1 Mart 2016 Salı

Şubat Favorileri 2016

Merhaba!Bugün Şubat ayı içersinde en çok kullanığım ürünlerden bahsedeceğim.


Göz makyajımda sık sık The Balm-Nude Tude palet(özellikle sultry ve selfish renkleri) ve Wet n Wild-Walking On Eggshells paletleri kullandım.Bu ay elim hiç eyelinera gitmedi.Hep hafif kahve-gri göz makyajları yaptım.Far bazı olarak ise The Balm-Put A Lid On It'i uyguladım.Ekstra bir kalıcılık ve pigment sağlıyor.Favori maskaralarımdan Benefit-They're Real ise en sık kullandığım maskaramdı.Oldukça kalıcı,asla akmayan ve etkisi benim kirpiklerimde nerdeyse takma kirpik etkisi olan bir ürün.


Gelelim ten makyajına;
Rimmel London Lasting Finish fondöteni çok sevemedim,bu yüzden de Project Pan listeme dahil ettim.Fondöten ciltte oldukça belli oluyor bence,bende bu sorunu çözmek-minimuma indirmek amacıyla Beauty Blender'la uyguluyorum.Bence Beauty Blender en kötü ten ürünlerini bile güzelleştiriyor,daha çekilebilir hale getiriyor.
Göz altı kapatıcı olarak uzun zamandır favorim olan Note Full Coverage Concealer'ı sık sık kullandım(Maybelline Fit Me'de aradığımı bulamadım çünkü).The Balm'ın In The Balm Of Your Hand paletini çok sık kullandım;özellikle de Bahama Mama bronzerını ve Cabana Boy allığını.<3 Aydınlatıcı olarak ise yeni aldığım Golden Rose Stick aydınlatıcıyı uyguladım.Yapı ve kalıcılık olarak sevdim.Fiyatına göre güzel bir ürün.


Ruj olarak ise;elim yine gül kurusu tonlarına gitti.Yeni aldığım Mac-Twig ruja bayıldım!İyi ki almışım.Satin bitişli,kahve alt tonlu güzel bir gül kurusu.Oldukça risksiz,her tene her makyaja yakışabilecek joker bir tona sahip.
Fotoğraftaki arka fondan belli olmasa da The Balm'ın likit mat rujlarından Charming de çok sık kullandığım bir ruj.Kalıcılık olarak Mac rujlar kadar,yani bence çok başarılı değil ama yapı ve renk olarak çok sevdiğimden favori rujlarımdan biri haline geldi.
Kullandığım 2 ruja da en çok yakışan dudak kalemi;Flormar-229.


Favori kitaplarım;
Sizi Mutluluk Denizinde Yüzdürecek Eğlenceli Şeyler(Mr.Wonderfull kitabı)-Pegasus Yayınları
Sade-Begüm Başoğlu,Ege Erim-Okuyan Us Yayınları


Bu ay en çok dinlediğim şarkılar;
Haux-Homegrown'ı dinlemek için tıklayın.
Haux-Caves'i dinlemek için tıklayın.
Favori spor şarkım;Calvin Harris-Under Control'ü dinlemek için tıklayın.
Vance Joy-Riptide'ı dinlemek için tıklayın.
Oliver Heldens-Melody'yi dinlemek için tıklayın.

Şubat ayı benim için bu şekilde geçti.Umarım keyifli bir yazı olmuştur.Beni instagramdan @oznurozdemirrrr kullanıcı adıyla takip edebilirsiniz.Sevgiler! :)

12 yorum:

  1. Hepsi zaten çok güzel,ben kitaplara ve özellikle ''Sade'' ye bayıldım.En kısa zamanda okumak istiyorum :) Eline sağlık!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim,değişik fikirler veren bir kitap yoksa edebi yönü sıfır diyebilirim :/

      Sil
  2. Kitabin kapagi ne hos öyle. Güzel yazi olmus güzelim, emegine saglik :)

    YanıtlaSil
  3. Hepsine bayıldım cok güzel tercihleriniz :)

    YanıtlaSil
  4. Hepsi çok güzeller. Bayıldım.

    YanıtlaSil
  5. Gerçek bir favoriler yazısı olmuş canım emeğine sağlık :)

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel bir yazı olmuş canım. Bu aralar bende hiç eyelinerla hiç uğraşamıyorum. Koyu bir garı kirpik diplerime geçiyorum oh mis gibi :D Yamuk mu oldu derdi yok :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Nazlı'cım :) Bende her gün aynı şeyi yapar oldum,2-3 farla bi makyaj sonra da kirpik diplerime mat siyah ya da kahverengi far.Çok daha pratik <3

      Sil