5 Haziran 2016 Pazar

Mayıs Favoriler 2016

 Merhaba!Bugün mayıs ayı içersinde severek kullandığım ürünlerden bahsedeceğim.Bu ay finallerim olduğu için son 5 haftadır ders çalışma dışında pek bir şey yapamadım ne yazık ki.Bu yüzden de yaptığım makyaj oldukça minimal ama uykusuzluğumu gidermeye yönelikti diyebilirim.


Göz makyajında sıklıkla kullandığım ürünler:


Mac Paint Pot-Painterly:Bu ürünü çok seviyorum,hem göz bazı olarak çok başarılı hem de göz kapağındaki rengi eşitlemek için severek kullanıyorum.
Urban Decay Naked Basics Palet:Bu palette no makeup görünümü için en çok tercih ettiğim üründü.Naked 2 isimli açık tondaki soğuk kahverengiyi göz kapağımın katlanma bölgesine,W.O.S. isimli rengi kaş altıma,Crave isimli siyahı ise üst kirpik diplerime geçtim.
Wet n Wild-Nutty:Çok güzel bir far.Rengine gerçekten bayılıyorum,bu markanın far yapılarını,pigmentasyonunu da çok seviyorum.Göz makyajımı tek bir farla yapmak istediğimde elim direk bu fara gitti.
Maybelline Lash Sensational Maskara:Biraz zor temizlense de verdiği etkiyi sevdiğimi söylemeliyim.Bütün gün akmaması,kalıcılığı çok başarılı.

Ten makyajında severek kullandığım ürünler:


Yves Rocher Spf 50 Yaşlanma Karşıtı Koruyucu Yüz Kremi:Son zamanlarda birçok kişinin favorisi olunca bende bu güneş kremini satın aldım.Yapısını,hafif kokusunu da oldukça sevdim.
Mac Harmony Allık:Mat bronz tonlarda bir allık olan bu ürünü ben bronzer olarak kullanıyorum.Beyaz tenlilerin kontür pudrası olarak kullanabileceği bir ürün.Yapısını,tozutmamasını baya sevdim.The Balm'ın ürünlerinden sonra çok iyi geldi,bundan sonra allık almak istediğimde direk Mac'e bakacağım.
The Balm Down Boy Allık:Bebek pembesi olan bu mat allığı çok seviyorum.Bahara çok yakıştırıyorum,yüze güzel bir canlılık kattığı için bu ürünü sıklıkla kullandım.
Golden Rose Stick Highlighter-02 Bright Pink:Stick formda olan bu aydınlatıcının yapısını kolay dağılmasını çok seviyorum.İster parmakla,ister stippling bir fırçayla,isterseniz de süngerle dağıtabilirsiniz.Rengi-ışıltısı oldukça doğal.

Severek kullandığım dudak ürünleri:


Golden Rose Matte Lipstick Crayon-18:Kahvemsi-nude olarak tanımlayabileceğim bu ruju çok sevdim.Dudağı kurutan bir matlığı yok,yapısını bu yüzden çok sevdim.Tam bir günlük ruj.
Essence Longlasting-06 Barely There:Gül kurusundan daha koyu içersinde biraz mürdümlük,biraz kahvelik bulunduran çok güzel bir ruj.Nemli bitişe sahip.Bu serideki rujların yapılarını günlük kullanıma uygun buluyorum.
The Balm Meet Matte Hughes-Committed:Rengi dudaktan dudağa oldukça değişiyor;bazılarında şeftaliliği ağır basıyor bazılarında pembeliği.Bahar-yaz aylarında da hatta 4 mevsim rahatlıkla kullanılabilecek renkte olan mat likit ruj.Dudağı diğer likit mat rujlar kadar kurutmuyor bence.

Kozmetik dışı birkaç favori:


Bath&Body Works-Country Chic Body Mist:Tam baharlık-yazlık bir koku.Hem meyvemsi,hem çiçeksi bir koku diyebilirim.Fresh ama hafif değil,belirgin bir koku.Bu yaz severek kullanacağım.
Sosyal Stüdyo-Polaraid Fotoğraflar:Instagramdaki kişisel hesabımda bulunan birkaç fotoğrafı bastırdım,siparişimden de oldukça memnun kaldım.Eğer sizde bastırmak istiyorsanız tavsiyem;fotoğrafları kare formatta ya da klasik fotoğraf boyutunda ama yatay şekilde olanları bastırmanız.Sosyal medya hesaplarınızla bağlanıp veya bilgisayarınızda bulunan fotoğrafları bastırabiliyorsunuz.Buradan siteye ulaşabilirsiniz.

Ders çalışmaktan dizi-film izlemeye,sergi gezmeye,yeni yerler keşfetmeye vs hiç vakit bulamadım(Acaba artık her ay sevdiğim bir mekanı da mı paylaşsam?:). Bu yüzden de severek dinlediğim birkaç şarkıyı paylaşayım:
Bu ay sanırım dinlendirici olduğundan akustik şarkı dinledim hep.

Maroon 5-Maps'i farklı bir açıdan dinlemek için tıklayın.
Kygo-Firestone'u dinlemek için tıklayın.
Ed Sheeran-Sing'i dinlemek için tıklayın.
Nostalji olsun diye Linkin Park-In The End'i dinlemek için tıklayın.
Beyonce&Naughty Boy&Arrow Benjamin-Runnin' (Lose It All)'i dinlemek için tıklayın.

Sizin mayıs ayı içersinde severek kullandığınız bir ürün,yeni keşfettiğiniz herhangi bir şey varsa aşağıya yorum olarak bırakırsanız çok sevinirim.Sevgiler :)

Instagram-Snapchat:oznurozdemirrrr

6 yorum: