25 Ocak 2016 Pazartesi

Beauty Blender Makyaj Süngeri

 Beauty Blender,ten makyajını uygulamak için üretilmiş bir makyaj süngeri.Bu makyaj süngeri çok beğeniliyor.Peki övüldüğü kadar var mı?Bir süngere 50 tl verilir mi?


 Makyaj süngeri yardımıyla fondöten,bb-cc krem gibi likit-krem formdaki ten ürünlerini yüzünüze uygulayabiliyorsunuz.Ucu sivri kısmıyla göz altına kapatıcı uygulayabiliyorsunuz.Aynı zamanda krem allık,krem bronzer,likit aydınlatıcı gibi ürünleri uygulayabiliyorsunuz.Pudra ya da toz allıkları da süngerle uygulayabiliyorsunuz fakat ben toz ürünleri sünger kuruyken uygulamayı tercih ediyorum(Toz ürünler ıslanınca yapısı saçma bir hal alabiliyor).


 Süngeri ister ıslak ister kuru bir şekilde kullanabiliyorsunuz.Aynı zamanda süngerin her tarafıyla istediğiniz gibi uygulama yapmak mümkün.Pıt pıt,bastır-çek hareketlerle başarılı bir uygulama yapıyor.


 Süngerin en güzel özelliği ürünleri oldukça doğal uyguluyor.En kalın yapılı ten ürünlerini bile öyle doğal uyguluyor ki,sanki kendi cildinizmiş gibi.Kat kat fondöten uyguluyorsunuz ama hiç de kat kat görünmüyor.Bu yüzden de makyaj fırçalarından öne geçiyor.


Yapısı yumuşacık olduğu için cilt hassasiyeti olanlarda dahil her cilt tipi kullanabilir.Sünger kokusuz.

 Süngerin kullanımı:


Süngeri kullanmadan önce ıslatmak gerekiyor.İster musluk altına tutun,isterseniz su dolu bir bardağa-kaseye atın.Sünger ıslandıktan 1-2 dakika sonra büyümeye başlıyor ve yaklaşık boyutunun 2 katı kadar oluyor.


 Islanan süngerimizin fazla suyunu almak için iyice sıkıp sonra da dışını bir havluyla kuruluyoruz(Bunu yapmamızın amacı;sünger ıslak değil nemli olmalı).Süngerimiz kullanıma hazır hale geliyor.
 Not:Ne yazık ki her kullanımdan önce bu adımları uygulamak gerekiyor.Bu yüzden de hiç pratik değil.


 Sivri kısmıyla kapatıcı uygulayıp,geniş kısmıyla da fondöteni bütün yüzüme uyguluyorum.Kusursuz ve doğal bir şekilde uyguluyor.Ardından ürünü her kullanımda temizlemek gerekiyor.Bütün bunlar fazlasıyla zahmetli.Beyaz sabunla temizleyebiliyorsunuz(Ben evdeki doğal zeytinyağlı sabunla yıkıyorum,oldukça memnunum).



 Kullanımı zahmetli olduğu için haftada 1-2 kez uygulayabiliyorum.Her gün kullanılan Beauty Blender'ın kullanım ömrü 3 ay.Ben küflenmediği sürece max 6 ay kadar kullanmayı düşünüyorum.Süngeri kullandıktan sonra temizlemediğinizde ömrü kısalıyor,bakteri üretiyor,küfleniyor vs.Uzun tırnaklarınız varsa kullanırken dikkatli olmalısınız,süngere zarar verebiliyorsunuz.


 Sünger ürün emebiliyor fakat diğer markaların süngerleri kadar çok değil.Kullanımı günlük hayatta hiç pratik değil.Sabah okula,işe yetişen insanların kullanabileceği bir ürün değil bence.Profesyonel makyaj yapmadıkça ne gerek var gözüyle baksam da ürünü o kadar kusursuz uyguluyor ki insan süngeri kullanıp yüzüne bir şeyler sürmek istiyor.:(

Kendi temizleyicisi.

 Süngerin birkaç rengi var ama hepsi aynı işi görüyor.Birbirleri arasında pek bir farkları yok.İlk 1-2 kullanımda süngerin rengi biraz akıyor(birçok kişinin başına gelmiş).Ben kendi temizleyicisini satın almaya gerek görmüyorum(zaten beyaz sabun gibi),bana online alışverişte hediye olarak gelmişti.Sıvı sabun temizlemiyor ama beyaz sabun gibi kalıp sabunlar daha iyi temizliyor.

İçersinden kullanımıyla ilgili ufak bir talimat yazısı çıkıyor.

 Fiyatı 50-60 tl aralığında değişiyor.İndirimlerde 35 tl gibi fiyatlara düşüyor.Artık birçok mağazada(Douglas,Sephora,Gratis,Watsons) satıldığı için bu ürüne ulaşmak oldukça kolay.Ayrıca Beauty Blender'ı kendi online sitesinden de satın alabilirsiniz(www.beautyblender.com.tr).Ben online sitesinden aldım,hiçbir problem yaşamadım.

 Umarım almak isteyenler için fikir verici bir yazı olmuştur.Sevgiler!

10 yorum:

  1. Cidden hiç pratik değil ama merak da ediyorum indirimde deneyeceğim sanırım :) Açıklayıcı ve güzel bir yazı olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İndirimde denk gelmesem bende şans vermezdim uzun süre daha.Teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Ürünleri gerçektende çok güzel oluyor. Sadece her makyajda temizlemek biraz zahmetli. Çok güzel bir yazı olmuş canım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zahmetli olmasa her gün yüzüme süresim geliyor :D Teşekkür ederim Nazlı <3

      Sil
  3. Çok güzel bir yazı olmuş real techniques buna göre daha kullanışlı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Temizlik olarak mı daha kullanışlı?Bana benzer gibi geliyorlar çünkü.Bu arada teşekkürler :)

      Sil
  4. Bende beyazini aliyorum hep, ilk almadan önce bende pembenin aktigini okumustum cünki :) Ben cok cabuk kullaniyorum canim ya, bir sepetiyle almistim bunu böyle delik desik birsey ucakta yaninda götürmek icinde kullaniliyormus yani beautyblenderin kendi cantasi gibi (ama havan alan, icinde kuruyabilmesi icin) onu banyoya astim. Sabahlari aliyorum cesme suyun altina tutuyorum sonrada kenara birakip sismesini bekliyorum, o arada baska birsey yapiyorum. Sonra havluya hemen bir bastiriyorum icine ve hemen uygulumaya geciyorum. Yikamaya vaktim yoksa aksam yatmadan önce yikiyorum. Küflenme olaylarini duydum ama ben senelerdir kullaniyorum ve hic küflenmedi (belki cantasindan dolayi, diger insanlar nasil kurutuyorlar bilmiyorum tabii yada kapali bir yeremi koyuyorlar vs) ve yazin nerdeyse hic kullanmadigim icin bana bir senede gidiyor beautyblender.
    Dedigin gibi sonuc güzel oluyor, fircalarla bende hep iz kaliyordu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için teşekkür ederim.1-2 kez evden acil çıkmam gerektiğinde,geç kaldığımda vs bende süngeri yıkamadan evden çıktım.Eve gelir gelmez küflenir korkusuyla hemen yıkadım.Şimdi gönül rahatlığıyla bu şekilde kullanabilirim,hem küflenip küflenmediğini de gözlemlemiş olurum.Bu arada ben kapalı bir yerde değil makyaj masamın ortasına havluyla birlikte kuruması için bırakıyorum,bazen de cam kenarına falan.Henüz bir sorun yaşamadım :D Tekrar teşekkürler! :)

      Sil
  5. Merhaba, blogunuzu yeni keşfettim ve bayıldım! Çok güzel anlatmışsınız. Fiyatına göre değiyor evet ama ben hala paraya kıyıp alamadım. Takipteyim bende beklerim :)

    YanıtlaSil