ambalajın arkasında hangi aydınlatıcıyı nereye uygulayabileceğinizle ilgili bir tablo var,tabii buna uymak zorunda değilsiniz ben istediğim şekilde uyguluyorum.Buna göre;
                                      Ecliptic:Krem olan,kaş altı için.
                                      Hemisphere:Lila olan,elmacık kemikleri için.
                                      Subsolar:Sarı olan,burun üzeri için.
                                      Equinox:Kayısı olan,dudak üstü için.




 Paletle ilgili genel düşüncelerime gelirsek;makyaj sever,aydınlatıcı severlerin muhakkak edinmesi gereken bir ürün olduğunu düşünüyorum.Uygun fiyatlı aydınlatıcı paleti olarak ülke sınırlarındaki tek seçenek olduğu için ve renk-pigmentasyon-kalıcılık olarak başarılı bulduğumdan alınmaya değer buluyorum fakat aydınlatıcı sevmiyorsanız gereksiz bir ürün olucaktır.Paletteki aydınlatıcılar doğal durmuyor,aksine ışıl ışıl oldukça kuvvetli bir duruşa sahipler.Şimdiye kadar denediğim ışığı en güzel yansıtan aydınlatıcılar.


Ürünü neyle uyguladığıma gelirsek;krem aydınlatıcıyı elimle ya da süngerle uyguluyorum.Toz aydınlatıcıları ise Eklips Fan Fırçası veya Real Techniques Setting Brush'la uyguluyorum(kendi fırçası çok başarısız).

İçerik listesi.
Ürünün içerik listesine baktığımızda ise mica,talc ve paraben var.

 Ürün Gratiste 55 tl'ye satılıyor.Siz alıp denediniz mi?Bu ürün hakkında neler düşünüyorsunuz?Aşağıya yorum olarak bırakırsanız sevinirim.Sevgiler!

10 yorum:

  1. Aksam makyajlari icin güzel olur öyle cok belirgin aydinlaticilar güle güle kullan :) Sleek almanyada marketlerde satilmiyor siparis etmek gerekiyor, bende bu yüzden almadim, denemeden cesaret edemedim acikcasi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet özel günlerde veya yaz akşamları için çok güzel bir ürün :) Bence her makyaj severin koleksiyonunda olması gereken bir ürün.

      Sil
  2. çok merak ettiğim bir palet yazın çok faydalı oldu :)

    YanıtlaSil
  3. Palet zaten çok albenili duruyor :D Özellikle Equinox rengi harika gözüküyor :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben Ecliptic ve Hemisphere'ı daha çok seviyorum :)

      Sil
  4. çok sevdiğim bir palet equinox rengi favorim ..

    YanıtlaSil
  5. Alıp almamak arasında cok kaldım ama indirime girdiği an kaçırmam artık teşekkürler detaylı yazı için aklımdaki bütün soru işaretleri gitti <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sevindim canım,pişman olmicağını düşünüyorum :)

      Sil