16 Eylül 2015 Çarşamba

Rival De Loop Ruj - 57 ve 59

 Merhaba,öncelikle bilmeyenler için belirtmeliyim ki Rival De Loop markası Rossman'larda satılıyor ve fiyat olarak Essence ayarında oldukça uygun fiyatlı bir marka.Bu markadan ilk alışverişim bu 2 ruju satın almamla oldu,rujları birçok kişi tarafından beğeniliyor.


 Elimdeki rujlar opak değil,kendi rengini alması için üst üste 2 kez uygulamak gerekiyor.Yapısı mat fakat kullandığım birçok mat ruja göre yapısı ve sürümü biraz değişik geldi bana.İlk sürdüğünüzde mat değil de saten gibi duruyor,daha sonra biraz daha matlaşıyor.



57 günlük kullanıma uygun içersinde mürdümlük bulunan bir bordo(Koyu bir gül kurusu gibi duruyor dudakta).Kışın gündüzleri rahatlıkları kullanılabilir romantik bir ton.59 ise hem gündüz hem de gece kullanılabilecek içersinde kiremitlik bulunan bir kırmızı tonu.Kırmızı rujlarla aram pek iyi olmamasına rağmen bu ruju çok sevdim.


 Gözlemlediğim kadarıyla seride en beğenilen rujlar 107,57 ve 59 numara rujlar.Fiyatları çok uygun.Yapıları dudakları hafif kurutsa da ortalama bir mat rujdan daha az kurutuyorlar bence.Kalıcılıkları yüksek değil ama fiyatları bu eksikliğin önüne geçiyor.

Dudağımda duruşu;solda 57,sağda 59

 Rujların alt kısmı çıkıyor,böylece dudak fırçasıyla kusursuz bir uygulama yapabilirsiniz.


 Fiyat-performans açısından tatmin edici bir ürün,fiyatı 7 tl ve indirimlerde 3 tl'ya kadar düşüyor.Rossman'lardan temin edebilirsiniz.Sevgiler :)


4 yorum: