30 Eylül 2015 Çarşamba

Maybelline Color Sensational Ruj - 630 Velvet Beige

 Merhaba,okulların açılmasıyla mat rujlara dönüş yaptım,sonbahar geldi ve havalar soğuyor.Makyajla daha çok içli dışlı olmaya başladık hepimiz.Mat rujlar gün içersinde dudaklarımı kuruttuğunda elim hep bu ruja gidiyor.


 Sabah sürdüğüm mat rujumu öğle yemeğinden sonra yeniden tazeliyorum,akşama doğru ise dudaklarım iyice kuruduğunda lipbalm kullanmak istemediğimde Maybelline'in bu ruju imdadıma koşuyor.


 Nemli olması ve dudaklarımı kurutmayışı,dudaktaki kusurları belli etmemesiyle favorim oldu,makyaj çantamdan ayırmıyorum.Sür-çık dediğimiz rujlardan,bence herkesin makyaj çantasında bu tarz 1-2 ruj olmalı.Rengi bütün makyajlarla gidebilecek bir ton.Tam benlik;gül kurusu-kahvelik barındıran bir ton.


 Nemli yapısından dolayı kalıcılığı pek yok,fakat bir şeyler yiyip içmediğinizde 2 saat kadar kalıcılığa sahip.


 İçersinde ışıltı,sim yok.Sürümü kolay.Kokusunu da çok beğendim.Vanilyaya benzer bir kokusu var.


 Yine Maybelline'in başka serisinden yapı olarak bu ruja benzer,sür-çık diyebileceğim bir ruju daha var elimde,detaylı yazısı için tıklayın.

Dudağımda duruşu.

 Bu seriden ruj alacaksanız 162-feel pink ve 745-wooden brown numaralı rujlara da bakmanızı öneririm.Revlon Lip Butter'lar ve Rimmel London'ın Moisture Renew serisi de bu ruj serisine benzer.Rujun fiyatı 25 tl,ben indirimden 9.90 tl'ye aldım.Sevgiler :)


7 yorum: