29 Ocak 2016 Cuma

Alışveriş #4

 Merhaba!Son 2 aydır pek kozmetik alışverişi yapmaya vaktim olmadı.Biraz da elimdeki ürünleri kullanıp bitirmeye yöneldim.Bitirmek istediğim birkaç ürün belirledim.Elimdeki birkaç ürün bitince koleksiyonuma eklemek istediğim ürünleri gönül rahatlığıyla almak istiyorum.
 Gelelim son zamanlarda yaptığım birkaç alışverişime:


The Balm-In the Balm of Your Hand Palet;bu ürün The Balm'ın yılbaşı için çıkardığı 2 paletten biri.Limited edition yani sınırlı sayıda üretilmiş.Uzun zamandır istediğim bir üründü,iyi ki satın almışım!İndirimsiz fiyatı 92 tl,ben bir indirimle Gratis'ten 69 tl'ye satın aldım.Detaylı yazısı için tıklayın.


Eklips Far Fırçası;bu markanın fırçaları hem çok uygun fiyatlı,hem de oldukça başarılı bir performansa sahipler.Tek bir farı sürmek veya aydınlatıcı sürmek için kullanılabilir,çünkü boyut olarak biraz büyük bir fırça.3-5 tl gibi bir fiyata Gratis'ten satın aldım.


Beauty Blender;kendi internet sitelerinde yaptıkları bir indirimle 36-37 tl gibi bir fiyata satın aldım(beautyblender.com.tr).İndirimsiz fiyatı 50-60 tl.Detaylı yazısı için tıklayın.


Kendi temizleyicilerinden sample olarak göndermişler.Fakat bildiğimiz beyaz sabun.Kendisini ayrı olarak satın almayı gereksiz buluyorum.


Real Techniques Stippling Brush;bu fırçayı çok merak ediyordum,özellikle de krem allıkları uygulamak için.İndirimle kartımdaki puanları birleştirip 20 tl'ye satın aldım.İndirimsiz fiyatı 35 tl civarı.


Çok sevdiğim diş macununu yedekledim.Fiyatı 10-15 tl civarında.Urban Care'in bu şampuanı da oldukça beğeniliyordu,yine bunu da indirimde görünce denemek istedim.15 tl'ye satın aldım.


İpek marka disklerin Benri'den daha yumuşak olduklarını duyunca bu markaya şans vermek istedim.Fiyatı 2,5 tl'ydi.
Yves Rocher'nin bu greyfurtlu yüz mistini de Mac Fix+  gibi veya termal su amacıyla kullanmak için aldım.Fiyatı 15 tl'ydi.


Yves Rocher'den böyle küçük bir set hediye geldi.Vanilyalı kokuları hiç sevmem aslında ama bu parfümü oldukça beğendim.Yves Rocher gibi bir markaya göre de gayet kalıcı.


Flormar'ın dudak kalemlerini çok merak ettiğim için 3 adet dudak kalemi aldım;203-229-231.Çok yumuşak bir yapısı yok fakat sürümleri kolay.Renk seçenekleri de güzel.Tanesi 4,5 tl.

Son iki ayda yaptığım alışverişler bu şekildeydi.Şimdiye kadar yazdığım en sıkıcı alışveriş yazısı oldu sanırım.Son 1 aydır final-bütünleme vs derken zamanım hep ders çalışmakla geçti.Umarım bundan sonra blogla daha çok ilgilenebilirim.
Siz son zamanlarda neler aldınız?Keşfettiğiniz yeni bir şeyler var mı?Paylaşırsanız sevinirim.
İnstagram ve Snapchat'ten beni @oznurozdemirrrr kullanıcı adıyla takip edebilirsiniz.Sevgiler :)

6 yorum:

  1. Çok güzel şeyler almışsın. Yves Rocher'in vanilyalı serisini çok severim ben. :) Güle güle kullan canım benim.

    YanıtlaSil
  2. güzel günlerde kullan cnm bu idirimler hala devam ediyor mu :)

    YanıtlaSil
  3. The balm paletini bende çok istiyorum güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil